嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人有玩帶面具/頭套?

引用:
原帖由 cdnora 於 2022-11-24 20:28 發表   
$ @0 k1 E+ K% R6 D! b; B* p我有晴3 晴4,尤其戴晴4很像真,好鍾意戴出街!0 s: ^1 n2 D1 i$ @; C0 g
女面比較貼面,所以比較焗8 S2 {: a2 {1 ~+ ]
6 y3 H( q9 s) x) f
以前有玩kigurumi頭殼,但因冇地方收埋所以放棄了,但殼內空間較大,唔會好難抖氣。但著出街比較麻煩。
$ x5 ~' {: Y1 I1 k9 O$ e* U7 W
2 ^- F' `& u+ k! ^/ B1 \  N& P可以隨時pm我玩女面啊∼
1 g. r& H" d; F( Z: P3 v( H
8 C) h: N) w  v* u

* Q9 i; u2 _; x3 x8 p" z4 d; U2 J. x' ]4 O4 O; I
呢個? 咩價錢? 6 B5 F. ~2 m) l, C
鼻有氣孔? 眼睇唔睇到野?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 xrm6013s 於 2022-11-25 20:27 發表   
2 {7 B$ Y: }: ?7 j+ N4 S" J. C/ N* g* e3 n# ]- `
9 N: t$ ?$ Q8 |: o
:large7 e& f& s" }8 Y6 t
* e2 O8 k1 v7 l. v3 e' }
呢個? 咩價錢? . M& c2 m& d) M# s6 p% r
鼻有氣孔? 眼睇唔睇到野?
3 J& c7 K) b' K2 s
, W0 [7 h4 B1 Q* }7 G4 a. P
呢個係kigurumi頭殼,最平都1000-2000走唔甩。呢個頭仲要咁靚,我估都要3000-4000人仔,未包kig皮同假髮。同埋呢D只可以漫展戴出街,平時戴出街會上新聞。
3 Q% m; s( D7 e
: n7 f* C2 ^& `) m: v! Zkig頭會開眼窗,眼上面有個細窿睇到出面,但出面望唔覺眼。抖氣呢,如果裡面唔著膠,開臉窗,應該空間都唔算細。著膠封住塊面留微孔就另計啦。
  Z1 j6 H- m# n( ]3 a' p
8 @$ v2 \$ `8 ^7 N4 B[ 本帖最後由 cdnora 於 2022-11-26 00:15 編輯 ]

引用:
原帖由 cdnora 於 2022-11-26 00:13 發表   
4 m1 }, y1 z/ B, I
5 N6 w/ u: z/ n% s, _* l: l8 H, U& K2 y1 o( e; _# E7 X
呢個係kigurumi頭殼,最平都1000-2000走唔甩。呢個頭仲要咁靚,我估都要3000-4000人仔,未包kig皮同假髮。同埋呢D只可以漫展戴出街,平時戴出街會上新聞。7 W! S. u& O/ l# B$ G
1 e9 B" \1 v: D/ ~5 r5 v9 k
kig頭會開眼窗,眼上面有個細窿睇到出面,但出面望唔 ...
, [3 D' b2 N* r$ _- {4 ^5 N& r$ Y" q# I: ~0 K3 F- t6 s
多謝你回覆, 睇黎我貼果D真人面具應該會仲貴

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2022-11-26 11:51 發表     J! k/ q9 i8 z9 F9 ]/ `

: s5 a$ _$ i1 `6 u' H! Z* y2 Z5 A) g) l3 c9 g
多謝你回覆, 睇黎我貼果D真人面具應該會仲貴
& ~3 m6 l0 ]% G) L2 s' @9 S0 k9 ]; Y1 i& u: g
你post出來果D有D會連胸,連胸就會貴D,大約2000-3000。我玩晴3晴4,呢D係最平系列,$1000,但係其實我反而鍾意平D呢D,因為有假眼同埋得意D

大家好,好耐無online
Wechat:howau2016
TG: Hello Mag2020

引用:
原帖由 cdnora 於 2022-11-26 14:22 發表   $ W  i5 i2 L3 g& i$ D+ d
8 F% L: y4 L0 V1 e* J) @/ t: R

8 t: n  y' {! G你post出來果D有D會連胸,連胸就會貴D,大約2000-3000。我玩晴3晴4,呢D係最平系列,$1000,但係其實我反而鍾意平D呢D,因為有假眼同埋得意D
: j' s# |6 _: q) w0 U
$ p6 W9 V8 x. M$ \6 c我貼果D圖在twitter搵的, 都係日本同外國人account, 我搵唔到圖寶有咁靚面具$ B! r3 m7 |3 v! Z, s6 \  g3 a
我見晴4算係比較好

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2022-11-27 16:41 發表   
( L) X: @5 Y! o! u# x1 E" @, b2 a$ V: W, ]# ?/ n2 ]# T

8 p- A$ q& {" m& U8 E, |; Q我貼果D圖在twitter搵的, 都係日本同外國人account, 我搵唔到圖寶有咁靚面具
9 N6 e1 \. n1 f  [1 q- h5 G我見晴4算係比較好
0 ~& D& \( e7 p$ D/ s% ^* C* F* T7 `. x3 h
都係睇下你想點玩,係房玩定出街。
- s% I9 Q$ l2 ], B) j; U5 C. b* C4 q! o& Q" s! p! {; Z
我同場會著埋kig皮同埋義乳,咁就係完美偽裝。

引用:
原帖由 cdnora 於 2022-11-27 17:00 發表   
7 a: v* l4 q7 Q& a
: X- P) d0 i. l7 R# F0 G" F+ ]% t4 |( P( a8 r
都係睇下你想點玩,係房玩定出街。
  S) A+ ]& l6 U8 t$ \" u4 F% W2 |% h# ]/ a+ h) @
我同場會著埋kig皮同埋義乳,咁就係完美偽裝。
' r8 I' Z, j5 C; d$ V0 J
: {0 j7 s" @. r講真, 就算玩都唔敢著出街, 除非個面具真人咁, 同埋應該好熱5 F4 g3 _3 H) B/ j) p/ k
你有著出街玩?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2022-11-27 17:19 發表   % \; y" [$ N' `$ w+ `4 k/ [  E
$ D  u( \- N( B2 O1 t4 [0 w  V7 `  H3 [
# C7 R5 c( b/ m6 B% S# c2 _4 ^
講真, 就算玩都唔敢著出街, 除非個面具真人咁, 同埋應該好熱1 b9 U7 @3 H* I* x/ F
你有著出街玩?
, D, m) ^5 u3 B- V1 z. I+ ~
1 @# h, H  `5 A* @& x5 r8 Z+ i: P
有,但有人陪先會出去+ o" ]1 }- v% @1 f1 w/ V
通常D人只會肯陪我一次

還沒有,但有機會想玩

回復 1# xrm6013s 的帖子

很漂亮,好看

帶左即刻變美女 我起歡

透氣位當然有,不過會比較焗,尤其是著咗zentai再加上夏天時,就會超熱了!7 f, h  l7 s# B3 |/ [  d& n% I
而且頭殻視野比較窄,所以玩時要比較小心。
" p9 R, N7 o  O! Z7 Y4 H/ P
: X- }8 }% S' c3 t
引用:
原帖由 xrm6013s 於 2022-11-22 23:50 發表   ; U. E1 k: ]- n; Y( ~: p: F5 [

, ]* M2 g# E6 t; ~+ |! F, ~( \' W% X0 k$ K  g7 j0 p
但Kigurumi 頭套好似冇透氣位, 會否透唔到氣?
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

夏天會好熱,好焗囉

有LINK/推薦的嗎

這個我也有玩過,不記得是晴幾
/ a1 t, l) d5 G4 Z不過缺點很多,也不能出街,但玩的時候是很開心沒錯
' O# u/ I  s9 K; Q0 v( U1)每次用前用後必須清洗及曬乾9 j3 i# e' [5 R1 [- z
2)這個會很焗,會很容易流汗,只在冬天/開冷氣的情況下才好一點點,但用完一定洗頭
1 O3 U1 L% ]9 {9 j3)長期收納會油油的,有時候可能會吸引小蟲子進去(下次使用時會發現蟲子屍體,是比頭皮屑還小的小蟲子,同樣是矽膠的義乳,震動棒也有這個問題)) P  A- b: I1 {# }, n6 ~/ l
4)外表油油的很難上妝/能上妝的很難弄掉,像眼影 粉底 之類的粉類很容易掉落,先上BB霜比較保險
- A6 M$ \8 v, A* L6 v) q$ e5)視野受限,不過問題不大5 K$ M) D2 U4 ?* c2 d! u7 L5 E
6)如果落妝不完全,會沾到衣服(更嚴重的是會沾到假髮上)
* t  y7 O0 t7 @* q+ d5 _/ ~7)常用的話眼角、嘴邊會變形  甚至有裂痕,到最後會大小眼/蓋不住本來的臉2 {8 u1 p* u3 J& }" G
8)如果使用耳筒不能用入耳式,一定要用罩式,這也是小問題

完全看不出是頭套

最近訪問的版塊