嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇鍾意呢啲棉裙?

有冇鍾意呢啲棉裙?

我經常響街上見到有女生著呢啲裙、感覺都好舒服、之後買咗好條著、全部都係二手、特別鍾意女生著過嘅感覺、平時家中冇人時最鍾意著上、同埋會著住瞓覺, ~% ]# h. T4 V" x' u

( O2 d) b& z. K9 w& Y/ ~. C[ 本帖最後由 mimiwong 於 2023-6-24 08:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

謝謝分享!

唔好睇小佢平價棉料兼 one size
9 s# @5 |- ]. S+ [1 Q2 `好蝦人著的

回復 1# mimiwong 的帖子

我外出也穿長桾% w/ S9 |1 r: r6 J/ P& n5 i4 ^
https://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html

不錯!! 不錯!!
  L5 ^! w: G4 w. H0 ?4 @5 J3 K

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-13 18:38 發表   
* l1 B! k2 l: w6 T2 c5 n唔好睇小佢平價棉料兼 one size) i4 y( M% X" m: @: n# I: p5 w% z9 M
好蝦人著的
+ R" r; r0 W2 C( n/ S7 ?% {/ F其實都唔算好平、都要百幾蚊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-13 19:46 發表   , r) w2 ?1 l: s! S, d" ]
我外出也穿長桾
! n8 S: o7 ]' }  M# n: _% W6 r$ R0 chttps://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html
" b/ n+ t8 y/ q
你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗
& O3 I2 L6 S! b% A4 S) N+ _2 `
$ u3 L  p% I$ q[ 本帖最後由 mimiwong 於 2023-3-14 18:42 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-14 18:38 發表   & m2 m9 n! T9 T5 a/ p6 v. P) Y  W+ w

8 J9 \' S! F9 H4 |/ h+ r. i; X, c你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗
4 R  L6 N% R; |/ A9 L! a: I. m7 b
有外出穿上,比穿短裙方便
, J% X" q$ m6 {8 E% E看看本小姐短裙& h2 {5 g% y; C3 Z2 D+ Z
4 B3 y, O4 U2 x# D7 v
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-14 19:12 發表   
, M# N, X& w' b7 D. D& ]
$ D% u0 ?, ~- N( R. N+ w$ L9 M- u, ]' ~* x) ?( h6 @- [% p  o! v9 ]5 M
有外出穿上,比穿短裙方便
, [* g2 u" [  C- R看看本小姐短裙
5 [* E7 y! K) ?% g- x  W, x
有啲三級喎

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-15 18:24 發表   9 e2 K, M# p/ c0 [3 b( T
4 g7 [. m1 }* G. I5 I
有啲三級喎
" L5 s! s: t5 B, w+ X: U

/ ]5 R8 _; Z4 F. ^0 x% s! U想要摸本小姐?

長裙遮腳,唔剃毛都得2 [6 o; y6 P' W4 e* s- I
# d; P' X  k! x: V+ o9 R9 l. m
但好難著得好睇

引用:
原帖由 1677 於 2023-3-17 01:16 發表   
; E6 w0 ~. D0 o2 ]4 p長裙遮腳,唔剃毛都得
/ R% t( e8 {: x' O
9 W; T+ \4 Q$ O7 a$ y5 o但好難著得好睇
% d8 e( x2 G5 g' D& b7 F不過著上身真係好舒服

棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
Have A Nice Day!!!

引用:
原帖由 AnnieM 於 2023-4-12 22:35 發表   
9 Y1 `. p$ x& T+ D' x棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
6 |6 X! q/ `1 }& _$ w
所以包J遙動時係超級舒服

休閒風,也不錯,就是没有什么版型