嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實呢度有冇澳門既朋友中意校服架?

其實呢度有冇澳門既朋友中意校服架?

如題!!3 A! k# W) ^8 a1 o: ]
因為好少見澳門既朋友交流校服
& z. {1 z+ Z5 E: @( A1 G1 p2 A3 [! I+ m! i% }: F
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實澳門有幾間都好正~~~~

回復 2# 小山丘 的帖子

係咩 ?" m1 Y: M  J: s& Y! |9 y# x2 C
你有咩介紹 ?9 ^' I# S3 D% s- v2 u! x
夏季咪有聖羅撒

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-3-4 10:18 發表   , j6 e: R" v) M0 B# g  \
係咩 ?' L  ~. {* Y9 U
你有咩介紹 ?
5 C. W; N+ v; Y1 K* Y3 _1 s1 G夏季咪有聖羅撒
. _  f# c3 E; q. l: e

3 M, g. G& l& t4 W4 V, u6 L有無圖???

掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣

掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣

引用:
原帖由 小山丘 於 2014-3-4 08:29 發表   
: e7 t3 L1 q5 t5 H$ c其實澳門有幾間都好正~~~~
5 T+ W* A6 f% h* c4 {% c( p% y4 {$ S" X  {( P6 B- d- {
係咩 ?) p' `" u/ d0 Y" F
你有咩好介紹牙 ?
' N0 ]3 [8 w9 X  f! l% [* B
4 R) P$ A2 s; Z; b
6 S6 o4 F! U3 j夏季咪有聖羅撒咁多lo

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2014-3-4 17:42 發表
& s" W" D$ g) ]; e( R有無圖???
: w# N1 ?2 e3 G1 x9 Dhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=18917 u8 \$ X  Z# W4 t
上衣似香港手機女校!!!!
" N% k, ~) v' B: ?; z* ]' K3 H& @, C

引用:
原帖由 manling33 於 2014-3-4 22:59 發表   
1 X  M" e" L& [掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣
0 `# a! P1 q6 E. m7 |- d1 G" ]4 S3 j# T. B( w. \" N1 q
如果你對澳門校服有興趣,請教kof_1998教授啦!% i" ]  v0 b9 U
佢可以介紹澳門有咩特色校服!?6 l% T+ G' u& G1 k
1 p& y# Z  b. G; a
其實我都香港仔,只不過想問下有冇澳門既朋友仔中意香港校服咋嗎6 c& j$ z* B9 L9 Y+ s+ O& c. F+ O

8 C( u- k+ @# n/ \) o& m4 K[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-3-5 00:53 編輯 ]

冇人應架 !!!!7 [3 W$ n; |5 c6 s

* j0 h% k1 J" @* L0 b3 f' o- _3 F/ x" @! W% z

, V% f8 o6 m8 ^( z/ E  U[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-3-13 02:24 編輯 ]

夏季的校服我覺得除了聖羅撒外,庇道,聖玫瑰都好靚
) B+ D. I0 p' H+ I9 ]! b( B! y5 c但聖玫瑰的校服吾知那裡有得賣3 k% r  P4 I" P( j1 \+ a

* R& i2 F2 ?, m7 B[ 本帖最後由 BRZ 於 2014-4-10 00:20 編輯 ]

umm...我會臉紅的, 怎能當教授呢~~
2 {$ Y8 j/ Y3 ~$ ^1 y4 @" N( X/ Z0 Q3 r9 J- W
我只是一名小小小小小小的澳門校復愛好者啦~!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2014-4-9 23:53 發表   
! ^0 A2 q8 p+ f* |# w* }9 mumm...我會臉紅的, 怎能當教授呢~~9 X/ X2 [. n) ~0 A

+ o& I7 W& L/ a2 D6 ~0 n我只是一名小小小小小小的澳門校復愛好者啦~!
, `/ n* G2 H" n1 c. L# V, X
- G! q" z3 R2 p4 T
香港既校服,你都撈埋lo,
) P! H3 U( t- o( S! q3 e1 L仲話自己係小X n的澳門校復愛好者喎+ p0 F) P# P8 D! ~; w7 J
呢個教授,真係a.a-,-
6 Z2 @0 I. p, x; H. c, t& y0 {4 G

推一推post

個人十分Like學生妹制服系列' {( z; O. _' E+ l* l' G
不如Wechat開Group交流好嗎?或者有冇人已經開左?
3 O, i0 K! l, i7 U/ \My Wechat +85259323306

最近訪問的版塊