嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

是否有姊妹講想學化妝呢?

是否有姊妹講想學化妝呢?

早排聽到d姊妹講想學化妝! 小妹問左個化妝姐姐, 佢話唔介意教我0地CD化妝, 如真的想學的話, 便希望我們以Group形式上堂!
6 P9 _% A# D% o8 h  ?+ ~( R上堂地點暫定佐敦區, 不另收費! 但一般相信會Sale Product! 不過佢強調不一定要買, 只會用其推介的化妝品去教學, 如用過沒有用或覺不好用, 不會強迫去買!$ h; @8 y& z4 i  o* V
如有興趣便報名及P.M.我吧!
覺得好的就按一下感謝吧~~
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
支持!CECI!多謝!多謝!
7 H& d$ W# n+ n" t  V6 j' X
( Y7 O& @! `$ ?! o7 _; V[ 本帖最後由 adam5354 於 2010-4-25 06:33 編輯 ]

有興建ar,已pm你了

如果係cd教我諗我會去學既~

小妹都想學~支持支持~

我都想學!!# p/ `; I  P' X: \* m3 L
我想知幾時到!!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-25 11:00 發表   
  m2 s; c: g- c2 B+ T如果係cd教我諗我會去學既~
$ m# h) y9 T# R) z- Q& Y# C1 A1 ]8 |" j3 j
撞鬼你0羊心儀妹! 都話姐姐麻! 女性教假女性化妝! 不過佢地話唔介意教CD! 地點會在寶寧街果頭, 你看看可不!

引用:
原帖由 lovelyceci 於 2010-4-25 13:02 發表   ( T0 p9 ^( c" f# s& ]; @" L+ i% j
我都想學!!: Z# J' f2 o( a# f3 r
我想知幾時到!!
8 z% x8 y8 @( o
% D" U' e+ l# |' T( z# U# h
ceci 2 號! 我都會一起上課ga! 有進一步消息再通知你丫! 我要問問人地是什麼日期開課! 至於費用是全免! 上課應是晚間, 因為那位姐姐有正職的! 所以會是晚間在佐敦區上課!

我超想學啊~~~: u, I; }, y3 ?* ~
1 j  T  b% c' F1 P+ j& y
嗯...我好想知道一個星期上幾多堂?
) l9 ^$ v3 \: K: M" x0 I- q8 q- p# u: P# F" o
我地e d 做飲食. G! p- b0 X/ J0 c0 G% @3 X- q1 [

* ^  \3 E4 ^7 O3 a% v7 N. a時間好唔定
( E  Q& b4 J! Z( e: F3 }
9 \% F; ^( x9 [$ N' Y要早D同老細講講

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-4-26 01:35 發表   
3 Z% Y2 r- T" N- d我超想學啊~~~! N, x& T" X) X( B, Q4 G1 V4 \

4 `/ U( W( ~, ~$ S0 o/ }1 O. Y嗯...我好想知道一個星期上幾多堂?; J; A9 q5 q) E+ F  j, C4 E
' b5 ^1 F. k! `# b
我地e d 做飲食
$ a5 F% C' [6 X; p5 J
9 b, ]/ L1 P8 S7 Z6 A/ ^時間好唔定
& ]. @6 A1 B# \( [# ?, d" `
1 i; z6 o: o! h! `要早D同老細講講
) i: R0 g' h* v& d# l7 m2 b1 Y+ o6 T/ g+ q$ h
我會嘗試盡早讓大家清楚知道時間和地點, 如反應熱烈的話, 可能要分開幾個Party都未定! 因為如果CD姊妹太多,我怕大家所學的技巧不太詳盡, 那就不好了! 那位化妝姐姐會教我們化一些基本化妝技巧, 盡量將一個CD化成一個女性般模樣! 請姊妹們耐心等候, 小妹會盡力去為大家謀福利!

谢谢楼主分享。谢谢!

好野好野.我會報名.但時間上我較為方便是平日下午.晚上真的有些困難,最好是開兩班,下午及晚上
mandy

唔係海報中果個男化妝師教我就唔學啦..............
% Y( L+ O9 w  [: Z. @2 k0 e0 M仲有就係唔使錢都有得學化妝,我覺得誇左少少.......................
) A  j% n! J+ S你地唔會諗住cd晒咁去掛@.@

我 prefer one on one
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-4-26 10:20 發表   & {; ~) m/ I5 j+ w. f
唔係海報中果個男化妝師教我就唔學啦..............
- s5 |% o% C: x/ L6 f2 P. X仲有就係唔使錢都有得學化妝,我覺得誇左少少.......................1 E! m. |( ]; m0 Y2 J3 H! b1 V
你地唔會諗住cd晒咁去掛@.@
) {. P+ c% u1 w1 `. R0 Z' [! L$ ?& y) k4 F* f0 r4 p# n5 ~1 Y
我諗唔會有人CD住去掛! 唔係咁激呀! 唔使錢都有得學化妝,係因為我相信都係想Sale Product! 大家要有心理準備, 如果d product OK的話咪買少少, 但如果唔得的話就要把持宗旨唔買! 咪耳仔軟!
" V8 f) `9 Z' V  a& g
3 P4 j+ g$ r( z[ 本帖最後由 CECI 於 2010-4-26 12:01 編輯 ]

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-26 11:18 發表   
- C) K2 _9 G# F5 P9 h" T我 prefer one on one
1 [& L$ r# D# s2 Q$ R3 R1 m: h5 ?4 D
one on one 有冇好介紹呢?

嗯....
8 N4 r: G6 A$ |. y
& @! i! B4 H1 r; f4 S5 {" [' z想問你1 V: |) k; i4 N  Q& k
; Z- c& y: _$ Z  H
要唔要自己帶化妝品去?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-26 11:54 發表   ' f+ p, ]9 G% X( [$ B- \

0 I8 T( O( r7 D5 j1 R% c4 ?6 p7 K4 H% I  R1 Q4 J4 ^
我諗唔會有人CD住去掛!
7 N$ J! V+ i8 \, ~" t( i
我想我會的ar

2010年5月14日,卒之上左第一堂啦! 一些基本的化妝及化妝品運用! 原來真的不須學費! 第二堂未知幾時,可能係講解皮膚護理! 未學的姊妹如想理解皮膚護理可直接上第二堂! 如想學化妝則需從第一堂學起了! 有興趣便P.M.小妹吧! 因沒上第一堂的姊妹需要另作安排啊!

CECI姐貼d成果出黎睇下啦∼

最近訪問的版塊