嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好唔開心囉 >w<

好唔開心囉 >w<

我第一次來到這裹,都係睇過suki妹既主題先留低這個論壇,
$ @: o9 Z. V4 j; O. U: r% @. V9 e  e+成日都要什麼CD點數夠先回得post,我接收唔到囉
! }  E$ @& v7 f# N: u4 y; H. L3 f9 X' h6 R7 W
超級勁唔開心。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原來係SUKI既粉絲~8 a+ y4 g9 i& J/ N% x; ]. J
咁你就多多PO相9 f& i2 c: f$ N  Y( j1 [# g; N
好快就會入到保護區, \/ s2 n" W, n0 R
加油

同埋你稱號度打錯字
+ Z9 Q% {2 Z$ A9 V, n' n, _$ g. @佢唔係早洩學生妹+ n0 }$ N1 r0 v7 l3 w& f
無三點水架

慢慢努力吧~~~~

suki 的fans...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2010-5-10 20:14 發表   9 r) D* ?5 I* o: R  A
suki 的fans...
$ A6 V- U, u, X( D* ~suki咁正 ! z8 ~1 F5 x: }: ^# [
梗係多fans啦

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-10 21:45 發表   # _5 u) m- v& D' b

% j) ~7 D& G5 [$ h" ]suki咁正
$ B7 H1 B& Y( c梗係多fans啦
5 q; B0 H' {) C9 z1 S6 F1 H
講得啱!

我又加, 咁有無團章架

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-10 09:50 發表   
0 e4 X$ C6 x) C# j( x同埋你稱號度打錯字- C* N* @" T6 s9 y
佢唔係早洩學生妹
9 R2 O6 z6 N) {' N! L無三點水架
  v1 G0 v8 I8 T) m. F, K

6 ^" S- u; u! E% _+ M5 T/ o  }洩洩 ; v9 |* k) n: h+ ~7 ~$ f
唔通 suki 真人有呢個問題

唔係洩洩咩?

粉絲團.....& W# j7 p1 y# U) [

5 B( u# Y" ^( R% w官方承認左未嫁?

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-5-11 06:41 發表   4 N( g/ Z; o& K9 M* G9 p
粉絲團.....
8 N( i( v1 r  S, Q4 ^5 b1 e% O8 T; {& D1 I* w+ P, W8 x
官方承認左未嫁?
4 m6 L. w7 U, K* I/ Z: Y2 R
係喎
$ a: B! B3 V, v4 Z- r1 v6 p其實人氣高既CD官方可以幫佢開粉絲團& |1 q! K% S7 e- w% y
咁大家可以識多D朋友仔

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-11 15:09 發表   / d) s# ]8 @7 S, f

7 q' o$ |* Z! }  A$ m7 W1 a) {7 f係喎
. f2 I0 h6 C* u5 {其實人氣高既CD官方可以幫佢開粉絲團' i/ U+ w' U; P9 e0 ?
咁大家可以識多D朋友仔
4 C0 e% p5 o; _
好提議喎!

好呀好呀~  主post SUKI妹既相~

我都重未入到保護區呀

引用:
原帖由 leeon 於 2010-5-12 07:27 發表   8 [: E6 ^2 T8 u) N( i3 G9 ^
好呀好呀~  主post SUKI妹既相~
- Z2 v4 {, X* c* G% A( W$ p你要po自己相先得架

同埋我既預感都中左
- f" f3 E8 d# n, r! U' P: m$ ]! ^suki可能真係會離開我地

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-12 11:37 發表   
7 w/ l7 h5 g; B1 x# H$ w, v同埋我既預感都中左( U: K' e' j7 i. [) ^
suki可能真係會離開我地
% \0 G% u- J* F! E/ c2 |( ~! I

7 N; z& Q& u  e+ I2 V+ T( ?發生咩事? 可唔可以簡單講下?
喜歡 Liz Lisa, 喜歡 Lolita 和可愛的校服

e+成日都要什麼CD點數夠先回得post,我接收唔到囉 <---------agree with u!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 nightnight 於 2010-5-12 13:58 發表   ) E7 X0 i7 }$ R  _

& q6 Z' \8 j3 w" Q: b
! C8 w% n- S8 [2 S1 g+ F5 h4 X3 G1 n, k發生咩事? 可唔可以簡單講下?
# R3 L) x. S3 H, I' |

5 C# O5 b$ y. h0 {$ Q2 h唔可以:)
& G& A9 F4 q" l" @; k6 [我地知就算了
' |( u1 q! u- ~( A
# Z5 w# U+ o3 ~6 I7 r. d
- A9 Q0 D+ L( Y3 }+ I1 {; W  xPS: 我都冇CD點數 orz