嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

近來係好多forum度見到..

近來係好多forum度見到..

係我遲發現定係乜野啦... N) r- n, @; S) Z2 L7 \) w* I
近來係其他大forum見到都有好多徵主既post...大多數都係CD奴找主人..5 v# o/ N6 `' ^/ Q3 i
係唔係多左人CD 呢?.; ^9 u. ^0 t* o* L" Y- L! u
定係多左人玩這東西呢?
3 I) W4 V! u& n0 Y佢地多數都係新手來的.
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
CD奴找主人... W6 a' z; Q5 x2 a  w( o* D
- -5 @) _! y0 i' ]! Z. l( F1 \4 }
玩SM- -?

又未必一定係SM.可以好多野...我都唔知佢地會點玩...玩D乜野...不過我近來都見到幾多呢D post.
4 n3 X3 e! U+ M2 {* w8 T我唔係指呢個forum.係好多forum都有.3 c" @$ F; r  W0 Z" U
講左先.+ S4 }, |$ Z7 t9 M" @
我唔係有乜野眼光或者講佢地D乜野.) K) M' {. a1 `; L
大家都係想開心啦..只係反思緊點解會多左咁多呢方面有興趣既人咋.

我都可以話係CD奴   主人是我女友

咁開心??佢點同你玩???可唔可以講下呢?

有d女主而家好鐘意幫人cd然後玩sm的

你有識D主女嗎?

引用:
原帖由 bondage 於 2010-6-10 00:20 發表   - \/ J0 y2 P2 {8 q  c+ N
你有識D主女嗎?
4 W' {+ U/ e) p3 v沒∼  v9 v" }% A7 W: y; w; s9 B
我不玩的% f# _3 g$ u8 w& `
只是有看到別人在說

哦..明白..唔玩唔緊要...我都係想傾下計

sm諗唔到好玩在邊<---似阿ma教仔多d

又唔係咁講既,我鍾意被人綑綁後,o果一種無助既感覺啦。加上我鍾意著絲襪,結果都算係CDSM既....

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-6-10 00:49 發表   
* f* M3 R& z( C1 ?$ d# b1 n又唔係咁講既,我鍾意被人綑綁後,o果一種無助既感覺啦。加上我鍾意著絲襪,結果都算係CDSM既....
- J( m. N# b' d4 }( Q) N
9 K" M3 E+ @0 k, e  h2 e
呢個都算係其中一樣SM..
1 K& |# V! R4 [( x+ T你平時會CD自綁?

引用:
原帖由 bondage 於 2010-6-10 00:55 發表   $ D8 C$ r# V" X) i4 ?+ Z
0 J6 w9 N4 H9 C* P" F/ V, U+ T& o
" v, \3 e/ u, A8 n8 z
呢個都算係其中一樣SM..
8 T$ m' j+ K1 S你平時會CD自綁?
5 b: u# T% R7 }/ B. j% e& t都會稼~ 有時未必著埋裙,不過一定會著絲襪

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-6-10 01:04 發表   $ p( T+ I% R. N6 s1 S/ i- P. b

7 L1 `! D$ q* Z% @. c! q都會稼~ 有時未必著埋裙,不過一定會著絲襪
! Y. s1 s6 p8 x2 H% x2 l& Z' c3 r2 R' `
你指著左絲襪再自綁?

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-6-10 01:04 發表   
$ u# Z  g$ Q0 h( V% j4 D( z2 x' O: \/ w
都會稼~ 有時未必著埋裙,不過一定會著絲襪
2 Y4 v1 \1 `4 f/ a) }% P
有無相睇XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-10 01:13 發表   $ X# f. B: }5 X, j

6 q2 c2 I5 A  B有無相睇XD
8 [1 V- d. W. \+ S

5 g8 b0 a. I( k# a原來你鍾意睇唔鍾意玩.hehehehe

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-10 01:13 發表   
& _; |* d& }+ n. Q' m& {
( p# h2 ^5 [4 E/ Q8 B- y有無相睇XD
" O1 M9 Y$ B" G2 ?
唔好啦,雖然有自拍,但係自問自已肥,CD後都唔好睇既

引用:
原帖由 bondage 於 2010-6-10 01:12 發表   
0 Y! T. o- E% D: R" e3 p) {5 x7 A! I7 w9 N* r4 P
  @5 Y& z$ b9 m
你指著左絲襪再自綁?
" i( [: N( z. J9 E2 W$ R當然啦~ 試過用繩,鎖鏈,同手銬腳鐐

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-6-10 01:17 發表   
$ X) a- ^+ T4 Z4 ^1 h
' g% S1 |1 c; w9 v, B# ^當然啦~ 試過用繩,鎖鏈,同手銬腳鐐
$ v  H9 V7 x0 G. G% F) p3 d3 E6 h& q& U; d1 o& i' e6 ]+ i6 v6 n
你都有好多工具喎, 仲有冇其他?3 K, C8 ?8 g3 s6 v
你通常會點自綁?

而家懶啦,用手銬腳鐐就算lu~
! N' a% T' L+ M! Q/ Q繩係煩在收繩煩啦

最近訪問的版塊