嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

現在我又...

現在我又...

戴o左爸爸返工...& x$ ~2 @7 f- a. X
不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到
* I9 ]7 T3 c& I! p- x原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj& M5 B# K7 [* d8 i! @
收起後, 外面睇就唔係太現
0 O1 h, M2 N9 P# d0 m4 h( O  D* B( b5 L, ^8 U
唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知, Q$ s; d3 N- O# f4 T% W
: c  b7 ]6 O; [: E+ b9 g0 e. s
原來女生真係可以愛靚唔愛命架
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係架咁啦...女仔生活....
add我MSN啦大家

女仔不嬲都係愛靚唔愛命嫁啦!我都係禁!

在家中著多過半小時高跟鞋後..........才知道女仔咁厲害

O岩O岩返黎, 真係熱得要命
$ u$ J8 r) t+ q/ c加埋個爸爸個PAD 都幾厚.... 好緊張呢...; C9 q% o7 {5 e3 W$ B, E
好彩最後都冇人覺得有異樣....) s# y6 t/ O7 Q% ~1 Q) [( X
; |% G" s( Q4 _: `
依家狂開冷氣中

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-17 13:14 發表   4 t9 @7 |6 `$ }9 L
戴o左爸爸返工...: `, f( M, K- H; {) _. D
不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到
* A: k! F" O1 e原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj! ~* H5 ~. E; H* j9 ~. L- C* I
收起後, 外面睇就唔係太現
- z; X4 D1 K: k' m- R7 k5 a! o8 U
唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知
$ y7 E3 d: a! y9 h8 ~/ r1 E& \
4 ]9 U* V3 l, ]" \2 h8 c原來女生真係可以愛靚唔愛命 ...
% Y. L3 {5 C1 ?' b; P& i+ z9 H
1 v5 ~' T) o, T5 [- f- }
CD返工 ?
% i* w* N  \1 i( L" o9 H4 R

勁! 我近來勁想OT既時候去換條迷你裙, 反正坐係位冇人知

今日的確係熱到爆..* n+ C' l$ k0 N+ L0 _0 s3 Z. B
咁既天氣cd有難度
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-17 13:14 發表   
/ }# ^) d+ B; c, U; I6 j& {戴o左爸爸返工...
$ N. A/ u; A+ U6 o7 S不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到
* l: q7 \7 ^& L: A原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj
  Z5 k. }5 F8 W: P! x6 Q2 T' i收起後, 外面睇就唔係太現
# G* ]7 S3 }! W% V- q) i
0 }& _7 ]" T- [. X+ I唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知
+ A0 d) K. x6 V2 p/ \+ `
7 E, T% \, E& o0 L原來女生真係可以愛靚唔愛命 ...
7 ]* W+ d1 h8 A% W  `+ R' y4 N  O4 E$ s
我已經剃晒Lu! 就算冬天我都會手多多Cut短佢! 因為我著T-back,多毛毛就唔好睇0麻! 而且近日膽粗粗學人拍0左幾張泳裝照咪索性剃晒囉! 不過你又真係講得對, 剃晒真係會較易收埋jj!
; G. z4 p4 Z+ U: v+ Z. }8 d1 j
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-9-17 23:33 發表   & t1 Q# l8 h6 f4 D2 ^- t0 a2 {  V
今日的確係熱到爆..! x! u' g% B( N
咁既天氣cd有難度
* _* x- n5 T$ E/ J# u
' F5 A! I$ s: {5 S唔駛擔心啦! Shinobu姐今日一定係半CD出擊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:47 發表   , F5 c. g& i/ Q& o& o
! B) q0 z& u9 G4 I$ I3 K

0 w, ]7 s2 k% o3 E我已經剃晒Lu! 就算冬天我都會手多多Cut短佢! 因為我著T-back,多毛毛就唔好睇0麻! 而且近日膽粗粗學人拍0左幾張泳裝照咪索性剃晒囉! 不過你又真係講得對, 剃晒真係會較易收埋jj!1 w% R1 e3 j$ _8 m6 @1 y
. ^/ j0 z' w1 O- _泳裝照

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-18 01:00 發表   
+ I2 X! o- k+ e- Q7 c  H/ I" a$ I+ C
泳裝照
+ [' E# A5 X2 D# ?
% L) p" r, O# `* N
唉! 心儀, 算吧啦! 我身材又唔係正.... 唔好令d姊妹....等我再諗諗先....

我都好想戴爸爸返工, 不過無可能.....
0 ~  a! Q2 @; v1 T; b2 V! A' Q$ ]" n" r7 a
P.S. 最近買左SET平平 Bra

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:48 發表   - M! M5 f4 P4 y1 Z. e( I" S
' A) G6 t& F, s$ Q" X
. Y9 R6 V# E3 r# A7 h" ]
唔駛擔心啦! Shinobu姐今日一定係半CD出擊!
0 B9 n: x. C0 Y/ L5 R% Y
BINGO

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-18 01:00 發表   , A' W; Y( P! M2 N+ S! F

9 m- Q* x; a5 M1 A泳裝照
3 Y4 B- c/ S, M0 _7 n+ h& ^

引用:
原帖由 silkypanties 於 2010-9-18 12:40 發表   2 M) }* h0 h6 v1 R! n2 Z0 O: d
我都好想戴爸爸返工, 不過無可能.....
. W& Y! }; b+ {8 E2 e
( S" N0 S7 N- `; b) @P.S. 最近買左SET平平 Bra
0 L" k* S# _8 h& k
貼出黎丫

睇你反咩工吧...

台灣的氣溫比香港涼,而且近日正好颱風要來,晚上更是有風,; X- b% t* q8 r; ?* ~4 M! i6 T
原本放工之後在家就是著女裝d,但如果要出門就必需把bra脫掉才行(凸出來太明顯),- |7 X4 j" L9 c9 c" p
現在加件外套就可以出門了,2 X8 L& g" s& h9 ]
昨晚騎車出去,因為有風的關係,外衣緊貼身體,胸線還是很明顯,乾脆搭女式牛仔褲+女球鞋出門,再戴上頭盔讓大家去猜
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你這樣上班無人認出嗎

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-9-18 15:23 發表   5 z" T5 x5 |# G5 D8 E, H: ]
台灣的氣溫比香港涼,而且近日正好颱風要來,晚上更是有風,9 V$ K  I( G, S- F& A2 o* r6 L
原本放工之後在家就是著女裝d,但如果要出門就必需把bra脫掉才行(凸出來太明顯),+ b, N. [* f" P8 ~; S: |8 S% V
現在加件外套就可以出門了,
& C6 K2 u7 b' J/ h) a9 Q昨晚騎車出去,因為有風的關係,外衣緊貼身體,胸 ...
8 T* {4 {  x, a! E2 hameifule姐你又係鐵騎士嗎? 我都係啊! 你架係什麼車來呀! 有無相呢?