嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Heels 聲明 : 大家留意

Heels 聲明 : 大家留意

各位 CDTV 好友,
  ~% f4 u4 F3 b2 {! V
) {7 N$ x7 l" ?# ~& j大家留意, 用戶 iamonheel_2010 , uid 34040, 注冊日 23-9-2010,
0 r1 y+ X$ C7 L1 Z2 o" ?0 Q0 G, }: m- C4 D' [9 d, ~
並不是我的戶口, 我亦不認識戶口持有人, 將來她/他跟你們有甚麼糾葛, 錢銀糾紛, 一概與本人無關.5 |0 Y6 K: \$ b: J% R; |

2 g6 d6 a( I9 W+ P( h0 |iamonheel,
9 G( N0 p% N, R- x7 T. `23 September 2010
1 j" Z5 P% {/ Z. f* j+ E1 j7 C' B: T- ^& u0 j& G# w- |
覺得好的就按一下感謝吧~~
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
了解0 A# u" ?  {! `* i/ R
不過佢係你粉絲嗎?% d8 G3 H  V4 b3 x7 s0 V8 l
唔係點解會抄你既XD
' n* p; R7 w$ b3 w" `  N連d水印d字型都抄得咁足

我都差D俾誤導
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 15:58 發表   
$ O/ b& J* h% i& P& g# r了解- y" Y& f8 }& a
不過佢係你粉絲嗎?* n' \, n- S5 {' d9 q: J7 _
唔係點解會抄你既XD
5 b( P% ^' C6 V+ ^$ n7 e0 d8 P' i連d水印d字型都抄得咁足
1 ]2 t8 D0 T& c) l
- [7 H' Z" r% T: h$ I
我無所謂, 不過叫大家留意啫
. A2 a% _1 V5 G% d: |7 F& Y' V% k
又唔好抄抄聲, 呢啲叫 致敬 呀, 我老吖嘛
+ |9 m4 Q9 A, V9 I% E9 {+ x5 c* n+ o
+ `: J0 u1 u* Y4 b( i9 \" C' `[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-9-23 20:26 編輯 ]
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

佢叫monica-3-
8 O/ F7 {8 ]  J8 g% z( hmon姐∼佢連呢樣都要向你致敬XD

好彩上一上水, 而家知道了 4 d/ H5 y) R& ^  o  B
唔知頭唔知路搞錯就大件事
' U/ J4 K6 J- k& `7 }. q1 x$ u/ V" r0 e" z  d+ Q' k
(Apple又是時候下潛了). A4 u, u3 ?1 M1 {' f

# r2 i" L; Z! v  W, `) o[ 本帖最後由 applechoi 於 2010-9-23 17:52 編輯 ]
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 15:58 發表   
( r# F. U& D$ j+ s了解( I1 Q' Y- [) u& k, \* `; ]( [4 [
不過佢係你粉絲嗎?* W6 n2 Y1 W0 ?6 p% c
唔係點解會抄你既XD
2 F3 M8 {; M7 _連d水印d字型都抄得咁足
* _- {2 Y. ^) p. O7 P; Q
係囉, Heel姐, 佢係咪你fans嚟架, 真係抄足妳喎

哎0也! 所謂人怕出命豬怕肥! Mon姐你唔講我都冇留意! 你對高跟鞋標記一睇就會以為係你! 唔知我有冇答錯呢個A貨添ga! 下次我會認明註冊商標先好答! 邊條友咁惡作劇呀? 0 {% ^. U9 q. b
& g* U2 t& b( @9 B2 ?3 u3 y
點解搜索"iamonheel_2010"係冇結果0既?: t( _4 E2 w- p1 ~2 o# T3 @+ S
& P# B/ k" E" H$ f% U4 a
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

找到啦! 不過佢隻鞋係紅色ga! 咁唔會認錯0既!

係 xocat 已經發現呢個account, 又係呢個email登記,  
. O8 @; a- e' P, j  H1 t* ?6 @/ J: `& U如果佢做善事, 捐吓錢, 出我個名, 梗無問題  
4 E4 R: J7 t1 u3 I9 s% i+ {* T: N
/ a) S/ W* X6 Q% r! }4 E總之大家留意留意啦, 否則引致有乜損失, 好似失身, 失戀, 失錢, 失乜都好, 就唔抵啦

係啦佢仲要專登搵對豹紋高跟做pic添

mon姐有fans嚟架,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-23 20:56 發表   
& F! {$ E& T5 y$ K9 H係 xocat 已經發現呢個account, 又係呢個email登記,  
, y/ L+ F5 U4 H$ R* q# j( r如果佢做善事, 捐吓錢, 出我個名, 梗無問題   - _* F) _$ p6 x: F  M" x
% K) h/ K# E: ^6 e
總之大家留意留意啦, 否則引致有乜損失, 好似失身, 失戀, 失錢, 失乜都好, 就唔抵啦
: W1 x( N8 v6 f) Q6 i+ M; C' x6 X0 p+ M- X) q3 ~$ U
唔會失身掛? 我好克制0既!!!

簡單問句:即係偷圖賊?
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-24 00:07 發表   . O" c" f" \8 M8 y+ g
簡單問句:即係偷圖賊?
5 _) B5 {+ M6 e& p/ w( Z
唔係; a; a2 `6 o: j8 N. ?. K3 R6 \# Q
heel姐都無話d圖係佢
0 u' O2 w+ Q6 i3 l) Q* ^" y可能係heel姐既粉絲所以學佢XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-24 00:08 發表   9 P. {2 Q% H5 r' a0 a4 _
4 s: J2 x" }* i+ z
唔係
5 B4 D( J* K% `! K. {/ h; R7 \heel姐都無話d圖係佢$ M' U, e9 [! r& M% F0 V5 X; r1 W
可能係heel姐既粉絲所以學佢XD
& k7 L9 E9 s+ k! p8 @& a8 M: L+ t+ C8 B7 [! g
有同名同 email account 係 timway/xocat 偷我啲圖. 真係比面

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-24 00:15 發表   
. f2 l+ z, O3 L1 f8 }, c4 w9 h$ y1 A, |% g' G  C, P! F
! q+ i- m9 l) [& F
有同名同 email account 係 timway/xocat 偷我啲圖. 真係比面
8 H; Z; |8 q  X8 v! p1 \# o0 q呢d圖原來係你的嗎@@?

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-24 00:07 發表   
9 K2 ^2 n% ], |簡單問句:即係偷圖賊?
4 C2 s1 S5 b8 n
; I! C$ f) B  [& q4 q
JG妹, A貨的頭像圖是紅色的高跟鞋, 很易分辮的! 只係Mon姐想澄清這個同樣署名的iamonheel_2010並非她本人而已! 姊妹們應會懂得處理的, 放心吧!9 L# N: d- C: N. w- w+ G

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-24 00:17 發表   
6 X7 c% C8 P2 ^% Q7 [9 h
" M* R! g% H) F+ W' P; Q呢d圖原來係你的嗎@@?
0 v) A: k# p& }! y) `, g
2 L2 A) T" z+ v$ s- d, J/ G' ]
佢(無/未)係 CDTV post 我啲圖, 佢依家呢啲圖唔係我嘅.8 f  Y$ s8 S2 k  \8 z
, Y! d$ l3 I) T" l) s* [+ c( U  ~2 S: t
佢一post我啲圖, CDTV 會唔會做嘢呢.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-24 12:25 AM 發表   
5 {5 F( Z$ E4 g3 f, Z. \
1 A$ k" O. E( j# S8 o2 z; `/ U
) n7 ^8 i& R; x9 S& A( V- Q2 z: Q佢(無/未)係 CDTV post 我啲圖, 佢依家呢啲圖唔係我嘅.
+ T) e  m5 C7 g: F
- W3 o/ T- J$ `( H2 j( K2 m佢一post我啲圖, CDTV 會唔會做嘢呢.
佢唔會再有機會貼圖
+ q& d. G: j) l! q. L除非......
YV3S1E117XC050141