嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

...................................................................

...................................................................

! B/ W; D- s; q( k9 M" ~

5 c" f$ }- T8 I* B( h, ^& }' |[ 本帖最後由 ytli2000 於 2012-8-1 11:31 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你都好得意喎
: X# w' ?8 @3 y我D朋友都係食下飯,.講下變装心得.,如何化妝..等等
$ A8 {; d! @7 G! P" R9 K6 `你係唔係去左D色情網揾人啊?

-                                                                                    你那些究竟是來往定交往喔=V=???

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-21 22:15 發表   
' f6 e5 I8 P  \你都好得意喎1 ^/ Q7 [- k* A2 [/ J
我D朋友都係食下飯,.講下變装心得.,如何化妝..等等! a9 ?3 h% }- D2 M6 z7 P( D
你係唔係去左D色情網揾人啊?
) [9 w1 @3 M/ ^9 ^/ y( t* P* v
, i; R' z& k0 I. M2 j. J咩網都有,主要唔係如花既look都會識下囉) b) T" m, `  K7 \
8 W1 Z" x! p; U- H: I: Q2 y
引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-11-21 22:16 發表   
! F3 F+ o8 I7 S% |6 T9 o: z7 m( W-                                                                                    你那些究竟是來往定交往喔=V=???
; y0 X& x' H9 y8 Z9 B. h3 e- b& Q, i  t  @5 y& ^! i  W
做朋友為主,但如果真係有感覺咪拍拖囉,但咁耐都係得一次想拍拖

CD卅TS中的確有很多問題人士存在1 t% k0 P* e( z3 C
所以我是不會隨便跟其他CD出去的

-                                                                                     會同仔拍拖,,可以叫做純男嗎=V=???

引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-11-21 22:27 發表   7 ^) ]  k) _: @: j$ _
-                                                                                     會同仔拍拖,,可以叫做純男嗎=V=???
- X) u. K# }; E7 i: D# s! D% T9 j我情情愛愛好冷感( t+ \4 r6 H! R# ?' E
一定唔同男裝既仔拍拖,對真正女仔又咩無興趣! l/ Y3 j4 O& b
對女裝既仔就會有小小可能想拍拖既感覺

樓主真不幸 ORZ
. c( j, _0 |  {0 M小R只覺得男中怪叔叔比較多2 `' s* l: I& x  Q5 i1 u' f
雖然有些所謂CD真的姣的過分 orz3 n9 ?# ~3 R9 h3 @

~. O# V+ ?  e; H3 r9 c! E小R只是在FB被一大堆人求拉小手、求交往、交合體2 q* F0 J6 D! h& \- J

, C" P6 |, \/ r/ d, |- Y# ~: f[ 本帖最後由 Rachel 於 2010-11-21 22:54 編輯 ]

因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求....
8 C; {7 M  e7 q7 c就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士)
, g. l: M: s4 J3 v真正cd而係無"性"的, 應該好難搵到& X% R3 ]7 ]- |# d% p/ o8 u* ?* S7 k% I

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-11-21 22:54 發表   
+ x! Z$ Y  W9 [% S- s因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求....
( p" y: v% [6 w# z  [: k就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士)
; A9 G9 w# U6 Z7 V真正cd而係無"性"的, 應該好難搵到
4 z" ]$ {7 D/ |6 j7 P* l' h
$ I# q+ k$ T1 j# m; P' j# M>>真正cd而係無"性"的
. L  Y/ _- \; r: [! z2 A通常都會比較漂亮 XD
% F9 B/ z, n2 D4 }3 Q4 M就會引來好多怪叔叔

新手所以唔知點答您+ W) f1 M' n0 k% C! r7 S7 i0 m
不過知道的是妹妹睇過第二d forum好多都係重性多..呢度感覺好好多

你係邊個網識佢地嫁?, s: H' V( x3 D2 m2 |$ }8 Z
有d網嘅cd/ts係咁嫁, 我之前都遇到個!
" a* V% q, X2 ?. B) t* \1 }( D但係呢個大部份嘅姊妹都好好人, 應該唔會好似你以前識果d咁!
, \+ z1 \! I+ j7 x2 M# B2 V你放心係到識人啦!$ [' x/ H* }& F3 J) _" Z% W
我都係到識咗好多好姊妹嫁!

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:57 發表   
. |& l7 ]" i' `  R5 N
' |- `2 S/ K. d: J; b( T>>真正cd而係無"性"的
! a- f) \* [5 k通常都會比較漂亮 XD
, o8 `# A9 T  R+ [$ D- j* h* ?) l就會引來好多怪叔叔
/ A% s* k- Q/ d6 ~9 _& _
- N2 x7 X4 l0 h  O) ]+ t小R咁靚.,當然會引狼入室啦
1 ~+ ?  I, w' R; n
# j& V1 K+ P6 G4 N8 @下次個標題改做 "想同純CD做朋友"

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-11-21 22:54 發表   
$ l+ n! A% q% z2 m因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求....
; W$ U2 b6 S. U7 ]就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士)
# h" s: I2 }; Y6 G真正cd而係無"性"的, 應該好難搵到
3 t  ~; c, o( |! i. s/ P* r/ ?
8 C- ], I! W1 G3 m

' l+ V* `$ f8 T, i
引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:57 發表   $ g; I! t3 r: Y7 J) ?7 J

6 B& [7 }5 o- Q! j; G+ ]9 ^>>真正cd而係無"性"的' J/ d4 E0 N7 `4 u
通常都會比較漂亮 XD! t3 h/ z0 ?! w) \5 d
就會引來好多怪叔叔
4 h5 @! T8 z6 f5 k2 B
# X  J: O+ d# g, \3 X
個d通常都唔會理我,講女人野我又唔識答,情情塔塔又講唔出,個樣又唔靚仔
" t1 q$ p8 ]1 z* W1 a; h; |
6 K; m" ?0 f/ T/ e! h% s
引用:
原帖由 08miki08 於 2010-11-21 23:19 發表   % Z% T  u6 l/ m) X, e% k8 S
你係邊個網識佢地嫁?( \: z. z) V4 J3 E, M) P3 e' I. }2 r
有d網嘅cd/ts係咁嫁, 我之前都遇到個!
& k0 \1 ]0 T# Z, G2 I但係呢個大部份嘅姊妹都好好人, 應該唔會好似你以前識果d咁!& F" w3 n9 G' O" S7 R% d4 d
你放心係到識人啦!
( r: U! ^4 b9 x/ X5 f8 e我都係到識咗好多好姊妹嫁!
5 w6 C; F1 `/ w- J/ i2 L- @0 N" U; @7 @
咩網都有* j5 t3 P4 l4 k5 b$ Y, F
我其實都無話想係度識人,主要係想搵個理智d既地方討論下

可怕的經歷
4 ]6 a( ?7 O6 g/ o  H4 [, p
  p5 z' w5 I1 ^& n  z8 Q) Z4 Y但樓主還算是純男嗎
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:53 發表   8 l2 C' j6 P7 @& }) o9 C
樓主真不幸 ORZ
' i" ^0 o5 ~% \4 y) _' y. l* ~) i小R只覺得男中怪叔叔比較多
! R8 T3 ~: W9 C& s7 {! J' V& w雖然有些所謂CD真的姣的過分 orz/ h  s& Y* R1 T
, _" x+ A8 d1 @- R1 ~$ P
小R只是在FB被一大堆人求拉小手、求交往、合體
) N7 i2 X8 M0 \- Z: A* a" @' [; y
是求呢~& |( ~6 ]" K; S
打錯字了

所以就是說要網聯多幾次,,真正熟左先好約出街...
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:57 發表   
+ y7 `; H1 f) p# ^, ~4 h
0 N6 q: ]% y' I. s+ d- d/ [>>真正cd而係無"性"的3 K9 s3 C8 N* `1 c& M% D. o4 O# W' c
通常都會比較漂亮 XD
' A: w! q9 h- \  A# i7 q就會引來好多怪叔叔
( v% i; o! n; Q. f% V, f哈哈..小R師姐咁靚女, 係會令到d怪叔瘋狂d架啦

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-11-22 00:01 發表   $ F, K$ x# O9 b/ D" Y
所以就是說要網聯多幾次,,真正熟左先好約出街...
! o. E6 d0 L/ ~
: i- ~8 D& r& W' {
1 A! l8 |7 z8 P4 c- B" l
無用~~要真正熟既話唔出街接觸下好難知
. v3 E0 [9 r+ V0 d& Y0 A; E有d人msn正正常常,出到黎第二個人咁

我是ts心態的cd,$ ?) P. B  @6 @. |; B" F
就我的感覺和看法:
$ @: F! X$ M" j( p會願意和純男約見面的CD/TS,很少會是單純精神面的動機,
1 V- Q: ?/ ~* f1 x如果是精神面的,大都會找姊妹,不會找純男,
  j7 ^) G0 j; s1 e我就不會和純男約見面,一定會確定對方是cd/ts,而且線上聊天過,也看過對方的日記和cd照之後才可能見面,8 B! j& F4 C% H* W3 h
但純男線上聊天我到還可以接受,只是我會用男生狀態,當對方哥們,只是還不曾遇到對方願意在這個模式聊的
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來