嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日買了平底底

今日買了平底底

今日在一間類似+蚊店的舖仔買了這十條底底, d色我仲幾鐘意添, 抵呀..廿五蚊炸, 仲幾好著的, 可以用黎平日粗著了 ^^
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
wa..你大量入貨wo
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-28 02:10 發表   9 Y  N6 @# w$ Q( K+ P
wa..你大量入貨wo
4 T6 b* M! ^0 k2 x& Q
哈哈...唔算的, 佢一包有十條, 我只係咁倚買了一包啫 ' ?: t' s4 h' _' c1 s0 D; k
: U7 n: [, z2 D4 Q: p& l1 r
仲有其他花架,下次經過再買多包先

CompactDisc妹,點解唔買T啊! 我淨係鍾意T咋!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-28 02:16 發表   6 ^- s; |5 P& N1 U2 K
CompactDisc妹,點解唔買T啊! 我淨係鍾意T咋!
; a- l/ f  i* d, O0 ^: d* H哈哈..因我只鐘意可愛型底底炸
3 c' O: L! y; D' x6 I7 |. H' h) j
: h- ]: c& Y! i1 T8 X0 _4 }' ^最多下次如果我見到邊道有又平又靚既T-back底底, 第一時間通知妳吧

標題我睇錯左平底鞋...

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-28 02:10 發表   
& L. v8 O3 p% ]' n* [; A- z$ \- Owa..你大量入貨wo
, J9 Z  H) ^$ @5 }( @5 G" R9 ^' K' T同埋...唔買唔得呀...洗晒未乾無得換呀...

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-11-28 02:34 發表   
' u' }$ E! b' H5 s2 b/ D8 h- E標題我睇錯左平底鞋...
" }7 G' g" l* I哈哈哈哈...好野

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-11-28 02:35 發表   1 a$ e  o9 @' k/ f. b

9 X7 s! V) }" w, ~5 ~2 c$ o8 c3 ~同埋...唔買唔得呀...洗晒未乾無得換呀...
5 ?* I. Z* ]- J2 G2 i

. T5 z5 v8 o2 X$ [咦??
+ y' i7 D. Z6 y' N連吊帶少女胸圍都有喎!

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-11-28 02:21 發表   
4 u6 B! q# R( \( a9 U% ~  ?( a; v1 {3 S& F0 \3 y
哈哈..因我只鐘意可愛型底底炸 & a! ]3 ?9 |2 h7 q

" p& ~1 H, M7 N( t7 w最多下次如果我見到邊道有又平又靚既T-back底底, 第一時間通知妳吧
8 o: ]. E9 D+ B& {0 W* ]5 ]; A
  J7 \- u- x, V; m
唔駛Lu, 我成櫃都係呀! 我買親都係T-Back!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 1677 於 2010-11-28 02:56 發表   8 H( X# r9 U4 b" D' o

9 \4 l# W' T6 R- |0 d8 O7 P8 \$ o$ N9 A/ }) J" W* C
咦??7 C3 n- ~" \5 I+ i- f! m+ p- {
連吊帶少女胸圍都有喎!
% K2 S4 i: \  |0 a! L! p+ Z" M% q嘻...係呀,比妳發現左添...

邊度咁平呀? 小妹都要入貨

超可愛呀底底.....

Ctrl+Enter 發佈]  預覽帖子  恢複數據  清空內容

where to buy this could you tell me the address thanks sister

michelle師姐 & phman,
8 j. N* U# R* X! a8 ^1 |- Y4 [1 @# z* I5 a6 i: O/ W) q
間舖仔大約在這個位啦..

wah - qty 12 ?

引用:
原帖由 misslady 於 2010-11-28 23:37 發表   
: I; K5 o; s, I8 B, Q1 v7 iwah - qty 12 ?
/ |; ?0 u% [1 C; O1 A- o0 S& x
十條啫...

回復 16# CompactDisc 的帖子

謝謝姐姐, 小妹可以去入貨了, 買左之後, 距離做學生妹就又近一步

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-11-29 09:23 發表   0 ^: |9 ]9 x! P0 d8 q' t, Z0 F
謝謝姐姐, 小妹可以去入貨了, 買左之後, 距離做學生妹就又近一步
! ?8 r& y$ `: n% _
哈哈...我地齊齊向做學生妹進發吧..

最近訪問的版塊