嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

11/12網聚後感∼ Suki篇

11/12網聚後感∼ Suki篇

其實我都好多謝搞呢次party~ 9 d2 w4 K5 D  |- k- S& ]1 q, O
好想再多dd呢類活動~- Q. W. M8 \$ V4 y  y2 V
我呢幾日都仲未抽到身
0 N, t8 p0 t9 N, G& n可能因為果日成日都有d爆笑野~
9 g$ E6 L1 E9 z  Q$ ?. ?所以我覺得好開心 7 y& C3 u3 V, n* [1 U0 @
我又由屋企直接出呢...... 好過癮: m: b1 k; u* ~. D
一路行一路好似好多人望住哂....
/ h6 [- O- Y* r" n( X好擔心咁....比人睇穿
1 z- B7 q0 t5 i1 H+ h! a
( W5 f: J" U) Y# m
+ C6 ~; v' I1 b: Y直到去到見到丫桂,露姬兩個即刻放鬆左d~0 V% T/ n% j7 c: c6 Q8 N
話哂都好少日光日白係條街到行~
, I- x. M  C5 A* Y' U' Y1 x' x3 j' z仲要係勁多人~
+ _8 U5 u2 r  L; s9 @$ I到東薈城佢地入去買野~2 ^$ ]; Q8 q  Y# @% g& b
我同jade係門口等~) Z7 K" C- @1 }( d
等左陣影左陣相我都入埋去搵佢地~
6 V9 }9 y6 a. |" E9 [, m& T之後有個丫姐迎面行過~
8 y  G1 x* ?4 G' p佢由我個頭望落隻再上返個頭度... " b; u, o) ^9 D
個丫姐令咩面同格黎個丫姐講~
/ g+ R3 v$ c# V丫~~~而家好興毛毛喎~好多女仔著~
0 l* l% C- u2 ]! h7 }5 z  f( [笑到我丫~
8 F# M# y- b) o我以為佢做咩添~ : U' }4 h( z8 E& ~
跟住就坐車入去....唔.....好快咁就過左一日~1 g4 a0 T4 ?- _$ M5 G  h% w0 J
好開心~
8 F/ m6 O; [6 `: E5 Y6 n到到夜晚佢地都走了....淨下我地幾個= =; j$ \3 f" E( W$ J3 h: r6 W
等埋katie黎埋影班相~
* c; W( E7 G4 w9 W$ d( G仲睇住丫桂同西門.....haha
: g" U6 u4 z# j/ n( Y+ K. C我拍左片~而家睇返都想笑~ . \0 a5 u) `# `
之後就好開心咁訓~; s* H; [* X. [( F4 Y
總之就係有一種好開心的感覺~ / ?0 a. K7 n! o  T  _% f3 D8 G
期待下一次+ J& A$ e; L7 p

h8 f! l2 G2 K/ s[ 本帖最後由 Suki_siu 於 2010-12-14 01:43 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實潛左一排...我真係5知你地搞左LE個活動  
3 o/ j* [) ?$ g好似好好玩咁...雖然我5係CD 啦XP

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-12-14 12:55 AM 發表   : |4 o5 g# W* M* V% T
其實潛左一排...我真係5知你地搞左LE個活動   4 o0 _5 `! g! H! {5 N2 D
好似好好玩咁...雖然我5係CD 啦XP
6 s, }$ i! F7 \& w7 {2 \, i
你唔係cd咁...你又會係度傾計既? ! o! T! _5 C; B& y
咁你會點睇我丫?

我5係CD 啦 真係因為有咁岩見到個論壇先入黎玩XP
/ u4 I& o, C8 S' U$ _4 N
1 E) K/ ?2 L( B3 s6 t+ N! N7 K我對CD5反感 因為個人覺得冇咩問題^_______^
$ }" r; J  C4 V8 k8 x6 D/ J& q' V! N0 X3 ^9 i* Q, _
CD都不過係一個減壓方法姐XP

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   
: T7 N1 p* i5 B; A, k; L+ F+ K其實我都好多謝搞呢次party~
2 v* n! V& w/ ]0 f好想再多dd呢類活動~6 C) F! Y% U0 J$ z8 K4 ?. e
我呢幾日都仲未抽到身
9 p0 f8 J* j# x1 w可能因為果日成日都有d爆笑野~& U# y$ O  ?! J- t# S, l- D/ C" Y2 p
所以我覺得好開心
" Z: G) g: N. o3 O我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
" N: N! g3 {9 U2 |) c
* h3 y$ c# }4 H: C9 q- A
我都好緊張
" |* o9 t7 L# M5 k不過SUKI咁正   怕咩AR?
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   7 P3 H0 m, y! s: ]3 x- L; q
其實我都好多謝搞呢次party~
) I' q. M. a, [好想再多dd呢類活動~( j$ m$ m5 E) o, \2 @, X0 j4 i
我呢幾日都仲未抽到身
0 m( r; f# A) C- T. T$ Q0 V可能因為果日成日都有d爆笑野~. ]. I; y' l  D8 W
所以我覺得好開心 3 s' {2 _: D8 J3 ^% m1 @+ p
我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
+ N5 H7 Q* P( R
Suki姐咁靚女,無可能會被睇穿的

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-14 01:20 AM 發表   
: M- ~8 \  U* g5 M. N
2 T$ z0 U1 I* c* ]3 ?$ SSuki姐咁靚女,無可能會被睇穿的
5 \. e. n  O8 }  a7 V) ?+ c唉....1 i# x9 Z4 m& v1 y$ x0 z! r
你見過我真人你就會明我講咩~1 E1 \' b+ F9 d. \3 [0 A, s; x
唔係你所想咁樣...

su你個ki~
: X" ]: P& b9 M( c/ o" D# b( f3 c% W3 i
你偷捏左我個奶~
/ z, c% P: p. @; X' k
) d* b& y+ H" v/ x. m快d幫我吉腳板~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 01:27 發表   " F) F$ e9 y" v2 ]. s5 q

0 K( S+ K8 z! V  f, j& ]唉....* R8 R3 V, A# v3 s. J1 d
你見過我真人你就會明我講咩~+ Q) m; |$ B) o# l
唔係你所想咁樣...
3 R+ J% `5 t4 f, _3 V) U唔信~~唔信~~ 4 v8 X; u9 e8 c/ p5 D8 w, y
/ ~1 l5 E# @2 T
遲d實有機會見見Suki師姐的 (我應承過妳,遲d我功夫到家d, 跟Suki姐出黎玩架麻... )

你咁靚女, 有邊個會識穿你呀!

頂你丫, 仲乜拍左我片

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-14 01:34 發表   * y, j! s( A; W/ G% k
su你個ki~
9 u' A" r0 |" {7 \7 A+ R1 ]2 x2 z7 L& ~2 q0 ]
你偷捏左我個奶~- S! G8 M, }* ?* {6 w
) o0 U: z6 e" h9 l: w& ^9 ?) A0 b
快d幫我吉腳板~
- e2 `  N3 Y8 Y- H' s% N
( u& W( Z# q0 ~* B
哈哈~~平胸少女被襲~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

分享下照片..........
4 R3 i+ b7 Y' f, T+ e感謝喔!

引用:
原帖由 Sherman 於 2010-12-14 03:14 發表   & h$ E3 k* j0 E5 O8 J* N
頂你丫, 仲乜拍左我片
* A8 ]6 @  S7 J! e' y; M

! J" P$ `' _+ ?" J5 a3 D

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   
6 m* `* v# u, z0 F" t+ H1 d3 F# t其實我都好多謝搞呢次party~ # z" n7 W  O  U: d2 d0 x! a* `
好想再多dd呢類活動~0 a4 ]) R7 _! _* F0 Z! E& h2 a
我呢幾日都仲未抽到身
2 q+ _  T- f: H可能因為果日成日都有d爆笑野~+ E* I7 n: D" K: d$ u  S
所以我覺得好開心 7 X: h+ x+ f0 l
我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
: ]% R. s) i9 {: ?- `小R想看video =v=

好開心好舒服的一天~ * ~5 \2 u9 j" I) T
也是很難忘一天~
# s- W% v) e% y2 ^  `如果再有呢類活動就好了~

引用:
* W6 F/ y  k( M! Q+ u到東薈城佢地入去買野~
8 @4 X! [  {9 r; U我同jade係門口等~' g9 z1 ^3 M* O
等左陣影左陣相我都入埋去搵佢地~
2 }" y7 F" Y! t: L3 \' G
# i+ u! b# @  c- X* S3 J
8 z! C3 g* v1 T/ Y+ [4 S係LOR 最後得我自己企...8 \# T  Q+ A7 ^: f/ q; ]5 S

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:48 發表   ( F3 }4 M. S" o  M" [# I, y, Z
& w7 U% z1 O* ^6 t. \
  ]" |+ ^- d2 R! y
係LOR 最後得我自己企...
' l& s% L& H( i0 Q  ^; l$ _) J
; J: B% M6 P" ^, m2 d5 ^
後尾露姬咪出左黎

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 01:27 發表   
7 d2 y' H8 N% p5 b
  M2 b9 M/ M. k6 G- P; A( D唉....5 I! \8 ]$ j1 I3 J
你見過我真人你就會明我講咩~  a& I0 d! W2 E9 l1 ]! t/ o! \7 q8 _
唔係你所想咁樣...
/ ]8 X6 {2 S& A& x+ T豪邁大叔?

大叔....

最近訪問的版塊