嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多姊妹鍾意著姊妹裙OR婚紗 ?

有幾多姊妹鍾意著姊妹裙OR婚紗 ?

我本人之前就勁鍾意校服裙 (尤其係白色同水手FEEL),不過近期玩禮服,婚紗,真係好好FEEL,加上個感覺真係好似人地大個女O甘。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
校服我都鐘意,其他麻麻

我鍾意姊妹裙,特別係絲綢質地嗰D。

你地多數係邊買到嫁 ?

婚紗禮服都好鍾意,不過太多款,有時睇啱一套,轉過頭又想買第二套

I like 婚紗.  but no space to store them.

我都有姊妹裙同婚紗, 真係好正
% _) o1 U3 ?' W5 ^# b2 s. I(明年仲有機會化女裝穿姊妹裙做姊妹)

引用:
原帖由 athl27 於 2012-3-17 00:22 發表   & {# c$ T, }  m: i8 f- N+ g
我都有姊妹裙同婚紗, 真係好正
9 Q# `4 x# Y6 a. c1 j, _( s8 P(明年仲有機會化女裝穿姊妹裙做姊妹)
& v7 c9 F$ w* v

* e6 _; D% S$ z( i/ K/ q. n4 I
9 A( g$ D" ]/ u9 j( H可以化女裝做姊妹?即係一大班真女生+妳一個CD的姊妹團?嘩,妳真好啦.....
# L3 C% x, {; `我都好想試下著姊妹裙, 但係點樣搵到?校服反而容易買到......

引用:
原帖由 stellaleung 於 2012-3-17 01:00 發表   9 n( E: P! ~0 r( N9 ^1 O, o/ {- A
2 f* R( k  P- O# ?: I

1 ]; w( p, @2 @( x7 L
5 q8 V$ l: E1 f! T可以化女裝做姊妹?即係一大班真女生+妳一個CD的姊妹團?嘩,妳真好啦....., b/ ]- A$ e2 L
我都好想試下著姊妹裙, 但係點樣搵到?校服反而容易買到......
/ N$ L0 m1 p8 d; l姊妹裙唔難買, 你走去旺角金都或者尖沙咀百利都有大把, 再唔係旺角中心, 聯合廣場都有訂造.' z: _  l9 f3 v$ f7 G' f
唔想露面的, 可以上淘寶網找找.

引用:
原帖由 athl27 於 2012-3-18 03:59 發表   ! [7 l+ U$ M- G. @5 O

; d- [* X4 s  G9 d" W/ v姊妹裙唔難買, 你走去旺角金都或者尖沙咀百利都有大把, 再唔係旺角中心, 聯合廣場都有訂造.
7 |1 e  e+ {5 b; ^唔想露面的, 可以上淘寶網找找.
+ t+ V& q$ w; B: S3 P* s0 z0 k. o) o# M
謝謝!但係,點開口買/訂造?絲襪內衣個類都可以話買俾女友,姊妹裙無理由話買俾女友,而女友身材又咁岩同自己一樣.3 D$ l' b0 T/ E5 `' ^$ v# h
上網又驚SIZE唔岩.

回復 9# athl27 的帖子

想請教你會推薦邊間鋪嫁><?同埋點開口=口=?她們不會為難cd???謝謝

引用:
原帖由 kin_321 於 2012-3-19 01:56 發表   
: i2 F( s& l  J2 n想請教你會推薦邊間鋪嫁>
6 O5 \/ j; x) }, \  t0 E1 P
如果你心目中已知自己SIZE, 再去買, 基本上都唔會點過問, 問起的咪話送給朋友生日/宴會著囉, 至於邊一間, 基本上冇乜所謂, 有時有D店會將D人地撻訂/倉底的裙特價出售的, 個架仲係擺店門, 留意一下, 可能有啱心水的.& g4 K' _% m: a  A; e

6 R# \$ l/ O. J% z9 b個人覺得百利的裙價格比較相宜, 而且較多倉底特價貨, 金都可以一行, 間唔中都會執到平野.
( d0 F) R( B* q
2 E  |* D5 i( P4 o再唔係, 旺角中心, 旺角新之城都有店賣姊妹裙
9 c) w8 S( a  V/ Q; |
( Q7 \% I4 e2 y6 R4 T2 B3 A[ 本帖最後由 athl27 於 2012-3-22 00:51 編輯 ]

興趣不大, 最喜歡的還是洋裝~

姊妹裙好靚喔

我係超鍾意婚紗, 買完一件又一件, 好想日日著

引用:
原帖由 dogdogcom 於 2012-3-12 15:08 發表   
. T& w3 a, u9 ]% b我本人之前就勁鍾意校服裙 (尤其係白色同水手FEEL),不過近期玩禮服,婚紗,真係好好FEEL,加上個感覺真係好似人地大個女O甘。
! h# E5 }7 a! U

8 Z& n8 E# `9 R6 u- s
& J6 m, w- f. f% U* \  x我以前都只係鍾意校服, 但同你一樣, 現在只玩婚紗, 好女仔好純潔

金都地庫有間店D姊妹/伴娘裙大部份都係$200一條, 但不包改

婚紗禮服都好鍾意好想日日著

比較中意校服~

大多數都係絲質, 我麻麻地

最近訪問的版塊