嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唉, 好難買鞋

唉, 好難買鞋

因為腳大,本身買男鞋都已經好難 (試過係專門店都搵唔到), 而家仲要想買女高跟鞋' \  G+ w) f3 A1 C5 m
尋日專門去深圳買, 但佢地最大都只有40~41, 我講左自己既SIZE俾佢地
2 t0 T- Z& V1 _' n$ `/ N7 y( {7 ?: ]8 m3 q6 f4 t! W

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上淘寶買啦~有D舖42,43都有得訂

馬莎啦

佢地有42-43,換季有時三四百蚊。

上網買啦, endless做緊大減價, size好大都有.
( n  y" h) _& d' V2 l6 Thttp://www.endless.com

ageless咪有囉# @9 P0 E$ ^5 _* T7 {
歐洲碼44碼=大陸44.5/45碼0 E* N% {# K& z: N, A0 S0 w
再唔係訂做都得

去深圳邊到呢, 一般東門嗰啲 size 好細, 37-8 碼到.4 o6 C% w! e: M! g4 }3 D! F  R2 G

2 w9 u! |6 x8 a. M1 ~0 c; s要大碼羅湖城 有一兩間會有, 不過都係 US 9-10 左右.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

上網買,我就在日本Yahoo Bid 的.! [, j6 g8 ]8 Z  f& }
其次去馬莎,不過款式少

回復 4# samou 的帖子

wah. this site is good.

我宜家著梗us12碼。。。

引用:
原帖由 iamonheel 於 2012-4-1 14:27 發表   7 D. e' c: h7 I7 A& r9 v. ?7 X& I" z5 {
去深圳邊到呢, 一般東門嗰啲 size 好細, 37-8 碼到.5 P& Z1 ^! ]9 w& I

: M# C& ?' ~# l要大碼羅湖城 有一兩間會有, 不過都係 US 9-10 左右.
- V$ s8 Q  ^  U# m. R3 I- c

! l" j) W- |% e, ]7 j. _東門啦,問完俾人笑

引用:
原帖由 ae111 於 2012-4-1 16:07 發表   * H$ E1 W0 R  n% F
上網買,我就在日本Yahoo Bid 的.' ^8 b; f* M* S9 r8 t3 n4 L1 R. X+ [
其次去馬莎,不過款式少
9 c" p# a, f4 _  g
. J5 I. Q/ }$ y0 j- `  F. t- n  W
貴唔貴架?點買到日本野?

引用:
原帖由 connye 於 2012-3-31 22:47 發表   : I& X# y$ d3 J" j: S. v% Y7 c
佢地有42-43,換季有時三四百蚊。
6 _8 H/ H: a1 O
. T  C" |) z4 [3 [
唔夠大啵

引用:
原帖由 samou 於 2012-3-31 23:04 發表   
( p; x% L4 d# e7 ^4 k' u: d上網買啦, endless做緊大減價, size好大都有.2 ^& Z; I" ^+ l7 `
http://www.endless.com
% S" y* B& f7 h/ L: O, C  A' j5 j& q* [" z, H: W* q8 i' X. A
我見到都成幾百蚊對,仲要未計運費。。。

引用:
原帖由 iamafraid 於 2012-4-1 18:42 發表   " A9 d; ~, H; Y$ t" J
1 H* v) x3 t2 B. r3 D/ d
$ W0 E5 {: ]5 L8 t  L' d( h
我見到都成幾百蚊對,仲要未計運費。。。
, }) @7 p# O* j6 o6 Khttp://www.endless.com
+ ]+ J6 d- v- U. Z. L1 l- u
. r5 A5 \3 \8 k8 ?( E1 D' k" `我剛買了這對9號,而家好似免運費,質量一般!- m8 E' s' u5 W/ i5 q

* J* `& z* m5 Z# I. M% \' u
" }1 U! l2 [1 d/ O2 q0 R[ 本帖最後由 samou 於 2012-4-2 13:00 編輯 ]

TB買過大碼鞋,應該吾難搵嘅,不過款少

引用:
原帖由 samou 於 2012-4-2 12:29 發表   ) l- C+ s, Y, G, z8 ~/ X% o: \* S- V

( w4 F0 A# G2 Xhttp://www.endless.com
. Q2 O$ Y8 |' A# `7 I2 E4 q5 q9 @, F* y* m! J. d
我剛買了這對9號,而家好似免運費,質量一般!0 `/ t0 w) \- L' B; K- q
* t  A( n* ^7 B. _/ _$ @$ @$ q' g: y: Y  R
因為made in China掛?; @( n" r5 s) H$ [  v
不過9碼半唔算大碼啦

引用:
原帖由 difference 於 2012-4-2 13:21 發表   
6 h' `2 B! @3 F- ?2 B8 f! B8 |5 L1 VTB買過大碼鞋,應該吾難搵嘅,不過款少
* E: s7 F& w" d! ?
! A$ ~6 e. U  Z% V; X4 {咩叫TB呀?

女裝鞋大隻好樣衰; c1 a/ @: F% P' n4 E4 {% E2 g
走曬樣同男裝差唔多5 j8 F9 D+ a; A3 E# a5 o2 r
好彩我仲係着36姐

引用:
原帖由 iamafraid 於 2012-4-2 23:01 發表   
9 c  b  q& ~' r. H6 \) o* X1 S% \4 I  ]; l$ D& K

& |; u3 m: ?4 s3 S因為made in China掛?
+ }* M+ p8 t' `  F不過9碼半唔算大碼啦
& a( G' Y/ u, U* E7 o% z* ~

- ^7 _7 r0 v: m, F6 G因為係高跟鞋, 9碼唔算好大, 佢最大有12碼!: X+ F" V" h* T2 X+ m2 ]
當然係made in China啦!

着得齊先有CD嘅感覺

最近訪問的版塊