嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

點樣可以買學生白襪

點樣可以買學生白襪

本人十分喜愛~~* F2 j5 d- d% }- q( S4 F
每次行開旺中都想買幾對返屋企~5 b+ N( }4 a8 f
但又驚比人見到男人老狗去買學生襪~
+ s1 K: r7 ^( G+ N  @  i' l' q有咩地方多款又平而入去開又唔會監介~
/ Q( I) N$ p- E: k/ C大家幫幫手
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想買咪買囉) W& O3 {0 j8 K2 `! W$ w, o, D
d人都唔會理你架啦4 j& P: H" \) ]
買俾女朋友都唔係咩好出奇o既事姐

既然喜愛就買吧, 又唔係偷唔係搶,  d人鬼知/理你買黎做乜咩
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

我都買左一對學生白襪  a4 F9 j( r2 V  o) c
遲d影比大家睇

學生白襪jei, 係學生就有需要ga la, 就算你買長到上膝頭果d都無問題, 有d人係鍾意著長襪ga ma, 而且白襪無咩話刻意分男女裝, 可能有d花紋比較女仔, 但大致上只係size大定細ge分別, 根本無得怕或者其他問題

係囉* Q6 O4 H3 z4 J. \0 V2 Z* l
學生襪都無分男女既7 |. V9 v  N7 F( q5 H
我之前踢波踢到穿左都自己買個對啦9 l  D5 j2 j$ o$ k! I7 H7 d
不過較女仔d既紋就真係未買過...

好似日本城都有學生白襪賣,你可以去睇睇

引用:
原帖由 applechoi 於 2008-2-3 19:00 發表 5 K* J% B3 z% p( ?8 c( f7 _
學生白襪jei, 係學生就有需要ga la, 就算你買長到上膝頭果d都無問題, 有d人係鍾意著長襪ga ma, 而且白襪無咩話刻意分男女裝, 可能有d花紋比較女仔, 但大致上只係size大定細ge分別, 根本無得怕或者其他問題
6 d. m" W/ Y( d; V; i9 q, U! t) r8 F  C2 T# h* s
點會無分男女呀
0 D: x" c* x& N5 ]  y" A! ~5 k你試下著呢d花紋款返學
8 q# o0 D0 ]/ ?& `& L! V- c" q5 i: m俾d同學睇到睇下佢地笑唔笑死你3 U5 N3 P6 q/ J) T6 V% f: K# l; Z3 _
呢d根本就係女裝嘛7 i  Q) h1 d- N4 ?7 d
重有d毛巾襪款又係 for 女仔的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

依度有
7 w' s3 w) A0 X: H/ L3 j! v2 g# y( R; ^% A$ ~
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1115037119

thx大家既意見~~

thank you for sharing your opinion

學生白襪去百貨公司買就OK喇

唔一定係旺中買
/ g3 e# B$ W( G3 ^4 O; m' B白襪周圍都有得賣

咪玩啦你,我平時穿3個骨襪(到上5 吋下5吋)都冇比人笑XD
* k- l& b6 _2 l2 z6 f我呀媽買o既(C9買都唔會比人笑,你又有咩可能比人笑)

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-4 00:21 發表   1 S$ |2 b& q4 z1 Y2 |# E# x, F; R. H
' C2 Y# ?' I/ V, w! [; k, P
# [1 n3 \+ r/ R5 b
點會無分男女呀( M  A; S) \8 t
你試下著呢d花紋款返學- R0 f% e% q+ J" G' U! ~
俾d同學睇到睇下佢地笑唔笑死你
  X4 d; f% x' }" m呢d根本就係女裝嘛
2 v- r5 U  t- W# u7 F- X3 v% t: u重有d毛巾襪款又係 for 女仔的
' n2 T% T0 G9 s
咦, 依款百貨公司有嗎?

百貨公司有

引用:
原帖由 ricky888hk 於 2010-6-9 16:09 發表   + \* b& U/ `" p8 n8 a
百貨公司有
' c3 Y/ A4 O+ v+ t, o+ e6 YGOOD, 搵日入貨, 幾$$?

引用:
原帖由 Prog1 於 2010-6-9 14:48 發表   % V3 ]: S. e( {2 S" R  ]0 ]. c% u
唔一定係旺中買9 `2 U+ d9 i/ [* L  q' {1 E
白襪周圍都有得賣
  ?: y5 w' s/ l7 S. s& L( K. K, @/ M
但係旺中真係好平, $6/對, 我響其他地方買>=$10呀~~

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-6-9 17:31 發表   
) ~6 v/ G3 u( F0 S' b5 T8 R% B, b* K
GOOD, 搵日入貨, 幾$$?
: u* \7 C# F' j

. g/ d& K8 x' l, m# k百貨公司款少, 響街舖/街市檔仲多款揀呀~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-29 00:40 發表   1 m' M+ A* H( d
; I3 ^& P) Z' ]/ v& j

" I6 b, b' G; f+ ~3 B2 J$ s但係旺中真係好平, $6/對, 我響其他地方買>=$10呀~~
  J4 a5 Z7 |" M# m4 `5 b
邊一層,邊一間?