嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友 2 個末洗的爸爸

女友 2 個末洗的爸爸

希望大家會喜歡 / `/ b' |% s$ N

. D& |- G' Q$ b3 ^! M9 w: `1 \[ 本帖最後由 魏秋華 於 2009-4-25 17:15 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
謝謝你的分享4 s! [, V+ N- c, X
個人比較喜歡粉紅色的那個

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-25 17:19 發表
. K1 U1 I! O  O4 N2 k謝謝你的分享$ }) t- e3 A( r( z: {
個人比較喜歡粉紅色的那個
6 n: j: p3 f( V: V& h* I; J2 k# g( z0 P! H

1 Y" F; v+ B& L- e7 n別客氣
3 U4 l, d. g6 \) [' Q/ N好圖會跟大家分享的

你有個咁好的女友真好...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-25 19:46 發表 0 u+ Q# m. h3 R3 \5 G4 \9 O9 h( N& m
你有個咁好的女友真好...
( h4 _9 m! L: j

# B* X0 h% {( C" V  m' M/ j0 _3 ]
. d; v( e& E7 I- S7 v. ]0 Y" y
坦白說,如果有女友的話都可以分享她爸爸 & 底底的 3 w+ e* z* ^: Z( h
不過做唔做就另一回事了
4 x1 Y  l' I1 k) F( f* I我自己就好樂意跟大家分享的

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:04 發表 6 K- z) j1 `! h( i  Z( T- k5 v( x1 X
# V9 G# Y* r# ~( |* `1 z7 D& i# i

1 ^3 B  z1 Y. ?
5 r4 k1 E% I6 U$ h4 R+ O% K2 g$ T5 X5 T3 K
坦白說,如果有女友的話都可以分享她爸爸 & 底底的
2 f6 g: S- g2 u7 T不過做唔做就另一回事了 8 i) g, G* d2 w7 B, m, j: d
我自己就好樂意跟大家分享的   
' j+ d7 h$ F: S, u& [! H  q
" ^+ ^- L1 m3 a/ Z% M% |% e睇到樓主呢句真係令到本人非常之感動
7 i% s" q! D  ?首先第一件事就乜都唔駛講住,/ r/ E9 u9 ?" b; f# T& D/ V
敬個禮比樓主先   U6 \# U! Y0 d
之後就係感謝詞,好衷心多謝樓主分享咁多好東西
% Q% `  |' ?6 D) _  ~到呢帖既主旨喇$ e8 I2 O0 ]0 \8 c3 Z1 G0 l+ C
我個人比較喜歡第一個豹紋bra
) h: ]3 G) {% U" k: y野性中帶點不羈,I Like it

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:14 發表
5 X  h" `/ W" r) z3 }7 E3 O) r# W/ z
: K1 i2 I) u2 n1 `  y
  z5 R( ~  M+ N. R: e! }; d% x0 v7 S- O$ Y6 s
我個人比較喜歡第一個豹紋bra! T# B& m& O9 u% X, E  t6 z1 |
野性中帶點不羈 ...
* e1 ]6 g6 I! S1 Y' n" p
' V6 f: P; a! V% o/ S' ]6 T哈哈 好多都係喜歡野性的

係喎,都唔記得問返樓主,呢兩個係咪非賣品黎架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:35 發表 . W6 `; ?' q1 T- F# K
係喎,都唔記得問返樓主,呢兩個係咪非賣品黎架
9 v5 W; x& z5 B3 y- P/ l  N- v+ q/ E) c; V( K5 i
0 N. X( W1 c; }8 }% Z3 L
不是非賣品來的
; l# `" E, x6 w8 c你有興趣收嗎 ?7 q9 o# ]2 [7 b" x; g) O) p
因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售 5 K0 m& t& H- D! ~
有意的話可以 PM 我傾傾

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:39 發表 2 y' e0 k1 c1 k4 o
$ V6 Z- P+ @- x) r+ E

, t& W7 s& j2 z) v* A* M# E6 ^. t5 ?# ~. P0 h, N
不是非賣品來的
: U+ m8 z- ~9 p# h+ D4 Q6 Y你有興趣收嗎 ?
% g9 a3 b" u( {7 Z" X因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售 $ W1 K7 V: T0 a4 n
! z: Q. W! h9 a; t; r7 T4 h2 A, C
) ]/ C; e4 }1 Q5 f
我都想啊,不過比我女友發現地震都似,
1 k7 M$ ?+ y) E* ?! T" |. t我只是幫其他會員代為一問,; p+ O& e2 t+ o% x$ q# l6 U
好讓喜愛收藏的朋友可以了解情況呢

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:44 發表 ' o1 G$ f; r* Y' _' P1 z% @3 `2 @

2 s4 f1 a$ A2 i3 K( J0 g6 h) R, z9 s: O( B+ k( v4 w+ y1 B3 V* e

5 b5 J0 m- k; ^. @我只是幫其他會員代為一問,
$ k) N- N/ B, h, M. m2 h好讓喜愛收藏的朋友可以了解情況呢
2 {2 u2 q% e! u6 |! A6 N/ d
4 `4 G( o& a1 o

% Y# U8 {- R7 k3 i明白,可以叫他 PM 我的

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:39 發表
0 L3 q1 S  W6 p# w! v3 B# }. b. `. t9 D9 _2 M

& Y" d; L1 O, W# Z3 o0 `% R1 q6 d" ~$ Q. \
不是非賣品來的 * V* j, t+ {5 m0 w' F7 r* x* M8 P% Q
你有興趣收嗎 ?6 {2 @/ Z$ S/ H+ d! `) W0 g
因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售 ! C% T) m6 B6 v5 S% L9 ?8 p5 n9 J  {
3 }! ?. P7 i  o' \
4 d1 a; X0 X& L+ _5 {) g
她唔介意賣俾cd的朋友嗎?9 Y# K; Q/ M4 i
唔係每個女仔接受到cd的男士。

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-4-26 01:09 發表 - n! k1 Z1 G8 S: N8 i# g0 J' y  G
' w( z$ O& U+ ^" e7 }2 W/ h
1 ^( b9 W: B7 a
她唔介意賣俾cd的朋友嗎?4 a4 H6 W) t$ L, O+ L  a
唔係每個女仔接受到cd的男士。
, ^/ [# a6 F; |) V  \
3 T0 \" G5 S' u6 {/ K2 ]5 e: D
  I( D5 L' @1 g/ p
至在清位而已 $ |& b9 G8 X- s7 E2 z; D' \
好過拎去掉啦,浪費晒 & L4 V. n8 U; V
她不會介意的,大家都是成年人嘛,有思想的
9 ?1 G$ S2 ^  `6 j6 r4 T
2 O: ?- \0 q2 G1 `- B) s0 E1 c6 _1 @

" F( v+ Z4 s; o9 x: P% c9 Q這樣滴思想應該算訴較開放滴捏

我鍾意第一個!!!

好想佑你女友係點的人

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-26 14:43 發表
& v1 u) a; N3 x% C. i0 Q3 D好想佑你女友係點的人
% G4 w4 M* N: h2 y' H9 m% q
! D/ ]' \" ]& X: c
. X/ H& s1 j# B; p嗯,估成點呢

喔喔好性感的bra我想要我想川看看耶

真是很令人羡慕呀可以每天見到那麼好的款式~

引用:
原帖由 happysky 於 2009-4-26 21:30 發表 5 M; y- |. o1 `9 b3 G* M( s1 Q
真是很令人羡慕呀可以每天見到那麼好的款式~
# D5 t$ C& A$ W7 ?4 n& g9 ]- L4 o# X4 Q* `
8 P8 P% ^$ x/ h8 [/ Z' P. o+ D8 f
6 X0 N/ C) q8 Z
某程度上可能會令人羨慕的
6 l1 E/ n! \% C/ F( R不過相對日子太久會有點厭的感覺
6 l. A% C' Y4 g# G' J# c! t3 ]慶幸到現在我還好享受這個過程,一有發現獵物就立刻行動,這個是十分剌激的