嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想約C D去酒吧飲野

想約C D去酒吧飲野

下個月頭放大假想約c d去偽娘吧玩下!有意pm留微信比我
覺得好的就按一下感謝吧~~

香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2016-8-23 15:10 發表   
' x. d) o9 y6 |+ u$ C0 n香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?
4 Q+ t. m( r! M0 h* i* }
就係想知香港有無/係有無邊度

我都想cd去飲野好耐

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-23 16:00 發表   & r0 ~. b% v, z' Q
我都想cd去飲野好耐
- N( }6 {' o' o! b& C試下囉我做妳男伴

我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   
0 V8 \2 z/ c( D- c9 ^我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
/ ]+ t1 U5 x0 k
婷婷姐我想同你去
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

我都想女裝出加高踭鞋出街,但仲未夠膽

我都想去, 但化裝技術未到家

努力練習喇大家

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-8-23 22:05 發表   ( I+ F' e; }- T2 G' g! L' L' p

4 O" w; B( j& K, `8 V婷婷姐我想同你去
# c' n* ?# S) t7 A  ?' d
我想同妳去

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   ) r/ y9 _) W/ I; B2 r: J
. i! f# `% X/ P) B' o" S2 w, p

) Y- x! m9 D# V& E0 I  e0 z' ]幾時丫( M" U  [* b4 A' j

! {# h5 a1 f, Y) m+ T

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-8-24 19:06 發表   
% }; m7 L- D4 z% X& y( q$ k, a) G) T  y, f. s
. R# M) @9 S0 d( d# `
幾時丫
  t5 C4 j9 N. e8 N5 y7 P! n9 ?% R- u# V" i; d" p0 N$ e
: r/ O( E9 Y, D! y隨時都得!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-24 20:05 發表   / o1 ~- E* P! K6 K' X& {; O( ]; V

& G& ?6 i, [+ K) B% n% X) q% v% I隨時都得!
- Z6 M- C; |) }
  z9 @& p% `9 W2 N; V0 o
好...吹雞出來飲野( s7 I3 l# H+ m: S* G3 r

3 \' J+ M. m+ c9 K" h% x' K2 x# P

有酒吧歡迎cd入去?

BOOK間樓上吧任玩。

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-23 17:15 發表   
6 H5 n6 L4 b* U+ W. d9 i9 r/ m2 G9 |' c
試下囉我做妳男伴
# Z$ X0 A! z5 k" ?; Y  N
  + b9 ^  [- U, Z* U" K+ u; v( g1 Z
Ok丫 pm你wechat比我 thx

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-26 00:24 發表   
% i$ B! l4 D/ W0 r9 |% D7 Y9 |4 `# Q3 {7 \  j6 T( v
    ~# y! W- h8 y- t% j! t
Ok丫 pm你wechat比我 thx
  H. V# f/ H2 L$ X2 j* y- f甘我點呀………

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-26 10:34 發表   
1 y3 B) \2 x' Q, Y* v  C
. t5 E8 o; Y) z$ Q7 M甘我點呀………
9 i( \& Y3 G+ w/ V- B  X
' D# g. L" O9 [2 e6 b. j
7 S6 V) M2 t( o2 N2 W( f2 B. z; N比埋你wechat我

最近訪問的版塊