嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次戴Bra Set落樓

第一次戴Bra Set落樓

早幾日同個Friend去玩,佢車我返屋企,我沖完涼之後佢急Call,原來佢某一次停車開門時候,跌咗個銀包,想我幫手在屋企樓下搵。我沖完涼就著咗個灰色後扣學生Bra,同灰色莫代爾女裝底底(就係圖中呢套),外邊著普通睡衣。收到Call就即刻換衫落去搵,因為諗住係深夜,而且外面都幾凍,所以就索性只係換去街衫,裡頭繼續戴住個Bra同女裝底底,外面著件大褸(拉鍊拉得好高)落樓。0 Z+ \- j3 d3 t3 N% H: m/ Q
5 A( O. x, K# ?4 m" z# n
第一次戴Bra落樓(著女裝底底出街好耐以前都試過一次),仲要問看更有無見過銀包,係幾興奮,不過一D都無緊張,覺得都好自然; Q! |+ b8 r& L# k. Y

" g, d: b1 T' T抱歉我唔會影著上身後效果圖& H" c5 T. N6 f
# F% u5 ?0 b9 s# u% E, C
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

wow! 不錯不錯很美
) {* X0 k& E, i& ~8 f! i3 b; b+ C很正的體驗

冬天可以著褸,方便啲入面戴bra出街

多謝分享...............

樓主, 可能以後又會多d 機會full size 落街

CD中與別人互動: f' Q* }$ c) z/ A( ~* J4 P! N
是很刺激的體驗

不錯呀, 謝謝分享~~~

內變係好開始,著得多就慣。
9 n6 _7 k, D5 d1 U8 E
3 u) M; K, h) X  T7 h# \% @我自己早已經日日著女底,  i+ n, ^! I( z1 ]6 |
甚至唔慣著男裝底褲

引用:
原帖由 nightmate19 於 2022-1-20 10:08 發表   5 ^. e5 h- K0 P
冬天可以著褸,方便啲入面戴bra出街
+ Q- O$ f* s, }: g: |4 N
2 U" z/ j  |  m2 L- p. W6 M
的確係,但日日返工都要見好多人,所以對我來講就好難做呢件事,只可以深夜有機會先咁樣玩下(當然我唔希望我老友成日唔見銀包)

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 12:49 發表   0 i4 J) K) m' B9 v
樓主, 可能以後又會多d 機會full size 落街
3 w. Y6 g$ `: q3 N$ @/ z" ]) M- L; d  p
其實真係講緣份啦,我之前故事有分享過只著學生Bra同女裝底底,在我住的樓層及後樓梯野外露出

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-1-20 14:13 發表   
, y$ W$ f3 P" ~. q+ aCD中與別人互動' t, w* z( _2 O) U
是很刺激的體驗
7 _9 H9 \7 V) u, x! O
  B4 c: l/ S$ N# v嚴格咁講我只係TV,因為我只對學生Bra同女裝底底有興趣,其他都無興趣;但體驗確係特別

引用:
原帖由 1677 於 2022-1-20 14:51 發表   4 f) O: b) c8 p! ?& Y
內變係好開始,著得多就慣。; w/ G5 P( p% u& [8 T4 }2 B
9 V. G& b  ?/ p9 z6 a
我自己早已經日日著女底,( b/ K9 J4 [6 C7 m# \$ Q2 I$ ]& m
甚至唔慣著男裝底褲
1 q) E% b. e1 p) ?$ D4 N; }+ M

. _$ D, e4 z. J) h' X* P2 s0 K; F可惜係同老婆及外父外母同住,唔可以比外父外母知我有呢個愛好(雖然老婆知),咁洗衫係外母幫手處理,呢條路已經斷啦,何況我老婆都唔想我著Bra同女底出去,佢雖然知同包容,但始終唔太接受到) q0 D# g4 a( y! N, A4 {0 f
, H5 k- N+ l5 _
我早幾年在外國讀書,自己一個住,就話可以無時無刻著Bra同女底,不過當時無著出街的想法,依家回想都覺得可惜,當然應該要趁當年在比較開放的地方咁樣玩

有 cup 的 bra
  p' M4 F' y5 W就算有外套,
' V8 o9 y2 V# M$ f7 m都覺胸前 有凸咗出嚟* p+ z% k& U7 B

5 G: k2 l. ?6 c+ S! Y[ 本帖最後由 misslady 於 2022-1-21 10:02 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-1-20 16:46 發表   : ?9 {6 Q4 R& j5 X2 K
有 cup 的 bra
3 u$ O3 k4 \+ W6 L/ Y# V就算有外資,9 Y; g9 k, S6 u7 a% ?8 |' x
都覺胸前 有凸咗出嚟
* D# d' K+ \2 U1 `3 R/ P: w/ u7 t) V% p
Thats why件外套拉鍊要拉咁高! \0 K) g( z! Y" L/ ?6 ^' _" i
8 U7 }2 |1 I: C; N
依家淘寶緊圖中呢款後面有扣,前面有墊的學生Bra,拿走裡頭個胸墊,以後再有機會著出街都安心D,或者屋企裡頭著都無咁礙眼(唔想比老婆以外家人見到), r. F+ Z$ o! R0 f9 W
& Y0 C: u5 O2 [0 u
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!; I* |  \5 ~, l$ [) S% F$ f$ [* F! |

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-1-20 15:35 發表   
( e. q' s7 s, W5 F" R2 t) G- h/ @% R3 v6 E* M

7 {" X1 Q* U9 C: V$ n可惜係同老婆及外父外母同住,唔可以比外父外母知我有呢個愛好(雖然老婆知),咁洗衫係外母幫手處理,呢條路已經斷啦,何況我老婆都唔想我著Bra同女底出去,佢雖然知同包容,但始終唔太接受到
( P% f, j* L, ]* g) O% w, H, A1 G2 w3 O; ^( e
我早幾年在外國 ...
' B( I) y7 Y6 Q; g" k( O師兄, 你都好太太都算接受, 我有次同老婆講可唔可以著你d bra 同底, 已經話變態, 所以等老婆同仔女唔響屋企先可以著下' u( r( N3 Y$ k
, G& t6 r7 z4 [1 I( H, @

回復 14# Johnlovebra 的帖子

有cup , 墊 , 鋼線好難著到出街, 除非你cd 出去! y" D7 I) w/ |
所以我通常買無鋼線, 冬天可以落街

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 22:46 發表   7 X+ C' H. v0 A# t
有cup , 墊 , 鋼線好難著到出街, 除非你cd 出去
: V: G9 D. U0 [所以我通常買無鋼線, 冬天可以落街
3 v3 k& \0 M. b3 y) g# O3 X
: d0 J5 o# ?" Y$ g; O4 p
我同你地有D唔同,我只鍾意學生款Bra同女底,其他就無興趣;著出街就視乎緣分啦,視乎能否夾到天時地利人和啦

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 22:39 發表   4 E/ q$ b' q7 B' A! i: E
- @1 j" s; V' j3 @; h7 s4 f
師兄, 你都好太太都算接受, 我有次同老婆講可唔可以著你d bra 同底, 已經話變態, 所以等老婆同仔女唔響屋企先可以著下
; }1 v8 Z" w; ^- \- S
+ }0 P7 M0 p, A1 u& i
我第一次同太太講,佢話佢無覺得變態,Instead係覺得奇怪。無覺得變態我已經覺得好好,因為我知道,好似師兄你太太咁,有類似想法的人好多

以前讀書時就經常

最近訪問的版塊