嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......" o2 f* H3 y7 l' V) S
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
( l9 }5 i1 y- |* l) X0 g但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
1 s+ _" W0 ]6 Q* Z! l唔知有冇人好似我咁?
  H+ @& m: K. G7 N
4 b! r. Z: V4 q8 I7 C9 b6 G[ 本帖最後由 Babyblue 於 2022-6-30 02:54 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   , }- L6 Z4 r4 m
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
1 A4 a( D5 E; L* `我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
" q2 Q+ F8 H0 W& F7 d3 U$ {但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
8 J' v" }/ A' t. p0 c% j7 k0 l唔知有冇人好似我咁?
' a! k  \; Z3 S3 j3 x- v

: i6 Y. l& \3 ~! |6 u我多年前已經把自己代入女人角色5 k% o$ ?1 C  L4 N
看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?" J* j& U1 A( x/ M9 V, i2 g
% B* e* f8 V4 X$ `* F
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   & Q, d( M4 U: q
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
& s/ H& V) f( C! r& a我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬$ h* ?: I( D+ f* H+ [4 @; I
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
" t1 W/ s/ C5 S2 J唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   7 g* |2 b. U( b/ l- l5 f# Y" o
又硬又軟,到底硬定軟?
0 l' R! e- \" u9 z' y+ O
0 Q+ g7 l5 _! K) N
; @( V; h1 h# ^1 r
幻想自己是女時會硬
' I7 ?9 S6 c* T  E( j但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   
/ l& j6 j/ F+ v! |& {1 \- s! ^+ O  Q# S- P4 k( ?0 v9 P: T
幻想自己是女時會硬
% M& g. E6 m+ I% w+ z5 ~- _但幻想不到自己是男角色整極都軟
" g1 t* A! F2 z% C0 s2 w8 i' q正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   & s2 Y  d2 N: S& Z& b  q7 C) t
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......+ M0 S6 j3 M0 L8 E( u* M# @
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
0 Z# N4 p0 F; r) B4 V但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
- E' R4 \; m8 j$ b3 x唔知有冇人好似我咁?
% l1 x4 l, _4 |* n2 z8 f% x- j1 j  ~/ a1 W
如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱) B  x' }  v# D. f2 l$ L

2 @& i; E/ k, ?3 i

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !% L! U' {* g5 V1 g
.# R) Q! z" T- H5 F" h! h4 ]

* y" o7 P; Q) H/ K7 C0 v(睇下冇壞)到高潮的方法. O9 g6 B6 [* }9 m+ I% X
http://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html: M9 p- O# G9 Q
.7 N- `' R' j1 I, ^% T! V
( f. B7 n3 a- t& L+ h, _
' C! C% C8 a7 o' X
2 }+ S% K) t8 j! W9 M

0 ~3 X+ h6 B6 H( y3 p) M% l- o0 R7 l9 [
, H" Z8 a/ f/ d$ v# E1 ~  \) K0 F

6 ~1 R' }; R- n9 U4 Q4 e# w% }; _2 `
3 H) f5 a  N' k
$ @/ l2 ~2 @# F7 m) {( }

: N" f  u! P% D5 m8 w.
" J5 _0 P3 W- H6 [" }+ D  O4 h" P1 v( @' T. A

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。
5 B6 e2 Q8 z  M; ]0 [; C/ D8 P; Q不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角
' V, e' u4 U5 R% a( _: S* O$ R但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了/ j1 y2 m& f0 ]& ~$ Q
我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.
4 k6 P8 `0 T7 r' n+ L看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   
: C3 L: Y% f0 P4 j1 B切左佢鑽個窿就無煩惱2 i: }$ X; x9 u$ R2 t3 [/ T& }5 D

: K& E" i' e4 B: I# Y% |  N
  Z1 Y$ x$ X7 z  f2 u1 P- Q
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。
) P8 Z! j( j' m: R5 o( l7 B9 M- n3 W- F* \
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   ( m9 @3 j; p1 y- u
% @2 \) J" n2 Q( @; C5 E
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色
" k/ n9 Y% ]! p4 Q3 I  y會幻想果度的感覺: k2 J$ T8 Q. j5 ^) D- r! ]
不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!
; f6 ?+ y. g% V  P/ _' ^真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快

最近訪問的版塊