嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

kary重新黎過

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 01:43 發表   
# [$ @/ E% r3 X6 U3 A$ Y  Z4 t  _* d/ @& D" h
kary而家著住校服, 等大家捉實我推推呀
1 H: y8 O' g5 u& n: l
: S( O1 S" A! j8 T( e( z著緊邊套呀??? 冇腰帶or布腰帶我驚拉唔住wor~~0 E5 V5 S+ P4 r$ E& j& k! A

+ ~" ~( O5 U" k[ 本帖最後由 dcch1 於 2010-6-18 01:54 編輯 ]

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
麻煩各位說話時要小心
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-18 01:48 發表   
$ }* M* o, g. M) v2 H3 Z1 e麻煩各位說話時要小心
. I" ]' j( {( v
9 O3 g* W4 N6 J; x1 R5 ?, M哈哈...邊句有問題呀???

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 01:46 發表   ) l1 J( p1 C5 c1 Q

( ~. G$ e4 c, H+ j2 _5 g; d* J0 t! U5 g. H" O
著緊邊套呀??? 冇膠帶or布腰帶我驚拉唔住wor~~
& e  g: P# c9 z5 m$ y3 p% {/ H
( w- j2 K! \# T( ~3 _
- g6 t7 G6 _# w: S$ r9 w* |
4 {8 m1 `$ Q6 ?/ Q3 W2 J. d0 O8 a. @1 t/ r
kary著緊呢件夏季+灰吊帶底衫+黑幼帶後孖扣half-cup bra, 黑色綿底底, 心心花紋白襪, 黑色返學鞋^^
0 j; W3 p* D$ M至於邊間學校? 賣個關子先

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 01:56 發表   & e4 {" O& l. v6 \5 c  z0 T! O
. W9 }+ ^- ?% L' `/ O
% J: [, d. R' x: Q( I; O! R: r
kary著緊呢件夏季+灰吊帶底衫+黑幼帶後孖扣half-cup bra, 黑色綿底底, 心心花紋白襪, 黑色返學鞋^^
4 Y4 T5 ~8 j+ I% f  A2 ?" A. R至於邊間學校? 賣個關子先
- Z6 L, k. L6 g( [- @( |
. d: ?+ o- R5 c/ ^% g  
* l$ @5 C$ _1 h/ w3 Q4 \
7 ~6 S+ S" Q# {8 t3 B; R; {. V1 l8 z/ A1 k; v2 R
呢套我知邊間...可唔可以開估呀??? (曾經有人問過我買唔買, 但係我覺得唔靚所以冇買呀???)1 x3 S7 b' v) z, u; J* y

% \8 r2 k1 L# e: _2 B0 DAnyway, 其實我上次有個問題問過Kary妹, % M& N4 \+ J. b; |3 t' S
其實o的爸爸弟弟o岩唔o岩你size o架?! 總覺得太細size著得好唔舒服咁~~
. t$ H6 H3 P9 C% R# W" T
& b( R) `! u8 ]# S# r9 A[ 本帖最後由 dcch1 於 2010-6-18 02:01 編輯 ]

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 01:59 發表   
  k  |, L, f" L% i+ a# ^4 s1 _! C* j0 |6 V7 I# |/ R
, _8 i* u0 q1 O$ w9 i; c. z# m
呢套我知邊間...可唔可以開估呀??? (曾經有人問過我買唔買, 但係我覺得唔靚所以冇買呀???)
. [: K; o' B: T! g
& `* C. |2 d* OAnyway, 其實我上次有個問題問過Kary妹, ( X1 w" u1 p4 O' S' d* K
其實o的爸爸弟弟o岩唔o岩你size o架?! 總覺得太細size著得好唔舒服咁~~
6 m: v0 E% N5 b; |其實我覺得32.34果D都窄左D, 最舒服係36a掛, 哈哈: _3 V' ~  |4 a  \8 U6 [, y$ q
不過扣得埋我又覺得無所謂, 仲可以feel返上手個姐姐戴呢個既feel囉' E7 y" v8 E3 V) m. X' ]( b
尤其戴到個身D肉有小小一節節仲好feel, 因為好多姐姐都係咁啦
9 v: ]5 u) m- ?( u% k同埋所有同姐姐收返黎既bra, bra帶長短我都跟返原裝個長度囉

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 02:03 發表   ' {% [6 E/ `2 K

N- I' z. e7 R% l+ E其實我覺得32.34果D都窄左D, 最舒服係36a掛, 哈哈9 h1 C" w" `4 A: i- ?# `' t/ H
不過扣得埋我又覺得無所謂, 仲可以feel返上手個姐姐戴呢個既feel囉
  X; _. ?% {% [" T尤其戴到個身D肉有小小一節節仲好feel, 因為好多姐姐都係咁啦
- k# i9 ^. R$ `" ]: N% ^2 k2 W同埋所有同姐姐收返黎既bra,  ...
2 z: b# T0 g" L; _; b; m: b2 Z/ m4 h7 K+ D) s  x
我就咁度自己個胸都34", 6 y* F8 B$ e: |: o2 V& O
有時收o的o岩o岩34"胸闊o既校裙都好緊,
, r/ J  r( |3 n+ p" \* {5 p而且o的bra o既邊位都好拮肉, 又真係...幾唔舒服呀~~, ~3 D4 o8 I+ \* l0 r3 Y  s8 t
3 V' {  m% R; _$ l+ J0 |
不過呢, 如果好似你咁, 鍾意「原汁原味」o既, 咁又唔會咁在意呢o的o野o既, 係咪?!: Q# p% _, j* J8 u

9 Q" ?/ e+ j$ k  F; NP.S. 多事問多一樣o既, 你對返學鞋咩碼呀???

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 02:08 發表   6 m5 o( K. o: [6 i1 C% |4 W$ ~! a
/ G% m2 C. H8 a2 E4 N1 d
1 }9 Z# L4 d& A7 R& H
我就咁度自己個胸都34",
' }; O3 n1 Z, k4 F有時收o的o岩o岩34"胸闊o既校裙都好緊, 8 E0 d; Y$ Y( x" T  y
而且o的bra o既邊位都好拮肉, 又真係...幾唔舒服呀~~- T" E0 C8 P; d' d

0 t6 z( x" g8 c! O+ w" E$ R不過呢, 如果好似你咁, 鍾意「原汁原味」o既, 咁又唔會咁在意呢o的o野o既, 係咪?!
$ A. P+ J9 e. `8 U
# F: {1 S: n# u4 {" X5 i, X" \; B ...
; D: U! z5 ]5 |+ W
kary鍾意跟住上手姐姐既著法架,扣邊1格都想跟埋囉
/ \) p2 l1 I  Q8 `  Z8 q9 h不過我收返黎幾套校服, 都係38喎, 唔知係姐姐專登買大件D呢?
+ r/ I6 o. o: q4 V對返學鞋都係姐姐package比我架, 吾啱著架, 一係夾硬穿落去好迫腳, 一係踩爭囉3 B3 d( I* B1 D2 l  a- R6 ^  ?% ]

; Q1 W" Y& k: M[ 本帖最後由 中四kary 於 2010-6-18 02:16 編輯 ]

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 02:12 發表   . V4 m+ ]2 f6 L' b- v3 m: D) U

8 d% S- g6 i( c% C: F0 y+ T8 m5 dkary鍾意跟住上手姐姐既著法架,扣邊1格都想跟埋囉
0 v, X+ O, g$ c不過我收返黎幾套校服, 都係38喎, 唔知係姐姐專登買大件D呢?
8 j8 `. H" Z/ R9 X( b9 c5 |  |$ v; o  l& z/ W0 `4 e
唔係呀, 以我收咁耐校裙o既經驗,
0 U. U  _. G+ M5 u/ O. L5'3"高(160cm) - 38碼裙4 n# w! I+ N/ Z, D7 P
5'4-5"高(162-165cm) - 40碼裙
6 S! m& B4 L& Q7 D, H) L5'6"-7"(166-170cm) - 42碼裙! [; M0 o9 X* j5 O6 v3 U
/ u! \) l* r+ C' h% v
有時可能會因為胸闊/腰圍問題會買大一個size(碼數即係裙長, 大部份校服公司都係咁分),
( b+ K, ?% U7 S跟住改短條裙, 官津校通常改短2", 私校會誇張到改短4"~~
! Z2 G" l, M' J) j0 Z9 w1 w# V
3 o4 z8 W6 {1 o& L咁鞋就真係...不過如果你package買送o既, 而屋企有位放o既就冇所謂~~" ?6 K& z2 s% S& \
8 {4 j  l/ u5 c' x6 ?

今晚傾到呢度喇, 聽晚再傾啦, kary會著埋校服先上黎架啦, 早抖

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 02:25 發表   ' M* {) F( C  I+ v
今晚傾到呢度喇, 聽晚再傾啦, kary會著埋校服先上黎架啦, 早抖
$ f' x' w! v: |, G$ l3 J* R" `! I. [& D* M; c/ a
哈哈, 好呀, 聽日推埋o個16點佢, 再次走入校服區~~

好開放窩

kary返黎喇,有無人呀?

好似冇喎-.-

引用:
原帖由 hkman168 於 2010-6-18 22:59 發表   
. j# y& J; ?5 O% U4 ?好似冇喎-.-
2 v( ^4 h+ t4 T% [: F$ [8 R
你唔係人咩?

嘩....
/ {, d/ `$ I. M) X& XKARY你都系住系建生個頭架?...
& W' W7 W% x0 m3 W) s  _7 v, O/ p

引用:
原帖由 x```櫻花樹下 於 2010-6-18 23:01 發表   
/ L' j- S9 |9 }& g0 h嘩....4 e; ?, A. ?' `, T
KARY你都系住系建生個頭架?...
- A7 W* ]3 E' b! k- x! @$ _9 u# [
) H4 K5 z/ d: x0 g. D: t
吾係住果邊, 果套相我都係download咋..

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 23:00 發表   3 M3 R! n# ?! ^4 t" e) N* z
; y8 C7 Z+ L$ z: z* L3 v% j
你唔係人咩?
; G0 K; B% ?& J* L+ o

0 _$ f3 h# v; X佢係幽靈...

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 23:08 發表   
1 }+ C" M( @- i; M% H. z5 U
5 ]5 U, S: N* t/ |吾係住果邊, 果套相我都係download咋..
( ]6 N& I* E* U/ @
4 a! o( x' m+ ?2 w. j3 L; b: Y張相大大隻字寫埋個網址啦, + y( J6 v% `+ \, z
呢度o的人又問, 學生妹貼圖區o的人又問, ' u1 r7 }) q2 h7 S( g1 t
唔通個個都有夜盲症?!

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 23:23 發表   
7 C$ q+ F1 ^% l8 ^# H' u! ]( X& X3 W3 p" b$ v4 u7 f$ J3 ?

! {- A( }3 }8 c& Z! H3 t, z/ l張相大大隻字寫埋個網址啦,
- n4 |$ m4 ?3 N! `; _呢度o的人又問, 學生妹貼圖區o的人又問, # F. M9 j" x: B
唔通個個都有夜盲症?!
) ^( q. i: }3 T" ~. e8 z0 c係囉...激到kary死死吓