嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地有無試過丫....

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 10:01 發表   , H3 ~5 Z2 [; p

- Q; Q6 j6 a0 K( }/ B! P5 K# y一星期先兩三次叫多?
: M2 @- T9 ]  N" L都未夠我一日既份量
  B* X. C' G7 a" c# R* |4 Z
似乎心儀姐姐一日唔只兩三次喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 10:01 發表   2 n8 i' Y' ~! _5 T
6 `4 }, L  T) ^2 G9 m
一星期先兩三次叫多?5 v9 D2 t, Z& e7 J7 ]7 S5 G
都未夠我一日既份量
: e0 x& q9 p) Y2 p+ c8 l7 l6 ]+ ^" e1 s6 x3 U
你講笑咋?

毛多毛少,每個人體質不同,我腳毛很多,但手毛可說沒有,我也從不管它,
# ]& @' }* m; `鬍子一向長的很慢,8 K; y6 b* d; A2 R. o
不過我發現真的只要某天有XX,隔天鬍子就會比平時長的快.
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-8-10 20:38 發表   
8 o: |' Z+ d2 J# ^* K" [+ p- S* G  J6 o. J* i4 D
6 T% m2 U. P  Q: G: U
你講笑咋?
6 G; K8 k5 r% {) }我似講笑咩

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 10:59 PM 發表   
& c. n3 M% Y" b; l5 j5 I% C, S9 J0 T; F4 w- h# t+ t
我似講笑咩
果然有心有力
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-10 23:03 發表   ! e2 e/ a9 l2 A7 R3 v1 B+ }- Z
果然有心有力
3 n3 y+ n6 P) B. d& e7 r3 g; L4 c
蛋蛋既生產力奇高1 T% `" x3 u. N8 g
唔打谷住好辛苦的

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:47 發表   
9 @* ]: \/ Q& M, i
( L. n4 P# u: L2 E. b0 n( a2 l蛋蛋既生產力奇高5 E# V# O1 q) [2 q7 H% p* ], X, X
唔打谷住好辛苦的
) s2 w9 u$ N& c' d
, c6 v  Q" P( @; L小心到真正需要用時唔夠用

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-8-10 23:51 發表   + S8 n0 m; \) u# z2 \) S3 |
8 l6 M' Y7 y3 u

6 G3 x4 A; S1 v" N8 z& s' n" N小心到真正需要用時唔夠用
% S! Z3 e$ p- f0 ^6 y3 }
呢d野唔會用盡架喎
$ P- ~4 ^1 G7 u( `: T醫生話打飛機可以保持青春

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:56 發表   1 n+ `; j3 w( y4 x8 z* o/ a; {
7 o4 S, D) P6 e6 g. B
呢d野唔會用盡架喎
  B7 B% |' I' a  j4 I3 d醫生話打飛機可以保持青春
7 u" ]# a6 h- P0 G* Y( X  L$ x9 u+ u! h咩醫生先

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 11:56 PM 發表   
9 j) Y" {+ n6 |# V4 e5 Q1 ^' F+ f( |# |) _6 a0 u9 }+ d7 u
呢d野唔會用盡架喎 : k, U' n: Y, ^! ~
醫生話打飛機可以保持青春
真架
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:56 發表   
& r/ l4 P8 ]* V$ K4 t  \* D9 u4 p% _6 F
呢d野唔會用盡架喎 ) @) n9 F, Y- |1 q% D, g
醫生話打飛機可以保持青春
  u- {3 D- Q7 f" N- O
呢個醫生講得誇張咗D WOR

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-8-10 20:38 發表   ! j8 s- {" M- j2 }* H. M
7 m/ T( x( ?1 l1 v. E
8 ^+ U# I% ^% V
你講笑咋?
6 J+ Y) v- x$ }5 w- K! L& y如果佢肯忍耐d,真係可能會出多d嫁,
" l2 T3 z* b* ]* H1 G, O不過,個人身體既雌體素及雄體素比例唔同,而且身體分佈比例亦都有唔同,有d鬚出多d,有d毛出多d,有d好似我咁2樣都有,而家我禁欲左2個月,毛既生長慢左好多,有次我仲剃哂d毛,而家都生好慢,大約比例係 3日:半個月 ,有點係真既,青年打xx次數平均確會青春d,因為自慰係開心既事亦係天生有既行為(當然亦有d唔係咁大興趣),由於自慰到高潮會加快新陳代謝關係,男性既睪丸或者女性體內黃體素會分泌刺激荷爾蒙比例分量,身體既特徵就更加明顯,! v' l& E1 Q8 Q# s/ F! F; D" [; ?
6 `9 k7 |- t7 u% u3 q3 X6 s
題外話:今日參考過變性人既變性有關程序,基於上述因素,變性人必須長期服用女性荷爾蒙藥物,否則會產生內分泌失調問題% d4 J9 h1 L4 D& n) o1 \& Z! y

' ^  v, K. G7 v- ?  _[ 本帖最後由 ahbee9603 於 2010-8-11 00:26 編輯 ]
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

回復 5# 08miki08 的帖子

umum....唔係既....

回復 8# ahbee9603 的帖子

竟然可以拔得哂.....

回復 13# wolford 的帖子

又係WO....
- a' Y/ k8 O8 \/ U不過我覺得我會認唔住丫

no wo 無關係ga.......................................

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:47 發表   - \/ l7 w7 p2 U+ a* W1 G
  A6 l) k# q% u
蛋蛋既生產力奇高
& B( u% I2 e; c' `+ ]唔打谷住好辛苦的
5 g+ d$ q5 _& \8 v2 A( W& r$ H1 H3 S8 X+ T( b5 K) b* {! ^
可能會谷X上腦......

最近訪問的版塊