嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家的(CD)女神

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-4 19:20 發表   . q7 D8 u: Z3 |3 R: k
心儀第一la~~~愛爆~~~~~啜~
( r1 k# s7 M* |) c: I, E
引用:
原帖由 CaBiii 於 2010-11-4 19:29 發表   , g- L" }8 [, c9 ^6 S$ z, m/ ^; S
緊係心儀姐姐你啦,咁正
4 j; g) c0 S( x: M2 F& v: ]" n- g* C , }, _& \! c, E+ _* r$ @
但我自覺還是蠻像男生的* i+ @/ T  M8 `3 N
而且身材沒其他人好

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 love健 於 2010-11-4 19:59 發表   
- h, T' m$ M2 H& Q% n0 L其實個個`我都唔識`= =!!
  l' P7 g+ g7 m/ W$ H; d
你資歷尚淺
! N' R7 J3 S/ y! @  K, ^多多修煉吧XD

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-11-4 20:42 發表   " ?& }; W" G$ |  Z* n
名單可以很長...即時想起的有...
7 P$ D% [  G& s本地: 紫儀姐姐, 貓姐姐(小R的好朋友XD), 心儀姐, colorless姐姐, Suki姐姐, Kady; cosplayer 檸檬(有點踩界...)...(不能盡綠)
, L! M7 p# o0 L1 K/ r0 p& p外地: Norika(紀香), Ashley(一直都在想她會否是真娘 ...
. H  w+ C, x5 ^5 T- c" W0 ]( u7 SAshley蠻受爭議的( t( L  I7 T+ \/ w6 B* s# o
不過我感覺他是CD
, l" V$ R2 k) L! `條件比較好吧QQ

引用:
原帖由 米爾絲 於 2010-11-4 21:57 發表   
% c( U7 F0 J. B# V' w$ R6 G$ e- S我到是不曉得
: Q# h1 d4 p7 b: V8 L( D* R; K; J! f. u
你們口中所說的Ashley是否是他呢:$ F% r3 y. B0 }% h: s( K
/ ~0 U  M6 F: u3 ~  y
還有
1 j* D1 \! L$ ?6 a) u
, k: l$ ?5 l+ W& f0 i% b; n/ ^TW就屬他還有某1位呢/ u; c+ Z) w. e

& I5 c: u8 N4 m: ]" u8 g. V4 X2 Q& @7 P另外
* R3 J6 D2 B& x: d$ s
! P% s- N' m( xHK就是樓主你了呢
0 `, @7 W8 j$ p
不是這位~9 |7 G! a/ R9 ~! e" E0 q
你說我這樣我會不好意思阿QQ

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-4 22:33 發表   ( U6 r: q4 J4 ~: F
% \/ c& d( I$ ]/ V
末利不是日本的嗎' J( c! K% K6 [6 g, m
好像已經不CD了吧
6 H# K9 e. e  o, l0 E2 _4 N) z

) w2 b( R3 p# t# S5 W0 v* r) @' k1 ]2 C8 r9 k
不是那個末利% h- ?# M/ d6 ]* }  g

( I" f* r2 V, n# f' _2 y同名而已

如是本站就一定係Colorless, 其次就係心儀妹你啦! 本港系在腦海中最深刻便是你倆了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

想不到會有的的名字 9 F( a/ G) R" J$ M+ i) I$ c6 k! l; l
還在努力進修中Q__Q“

點解冇RACHEL(本站) 既??

我首選SUKI
2010-09月25日 1 st CD...suki

係唔係要喬裝好勁先可以係女神??* T6 ]. R- ^4 @; }. y- O' S
其實我真係未見過一個真人可以好女仔..............可能係似我我分唔到,HAHA

引用:
原帖由 colorless 於 2010-11-5 01:19 發表   0 }; r+ l1 e% P% f' r
想不到會有的的名字
$ I: t% G! e/ |, O還在努力進修中Q__Q“
1 W% ]4 S- e1 `$ J- [' k
女神

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-5 03:06 發表   
' T9 `5 w* _" X- N' y3 M/ p係唔係要喬裝好勁先可以係女神??( g5 ~; c. H, \7 m
其實我真係未見過一個真人可以好女仔..............可能係似我我分唔到,HAHA
; |5 \  X3 f4 }7 }, n! [% G唔一定既~0 B3 M  c% W/ D" g+ G$ P
但要係有果種心跳既感覺XD6 w; s2 L# ~" j4 I% C" x
好想溝佢果種

我先想到的CD女神是日本的"佐藤かよ",至於本論壇就是"心儀"啦!!因為貼的圖夠多又都很漂亮很好看喔~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-4 16:48 發表   
! ?+ O  ]9 X6 o6 y( Y; Y& @CD女僕 真係8,9成似我老友個妹
2 W% j0 F+ z/ m* d, r/ F

X) F2 w$ m  f0 T  G* q5 H% X$ s: t  ]3 S; ]& I2 P
CD女僕 x2
9 t0 Q, ?& [! q  a7 D6 n) H不過我最中意ge都係泰國o個個人妖皇后, 真係好靚好索

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-11-5 22:45 發表   
' D% ~+ j; @7 W( I6 y  Z
9 A( w% N7 }5 e% T6 q5 G
% i; A7 D" d% u7 `$ a# b, A. h' {7 q% Y* ]; C
CD女僕 x2
1 e* M. r& q" C1 ]- x( G不過我最中意ge都係泰國o個個人妖皇后, 真係好靚好索
% m' g" N7 \! e
整過/變性唔計的啦

回復 34# cdtv 的帖子

泰國o個個人妖皇后 <- Nong Poy??
$ o+ o( `" q( J' z3 }# i. b6 N( {9 {4 w
到現在我都唔肯定, 佢可能係真女人, 因為條腰太完美, * Y* G$ C( n- q9 L! R! C, t! r

% x" _. ~. K6 Z: u% [" V照計腰臀部大腿曲線無得整無得食藥, 盤骨比例無得搞. 佢唔係 瘦孟孟 屁股扁撻撻 嘅ladyboy.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

響內地偽x吧有個貼叫做`神級偽娘`
& [8 h" z, e( j' T* w7 _真係好多靚嘅CD.....睇完覺得好自卑0 V( p4 k) R! e" I* s; y0 A

3 c+ G4 Q; w* d8 P" I& t* o' q但係上次比心儀枝marui 5.1 槍,.指一指
. j7 Z1 K9 J- C; S! R+ P個心中彈 ,.攪到夜晚發夢都見到你# u' n1 F1 Y3 c3 G' |
女神

我(cd)女神?就係心儀你囉!
8 {- d, Y/ J4 R

睇黎心儀係公認左的女神(最少e度係呀...

hi...
4 W9 m" r3 k4 U1 L+ H/ B  u我其實係新人, 見過吾多cd...
. }% G0 j$ Z8 @5 F只見倒你地icon張相
9 }. O3 S, }; E4 a' T& y7 E我覺得你心儀幾靚ar...
1 t8 P) S. d7 p&, U- [8 N4 G4 O& o
Suki_siu 都幾可愛同sexy咁wo, ^^
* {3 [3 j, r. W) L5 A9 L+ _/ B我係鍾意女仔的... 見倒你地都有D沖動... haa..