嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新買的校服

其實幾乎邊到都可以話做話劇用,只要你見唔對路就話開玩笑而已,然後改口話買比人都照可以買到。不過我遲d都諗住去買套衛理,因為華丰真係易買,同埋其實我係衛理讀緊。唔知我著住衛理套校服去買衛理既裙會點呢?

準備開學啦

引用:
原帖由 willkam 於 2013-8-28 04:02 發表   - U. }, H) m; P3 u7 x
其實幾乎邊到都可以話做話劇用,只要你見唔對路就話開玩笑而已,然後改口話買比人都照可以買到。不過我遲d都諗住去買套衛理,因為華丰真係易買,同埋其實我係衛理讀緊。唔知我著住衛理套校服去買衛理既裙會點呢?
' f7 w3 \; u! K. x" D4 Z9 \; F小妹覺得仲易買,佢會覺得您幫同學買

呢套校服都不錯...樓主買到心水真係好

引用:
原帖由 willkam 於 2013-8-28 04:02 發表
2 V% ^7 N3 {9 C  [) V, `2 }1 ~其實幾乎邊到都可以話做話劇用,只要你見唔對路就話開玩笑而已,3 {* O) g& F$ c+ h
然後改口話買比人都照可以買到。9 K2 b3 D, ?3 [+ s% V! J) D
不過我遲d都諗住去買套衛理,6 c5 }( E- a9 P1 Y. ^. f7 V4 l
因為華丰真係易買,
: N# o* O$ o" K, `  ~0 U, R) ?! o同埋其實我係衛理讀緊。
% H3 ?, o  U# k2 A/ v唔知我著住衛理套校服去買衛理既裙會點呢?
% }4 ?" z3 v9 d0 R2 B( y; s  p( J
我暫時最惡都係著里車制服去里車總會買制服
# T1 S/ D. x% W跨區就講得通,華灃幾近學校……
* E+ X! B6 V: w4 p" z  I當然個別本壇會員大膽到學校對面馬路照掃貨
# N$ _1 f. s4 p5 a+ B8 n又如何?
暫停寫入

引用:
原帖由 siuyan_7 於 2013-8-28 01:07 發表   
/ |9 A7 Z, `. e1 e0 k5 o  u4 t; L  I
) P! D5 {$ q$ v% @7 y九龍塘嗰間校服一樣嗎?衛理好似有好多間,佐敦好似係白色連身藍色邊的(有錯請指)
, _# L2 J9 W4 n: C5 e
0 e3 T! J1 V6 J2 T
九龍塘轉左做兩截

引用:
原帖由 willkam 於 2013-8-28 04:02 發表   
+ e" j! E' T# o# n; _其實幾乎邊到都可以話做話劇用,只要你見唔對路就話開玩笑而已,然後改口話買比人都照可以買到。不過我遲d都諗住去買套衛理,因為華丰真係易買,同埋其實我係衛理讀緊。唔知我著住衛理套校服去買衛理既裙會點呢?
( [) F1 D6 F0 Z3 n+ D# Z
. d5 g+ n  N1 Y9 U8 Y/ d
著住衛理套校服去買衛理既裙有咩問題?
7 I. o3 |# f3 i/ p$ J我試過著住自己學校男裝去買自己學校條裙都係咁

引用:
原帖由 siuyan_7 於 2013-8-28 23:20 發表   9 S# ^# g6 R( ?. {5 G% z

8 W9 B0 j: t. r/ N9 O小妹覺得仲易買,佢會覺得您幫同學買
+ @3 w$ F6 ~& E6 i; Y4 E
3 Y$ w! q  ?+ S7 a吓…要諗佢點諗我架?我從來唔會

我覺得著校服學生會易買d,人地以為你幫同學買。另外,中年男士買應該都易,人地以為你買比個囡。廿幾三十歲嘅去買應該會最難
% }% e$ P: B! h1 A- o; D6 @( }. Z$ A. _6 V1 o5 A9 u) b( X6 N
引用:
原帖由 willkam 於 28/8/2013 04:02 AM 發表     A+ o$ A5 {$ V; k4 m3 M8 X( L- ^

這件也不錯

引用:
原帖由 angela_fung 於 6/10/2013 13:03 發表   # H& A7 q6 v7 [$ R( V/ U9 Y
我覺得著校服學生會易買d,人地以為你幫同學買。另外,中年男士買應該都易,人地以為你買比個囡。廿幾三十歲嘅去買應該會最難7 a  J: z5 L8 c% T+ g8 r# A1 g

. v1 h& a/ ?6 Z2 c
: ~9 ~$ F+ s0 [$ R4 \# v7 r8 @響澳門,我果個年紀入去果D鋪買條男用底褲都成四五個人serve* H* m1 K# p7 [; x
唔好話買D奇奇怪怪野Orz

咁夠膽買  仲係全新