嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新款無跟鞋幾特別

sm feel ..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不知道穿起來是什麼樣子

好易仆倒...

如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............

我懷疑根本站不起來

好恐怖 ><!

有2對ballet boots 一對紅一對白 白色買大左 著左2-3次就冇著 有冇人想要 pm我比圖

之前買咗對有踭的根本連行都行唔到

um...怪及丑  _# {6 k: k3 `6 F, x8 m' l8 D
沒美感, 只合有特殊愛好的人

OMG

引用:
原帖由 hongwohse 於 2017-7-9 20:02 發表   
, y# X# Q# H7 e( h7 X6 h. @: ^um...怪及丑: K, e( Y" \5 w# R5 H
沒美感, 只合有特殊愛好的人
9 }$ F3 \8 W% \+ k. G

$ o' x/ a5 _4 ^8 n正中下懷!

這真的太特別ㄌ

so ugly!

想看看內圖所以回了

這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~

有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎

回復 1# samou 的帖子

wow

引用:
原帖由 kittyiloveyou 於 2017-7-9 19:33 發表   
1 [. a: P/ s1 |+ K, E  e之前買咗對有踭的根本連行都行唔到
* w9 ^  O$ u: D
引用:
原帖由 iboutBackup 於 2017-4-9 00:38 發表   6 H2 z; W7 v! m
好易仆倒...
, Q6 P/ [( b" B2 S( O1 l7 {
引用:
原帖由 nancycd2b 於 2018-5-13 01:09 發表   
: m4 K! B5 O2 N& U7 o, T" M: b* L. o有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎
( u+ D+ b4 k: V1 D1 f
引用:
原帖由 march886 於 2017-3-30 21:46 發表   
, j- P$ I2 p" l6 H- \這些機會不是我的
6 b3 A: g& h* H$ m4 j' `5 ]好易仆倒
: A! k# U5 O# j
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-3-31 00:08 發表   / x( A. T4 k* N% H
雖然一定行唔到~~~但係都想試下著~~~
0 u8 `/ j1 [9 W  M
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-4-1 11:49 發表   9 n% |# W! j6 D

7 _. w- t; ]' ~1 {' S& A! [; g! x9 i4 c6 ?
一幻想自己著咗之後連行都行唔到
$ U. _3 E5 g- x( ^( q8 W# ^
引用:
原帖由 xxxbb 於 2017-4-4 22:08 發表   
% ?1 V0 p# U; @9 j$ c# `" r這能走路嗎?,完全違背人體工學阿
: E- l, l' g7 K6 d% L8 l; W  f8 a
4 H4 v8 d! Z1 ~& f7 H3 S: j4 C
/ d+ i0 n( m* I2 p( `% g
其實係習慣. U- |, {* z' |9 r0 f
試下就OK
' }7 K, W8 f- a2 |正如有D 人話三寸高跟都行唔到
$ {1 A9 Z2 o+ ~/ f  j  u- G但四寸高跟如履平地的亦有大有人在
6 q  R0 V6 s. [2 Y
1 e' V: ]: K2 ~: ^芭蕾跟我都行到
; Q2 R1 x; J$ y$ {8 C7 R應該冇咩冇問題
$ q: }7 m3 n5 Y# [" N+ e9 C1 f( ]3 B4 Z6 P

. B3 p$ W+ q! S6 B. M- l
引用:
原帖由 slk 於 2017-4-11 12:10 發表   ! v0 p, m5 D6 Z- N+ W) X$ g% S
我懷疑根本站不起來
- p: g  U6 _+ M: x( \6 n
引用:
原帖由 星月藍 於 2017-4-1 15:58 發表   2 c# t: b2 ~7 c6 P
這站得穩嗎
, F9 c/ j1 S' K6 k2 G& f4 j- A6 G. B4 z1 A
咁又一定企到, V* v9 c' }, r
習慣下就OK# t9 D* B5 j; u& J  g

) W5 d0 e# J: P
7 \' n$ \' R8 g
引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2017-4-10 13:21 發表   5 @/ Z  H9 ~( h  K3 X% i5 `
如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............
# K. ^5 ^2 F/ S" c! ]: w+ u) X8 d7 L& E7 G
我都係咁諗: n% I( u: A+ F- P- T
人來人往真係唔理想
. H) n, t+ L) k- v不過靜靜地冇乜人既地方
1 _& [+ D: J* N! |2 H  ~- ?我又覺得OK  X" o( ?! h  d- ?0 W  C* W' P
& T) H% Q9 M) N; ^3 n
/ \9 k( x1 D# \4 }9 b, f
引用:
原帖由 7272u2u2 於 2017-12-10 06:10 發表   
0 M( M4 v# w1 z# s) m9 r, S這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~
9 ~: l9 P6 K& x- N

+ I6 ]4 S$ V9 X# v5 v' b, Q其實反而未必
& D7 T6 A( x) T0 ~& ~正正就係追求呢個高的感覺

呢兩款我都想要呢:
$ r9 }3 p4 n7 D( C4 H; H4 O$ P, [5 r2. 19CM 薄底高跟鞋 (無platform)
+ Z5 J; D7 n; T: z& X' Z3. ballet heel ankle boot
7 ?/ A" t' w( w9 c7 Q# F8 X
4 K: l1 z% _5 U; l7 s16CM 薄底其實都唔易行,著住做半個鐘家務已經好攰,不過係幾high

我實仆低