嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

二手校服、底裙

有興趣想要個心口針~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

二手校服、底裙

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 15:49 發表   / M! P! i# v; s! `0 l3 z" ?3 |9 k
咁請問似呔針的金屬校章易買嗎?會否好似p.con咁中一派了便用6年?
. @  t$ P+ `: }; _
1 Y- X3 k# o' F/ |
) M7 j+ ]% p0 N4 k我們沒有呔針的,沒有規定要用呔針。冬季校服的校呔只是普通紅色校呔。( T* j/ h5 y6 [  k2 h0 ~% g' N
金屬校章係有的

二手校服、底裙

引用:
原帖由 kk012003 於 2019-11-20 16:14 發表   9 O9 ^- x- a& ]# P2 N
有興趣想要個心口針~
* p$ S0 h, f' u* Z+ ^7 b: l
4 @3 {! W- K8 j我幫你睇下

順便幫埋我睇吖
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-20 19:13 發表   
* ?  q* W. I5 [! a1 h7 u  A5 J8 g; k; Y9 r6 m. ?
8 I" d: w8 r4 ^! R  ~8 g$ ]
我幫你睇下

二手校服、底裙.

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 20:43 發表   
0 h% g- e' J! ?5 W順便幫埋我睇吖
0 D" U9 B, v7 x+ P" Q& C( f* K

0 o/ x$ D5 G5 V, a' W好,ok la

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   
, m3 m$ ]; t6 ^( L我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
& p- m9 Y0 N: S. D4 l: {, [; Q. L6 S( H' E9 t" _+ a8 i4 z& z
如果有興趣買可以pm我呀

可以一睇??

引用:
原帖由 Cosine2k 於 2019-11-29 13:27 發表   
5 B5 W  h' V& S可以一睇??
8 W' l# C* r% C9 t1 c" e  N
( `1 c, _5 G% F- P- |  P
你有冇wechat?可以pm我你wechat ID我send俾你睇

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   
3 ^' [2 L" Z% E  ?0 u2 K6 k我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
+ V- H: f/ C: s0 W

; U& Q1 N2 f6 u) E8 o  F1 B
% ~# m9 A: r) u1 T# K0 h因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?

本身咩學校先??

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2020-1-13 05:10 發表   3 d' O, @7 `* F

3 K4 h0 ~& |+ P6 b  t
& k$ m: s) O: T/ R8 b - Z  _( ~- Q% V3 R/ y) ]
因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?
7 o  C6 M, _2 z; h
( G* u: x3 n6 x& t; n& r  b. T
賣出啦

好正wor

我唔可以PM我啲相?7 u- C5 |% J2 ]& F" z3 K: \* `
thx

引用:
原帖由 tpudsales 於 2020-6-4 18:52 發表   
6 ~, s6 T8 H2 M4 O) r) a0 T; M我唔可以PM我啲相?0 G; u0 j. w8 w( T/ f
thx
8 m& `+ J0 Q9 k4 i0 q3 x
1 e" ~- R  s9 q; L已email你