嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

玩氣球...越買越多波..

嘻,下晝屋企無人,波波有難
) z" J6 Q4 t' G' l9 |& v) o2 X6 {" j0 a2 k
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 popmyball 於 2013-12-14 12:55 發表   - X2 \. W6 {' ?9 |9 ~  z! y
嘻,下晝屋企無人,波波有難
4 Q$ T/ N( V0 Z- W. M
Me too    * r. K$ o7 s' \# j8 o
3 B( J2 X4 A4 q: f# B. ?
不過要晚一點才沒人) W, Y/ i# c8 a
先出街睇下有冇收穫

個藍波已經玩左好耐,而家好軟,吹都咁大先有dd脹o既感覺,但又壓極都唔爆,睇下佢捱唔捱得過今晚
( }$ J1 _! {9 p! m5 h( A" W  i" h1 i7 [  E/ u3 v4 ^" H
粉紅波第一次吹~

昨天沒收穫,今日落雨唔想出街
9 i) F! s1 s7 L5 _! f! e6 y有沒有睇玩波片?1 x( C0 ~; |) m
免費的話) O: u/ R- m: j
隨便打"looner" "balloon fetish" "b2p"等等  7 U" m5 P3 P- L7 O
youtube都有一大堆(一般向)
. q$ w" O2 B: U0 ^+ z/ ~- _至於要成人的,去xtube
  w$ X5 S' M  @& I5 ]# \' t收費的, H7 W, A+ M- i, ?$ y% v8 ]/ z4 f
clips4sale

當然有,youbute 睇多,之前用eMule dl o左d 收費o既~   最鐘意睇d靚姐姐玩波/坐/壓爆波,最憎係篤爆波!!
" ?% n+ L, I" z- q
* C/ I- d& V5 @1 \
引用:
原帖由 MBLoo666 於 2013-12-15 03:21 PM 發表   0 t6 U! Y# L3 F5 ]+ U
昨天沒收穫,今日落雨唔想出街/ w6 n7 @$ ]) r0 Q& r! M! w
有沒有睇玩波片?
2 i2 v4 x9 E- \  Z# {' k- g+ P) \免費的話
9 D0 J  A+ j% q: z' t隨便打"looner" "balloon fetish" "b2p"等等  / |# Y' J) t6 @0 D
youtube都有一大堆(一般向)% p: M. N4 y! }/ l6 N: C
至於要成人的,去xtube# G! o7 g6 @8 c/ H
收費的
. m8 p) q  f: D7 eclips4sale

呢期氣球當道,我d沙灘波全部企歪!

引用:
原帖由 popmyball 於 2013-12-15 18:55 發表   ' i: [" @; t. m+ v4 G/ r% g6 F
當然有,youbute 睇多,之前用eMule dl o左d 收費o既~   最鐘意睇d靚姐姐玩波/坐/壓爆波,最憎係篤爆波!!
5 _% B4 I, `8 H* |) F
- J7 ?) @* k4 h5 a
( \$ g$ a5 l. o6 N# U
eMule上面好多是sample
+ o" Z7 p2 e2 p9 n5 |/ Y9 ](eMule找稀有片一流,不過就是慢了點)1 [, o" @* J* ~' `' f
想試下買氦氣玩 5 f3 L; e) n- k& w8 |4 A- P

G  T. E1 d$ m; N; }今日有新氣球到 * W4 ]5 e- ]6 T  L
等有時間才影相

lulz   入咁多波,有排都玩唔晒

等我都上d波波相啦
8 D6 F( d( M  U% v
: Y7 ~0 X6 {/ H) J' O: v4 m2 @3 p

\o/ 新波友 hihi

回復 50# popmyball 的帖子

hihi,唔知聖誕呢兩日會唔會有波拎呢?

我見學民佢地入左好多波,唔知佢地會唔會o係街站派
% H- v2 U/ p% H" H5 {. o

引用:
原帖由 popmyball 於 2013-12-23 12:12 發表   
! Z& |, P* @& ~" `$ g8 b$ W2 k$ e2 Mlulz   入咁多波,有排都玩唔晒
; b) w2 V  m7 @1 d0 n始終有家人在5 k6 U) F5 |; N( X. D  P
想泵多D都有難度
! j0 R1 o; O/ `' _. U9 _
1 ?# O( J5 |3 b/ \$ p  o1 \- m
引用:
原帖由 rmkhoho 於 2013-12-24 17:24 發表   
6 C' |+ F' f) v1 s, A6 j$ m, ghihi,唔知聖誕呢兩日會唔會有波拎呢?
2 a& d! w! b! }& B4 L/ r
% f( Z1 u$ s- g1 k  |! C9 s
派波好似少了....
5 p, P% }6 E4 P9 w- q- J有都派發量唔多, 一陣就派完
2 G5 j( C. L2 e4 W7 `" L5 L0 V( t0 w( V9 D5 ?

趁屋企人出街,急不及待

補回上星期到手的氣球
4 M5 h' a$ T- {9 ]- j8 H8 c4 g4 N# k! a  b& ^5 i+ T
個人偏好日系風格 + Y8 [! Q: ~) j* F  d' S# ^
第二張相那個是我最愛% G7 l5 o$ ?- \& ?3 d% ~
(相有點怪....明明是紫色但影出來是藍色   )

hello 我又share 下我收藏 最like q24/36 同印字波波

\o/ 越來越多波友呢樹~  hihi

聖誕節期間有什麼收穫??% c# E8 [% W; ]* Y/ z
) |3 ?) T! ?2 q) a
(我就食白果.............   )

I m non popper and using balloon for masturbation

我會著紫色bra同內褲玩波波8 O. c" z5 ], s; p1 T
我用嘅係Lavender色Q牌16吋果款圓形吹脹到9分滿然後用下面摩擦至...

最近訪問的版塊