嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-16 20:46 發表   : K7 @& [2 N1 g( u
好似最大有44,我買了41
5 ~8 f4 p; _1 S5 x6 w: l- Y我係灣仔約瑟校服買的
+ c  ~: n! b) X' f3 e+ Q+ X! a/ ?$ X* e9 Z& [4 R9 T# z
, y' o& P9 o: T) l# r
想請問下佢係邊? 同埋第二度有無?
, z' p) p+ W" h4 q5 j不過最重要係易買 (有得試就最好)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真令人羨慕

回復 41# willy 的帖子

聽e個網話銅鑼灣森發也有賣,近銅鑼灣聖保祿果度  N* u9 r8 K0 I7 h
約瑟校服果度吾難買,我上次自己上去買,果度d人好好,佢問我(你著嫁)我話係4 N# Q5 N5 q) U# Y
佢重比我慢慢試," P7 h% }: _3 C( R  J
熊貓鞋其實囝囝都著得,都好襯,所以放心買la

回復 42# san629 的帖子

買番對熊貓鞋丫

我有時也會當熊貓鞋係行街鞋

我買開劍牌, 學校隔離間校服鋪同銅鑼灣商場間美華都有8 v( d7 h/ U7 t' ~
2 n8 d' f$ k" r. u# V9 j6 S
其實以前約瑟都用開劍牌, 但佢開發左自家品牌, 對鞋厚同大左好多, 變得好大舊。

good good

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 22:15 發表   
5 e8 f1 ~/ t9 B% m哦,原來如此) @& S% \$ g/ c3 X) s9 h/ |
但你在人地屋企玩?
1 x  `' F& ^5 F
唔系玩,只是帶套校服著住來睡.- u+ c/ \: A3 R) V5 x! H2 p

5 K3 `5 w0 A  ^" Z3 d8 F) o& I[ 本帖最後由 kingphone 於 2015-1-18 12:56 編輯 ]

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 22:19 發表     [) \. ?: x2 J3 G0 }2 ]
係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫
/ Y+ M3 b8 |# R4 G
嘩!6 J0 I. @% t  D( g; p
好羨慕呀!
! X. h  v! k& \* `- Z有邊D校服呀?
# a0 ]9 c* m: x! K: j4 G有相睇嗎?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-16 01:13 發表   6 J* {2 T2 c9 Q) ?5 e9 b6 Z
3 @$ ]: z, i, z, m; e* P; A
同學^^ 嘻嘻4 }6 G# L; n9 a2 a& V5 \7 {! W  I

f# p8 j9 T7 v7 F& b, aSweet are the days of girlhood
5 m' O4 E9 k! b3 B
$ f1 S0 E$ n2 Y2 w我鼓勵你試下著靚自己出街- Z: i6 {6 z5 f7 }6 a
# n' n1 [+ u8 X% F* {  C& n9 p
試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服4 g  c7 ^+ o' I! P, z% ~* R
7 u" N) S! P$ u% G9 }& ?
我呢世都記得呢一刻!5 L8 ^$ ~" z# c% K$ Z: D
8 Q1 P+ V4 V! \, W
paul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!
' `: D# R( j1 H" U4 w- _8 S咁正........( S3 g) X2 G. X3 N% V1 `* G

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-17 00:17 發表   8 r  `1 q; T2 a+ ?1 u9 _# C! [7 P
聽e個網話銅鑼灣森發也有賣,近銅鑼灣聖保祿果度+ n& ^$ @& G" `: R2 O& R
約瑟校服果度吾難買,我上次自己上去買,果度d人好好,佢問我(你著嫁)我話係
9 S4 I4 Y, u* a( x' s2 l佢重比我慢慢試,
  E9 F9 g" L( d# P2 Y8 e熊貓鞋其實囝囝都著得,都好襯,所以放心買la
; R& B& p6 W: d, K+ a* L  P
間店幾好

回復 46# hehehe1402 的帖子

好想試下劍牌,唔知好吾好著呢

回復 48# kingphone 的帖子

咁正,有得訓

回復 49# kingphone 的帖子

我睇吓send比你定放上黎,因為無試過放相
% u5 @) z8 X6 S% V% e3 |除了paul con還有女拔,可立,銀禧,上智,賽官……

回復 51# mok21241 的帖子

真的不錯哦!

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-20 22:57 發表     X1 i9 o/ b( ]0 G- U
我睇吓send比你定放上黎,因為無試過放相
: [0 D/ U$ M/ {, \+ h7 Z  e除了paul con還有女拔,可立,銀禧,上智,賽官……
9 K  u* m3 y/ }4 x. x' s5 z我都想要~~~

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-20 22:48 發表   
2 u& S; j* A" l咁正,有得訓
! a$ G* n; g. E( y& S- T( n1 }
有架,間房得我一個人,鎖埋門想點都得啦!

我今日著左paul con冬季出街2 }* y' P8 g0 V5 ^, P" ?
. ?6 b4 D; R2 Y
好舒服, 好正....望住對腳就覺得自己好可愛~

回復 54# 中學生 的帖子

放上黎分享下,想黎女拔多点
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

. f2 E$ S) k2 h/ h1 E3 d如果著埋PE褲就似足一個學生啦