嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

11/12網聚後感∼心儀篇

有這樣的聚會真好=)
3 k9 }# d4 F4 u心儀要繼續搞多D呀

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-12 19:02 發表   
7 E8 c& Z& |. S. Y/ Z$ K- E7 Y- t% k* q7 j! w/ e2 W. l: n
後話係zaki出去抽菸時響出面開始wing咗0 T$ h2 R- @  |8 G. U3 Z
之後爬返入黎話要綁西門又綁唔到
& ~% U4 ^  k' _; u7 q( fwing到最後要扶晒兩位美女入房$ o5 [5 b! f- }" b
入左房之後仲會zaki爬吓出黎又要扶返入去咁...
; e7 E' a% A; C* m, `, J. Y3 }: |你地一隻2隻又唔鬼幫手~
, t' y; Q0 Z' Z/ S3 g8 S我唔鬼夠力丫~" D2 C/ p  L5 r5 m# w8 N
我邊有WING~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:09 發表   
% g: F+ w; j$ i  }! [4 ~% x4 b# K0 ?
你地一隻2隻又唔鬼幫手~
- u5 U5 M: j' g; ~: P+ y我唔鬼夠力丫~
. b( g: P# c0 e% x我邊有WING~:(
* T3 P2 f, A$ [( Y  ^haha...
: L& ?* I5 ~0 f1 v# h4 xsherman已經冇晒力嘛~所以唔駛幫都夠力既zaki~: J  I; V7 F" T; {, \1 e
下次一定幫手

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-12 14:58 發表   9 i% z& A7 d7 J3 ^
9 t$ l5 k& G! ]% z$ W) h

4 v$ \# ]+ i+ Z; c4 y4 {; V仲好講 ...  你成隻傻婆咁爬來爬去.... + e- K# M+ ?7 w: ^1 I0 c
最攪笑係你以為西門比你隊lum左係度嘔...自己係度笑住食烏冬
$ x. \$ ~0 R- q  ]& }/ e點舍西門嘔完訓係度之後 係你wing到4圍爬 - }- Q. c/ D6 ]0 b
結果最後係我地將你地拉曬入 ...
; Y0 F/ E  z5 t; s/ r' X! U0 w
我邊鬼到有爬來爬去~:(
9 I7 O$ D/ x7 c% q+ c6 N8 S+ Y我諗全食完烏冬有氣有力綁西門~仲到開心緊~
0 \! r3 L* Q  S* S點知食完都係冇奶力~-,-

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:31 發表   
- u# U& J6 z: V1 b( |, L  F/ @3 B, [' b" Z2 Q, n& @
大家來評評~4 X4 {/ a- M( b8 b
好明顯係我高D
4 c/ R/ q, T5 H! l有相証明我高過你~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:25 發表   
- @! H2 u- ~0 q5 a  O$ V7 {/ D/ Q# w' |& n4 M* m) K
好彩無過夜姐。。。。。。。
1 I, E" i+ S$ q你個死野早走又唔一齊飲~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:21 發表   
& G4 ?3 k2 K2 Z- K, D3 N3 N/ d+ W
  X( u# [4 a$ e# T你個死野早走又唔一齊飲~:(
8 H; ^3 z; r+ E- K. i
咁咪會變左綁心儀囉....

綁心儀都好wo XDD

引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-13 23:22 發表   
( d; ]: A, L$ b" g% h  j2 a% r* u1 z( A5 k# O3 y
咁咪會變左綁心儀囉....
' \6 f# K# o$ v# m! A. j 咁正...
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 露姬 於 2010-12-13 12:09 PM 發表   
" X4 J$ [6 ]" zsuki其實好想人知佢係男
- S. Z0 ?8 R3 K0 q+ ~8 s8 G+ C+ x
笑我既....

其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?
) f) f) Q9 N* t) y/ V' k1 P唔好計網聚D相影得我個樣好怪><

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 11:52 PM 發表   
( ?( a' R1 U* J+ a8 Q" O其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?) {4 b; _2 j! f* r0 H
唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
  M  X' r, c; W, O3 a
心儀打人丫~~~~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-15 03:37 發表   % c; y6 m5 d* K( M; J' E) P
7 _% [9 N4 U6 {
心儀打人丫~~~~~
8 W; z/ _# |' ]- ]: V心儀"cool"住果個係Suki嗎?

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   
6 R3 I8 a) I4 H
. k7 k" w- @& @* c, i$ Y1 X" m& _心儀"cool"住果個係Suki嗎?
7 ^' _, w. h2 n% W2 o' J- a1 p  x: `" l
YES

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   5 S. {6 {3 |: T4 A
其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?& n8 W5 I5 I$ ^; D$ [  w
. x1 y% q& e+ a
其實冇乜分別 XDD

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   , x! t4 \+ O" P( `' q. P7 x

! [8 m. h. b7 r6 Z! ^心儀"cool"住果個係Suki嗎?
8 ]$ G/ q2 ^! \2 b# D% z4 A9 M0 _- n你係邊度睇到相架??

快d再搞la~~心儀姐姐

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   5 [4 Z8 ~/ d& q' J: j5 F
其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?# R! }# w+ T2 E3 |" e2 L, x2 l
  L: o& X! a8 A& ^# T

: p& G+ s/ ^5 f1 E其實冇咩分別 x2

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-15 04:38 發表   8 X: u5 R6 Y* `. z. P9 N

5 I1 F* {0 S) U9 n5 X" ^: d$ P( L9 J7 f, x( E, a. `1 ]
YES
2 B2 D. @" Y0 U2 y. L6 ~# y6 ?哈哈...Suki 個表情好搞笑...

心儀神算也~~好彩改左期咋~~好凍