嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

關於TOMOTA一問

關於TOMOTA一問

我打算去TOMATO買我人生中第一對高跟涼鞋@Q@, 但因為小妹經驗很淺, 唔知各位姊妹可否分享一下你地選購既心得呢?
5 J* V; g7 L! i" Z3 J6 @5 r5 B例如, 係咪著對厚絲襪去試鞋會好D? 試鞋時有冇D咩地方要注意? 要點簡...$ P) s0 c5 A9 A; t& ?2 c& a
同埋TOMATO 呢個時候仲有冇高跟涼鞋賣, 仲會有邊D鞋賣呢?) k0 y" ^1 W+ R1 Z5 F1 B  n
3 \: f( }6 u! t" h
謝謝
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咩鞋都有,包括你要求既款在內
  Y: E& v! c3 O; R5 b1 Q我尋晚先落完去, V/ p- M# {/ o* j. H8 o
最好著埋薄絲襪試鞋啦7 O. @# g; q# {' p( \6 d, O
至於試鞋冇咩要注意' V' {4 L* @# q* ^6 u$ Z; x: J; W
你揀岩款後慢慢試! a2 ^+ b$ D$ O
佢地會幫你試鞋

係唔係個個 sales 都醒目, 見你男人問買 4x 號就知要帶你入入面買?
& l6 O) p0 S) ^; {# B仲想問, 果度平時放工, 星期六,日, 乜時間無乜人?

真係好容易買到43號鞋嗎?可否提供果舖在幾多樓呀?妳知啦...人越心急就會越難搵吧

好多姊妹都買慣買熟啦~~以上2個問題都唔洗擔心.8 ^. Q( g! ~1 w* [9 h
只要見舖頭冇客, 就入去講要幾號鞋, 咩款. 然後就入倉等試鞋.# f, G9 K4 h1 |% o
d sale 姐姐絕對會好好服務你, 完全不用怕羞.% d8 h. V3 x- m6 C# B
就算比人見到你入去都唔洗怕啦, 最多咪當你係老闆既朋友入去坐之嘛.
/ c% K. b* p* \, q間野位置係地下.

我都想買返一兩對高跟涼鞋啊! 因為我果d全部密頭ga!

請問, 這裡可唔可以用EPS或者VISA呢? 如果唔係又要提定款去啊!

2 {% w; D7 b8 I' @) G2 h
其實你行入去宦唔覺咩一回事
  a. _7 E; Q2 T5 s2 b. l有冇cd想去買?
& q2 H; O% G8 y6 r5 @可以陪你一齊去

校服收藏者, 多謝你啊! 咁佢地開幾多點ga? 因為如果我放工去又驚刪左門,如果做開野過去可能會係繁忙時間多人呢! 有你陪就更係好喇! 但會不會阻你時間啊?

2010/03/02今天特別向校服收藏者鳴謝! 今天特地為我引路,卒之到了Tomato選購了兩對鞋! 果度d姐姐唔只非常好客,而且像朋友一樣玩到顛!真係笑到你噴飯! 總之,無論如何,"校服收藏者"今日結識到你真係好開心! Thank you very much! 亦向Tomato d 姐姐仔 say Thank you! 今晚真的過得不錯啊!
  ], W- y  n8 Z; ^$ v- z# W
2 _0 [5 i; {2 A, d1 f[ 本帖最後由 CECI 於 2010-3-3 00:32 編輯 ]
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

真好啊。我也想去。本人對高跟有異常的愛好

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-3 00:31 發表   ; A8 R; L' y, v- v+ G2 b# W
2010/03/02今天特別向校服收藏者鳴謝! 今天特地為我引路,卒之到了Tomato選購了兩對鞋! 果度d姐姐唔只非常好客,而且像朋友一樣玩到顛!真係笑到你噴飯! 總之,無論如何,"校服收藏者"今日結識 ...
' m6 H! q3 ^4 ]) w
- V  E; \, [8 h# d7 f) _3 A$ d& j- A; @* {% Y3 ^  I& m# b, i
唔好客氣
5 ~0 O, k0 ?; W' g0 _8 Q我只係帶你入去者
& g# z+ W9 Q0 K) k: c其實夠膽就可以6 C3 k5 K/ d! P, ^- W$ H

2 c) ?; v2 C' r1 h9 p[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-3-5 01:29 編輯 ]

引用:
原帖由 xzx_1983 於 2010-3-4 23:43 發表   
: l6 d3 T. X% e8 y4 m5 o真好啊。我也想去。本人對高跟有異常的愛好
# e! e; _5 I, |3 U$ t' ]
$ J/ c- Y. l9 }% P( ^' e" E5 ]5 Y( ~4 k0 q1 u+ L
咁使唔使同你一齊入去?

仲有呀.佢地透露下星期會有新貨返; f6 M$ {* N, u2 D
大家留意

引用:
原帖由 cassie 於 2010-2-6 14:51 發表   ( z  p5 @! p. T: }2 @- i1 E
好多姊妹都買慣買熟啦~~以上2個問題都唔洗擔心.
( r& K5 N2 L7 v  n; u只要見舖頭冇客, 就入去講要幾號鞋, 咩款. 然後就入倉等試鞋.& Y7 C7 s3 J7 F
d sale 姐姐絕對會好好服務你, 完全不用怕羞.
/ h5 i4 r3 Z0 @- R就算比人見到你入去都唔洗怕啦, 最多咪當你係老闆既朋友 ...
' W: C& F# n# ^. @
+ X- Y6 R6 a( A& B
1 `5 i) Z  F' b! V: f( H5 Y咁你有冇買呀?

確實不夠膽。呵呵。以前都是用網購。不過蠻心動的

引用:
原帖由 xzx_1983 於 2010-3-5 09:03 發表   
& o" J: y; E3 m% X確實不夠膽。呵呵。以前都是用網購。不過蠻心動的
0 W7 S+ R1 f/ O/ T5 w2 d2 s, R* V4 l( W# L, P

& Z7 _% ~7 k) r- ?" }# b& B5 |, U咁又使唔使同你一齊入去買呀?