嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

衛生巾使用問題

衛生巾使用問題

請問各位兄弟姊妹習慣次序係先穿內褲再貼衛生巾, 還是貼了先穿?
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然係貼好先穿-.-穿好又點貼呢~~

引用:
原帖由 sinson 於 2010-2-25 00:47 發表   1 }- q1 p, n2 E+ q  M5 Q. ^- E
當然係貼好先穿-.-穿好又點貼呢~~
, K7 B" `7 E" h2 n
+ w$ h9 |! j( U. B; u" a; ~我意思是穿在雙腳時先貼才拉上去

我是當內褲穿到膝蓋時才把衛生巾貼在內褲褲襠上,然後將內褲拉上穿好

高深學問

我本人覺得著到大髀之後先貼巾巾。因為D女學生要換都唔會除左出黎貼好先再著番。只會退到大髀就換

引用:
原帖由 sinson 於 2010-2-25 18:55 發表   1 K! u" f+ k8 c* A$ V2 T
我本人覺得著到大髀之後先貼巾巾。因為D女學生要換都唔會除左出黎貼好先再著番。只會退到大髀就換
( p9 X, T$ t/ q( N4 B" o
好多女生 (包括我)都係咁做...

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-2-25 20:01 發表   
+ b* I( O0 j2 ~* ]% {" l# D" {/ ?' ^8 E% K- ^
好多女生 (包括我)都係咁做...
- [, k% m# f/ z你係女生 ?.?

我覺得預先貼定會貼服D, 無咁容易打摺但很難預位, 可能太前或太後......

我也是把小褲褲退到大腿那才黏上綿綿在褲子上在穿好

先着裤,后贴巾巾!!

我係著好哂 坐係度 除番底底貼巾巾好佢 再穿番
9 X9 d0 [$ x2 ~9 H我都試過貼好先著 係係難貼d

去洗手間時不能慢慢除下來整理, 尤其還有人在外面等時......

不知到先贴后贴有什么区别

引用:
原帖由 jkn38 於 18-3-2010 11:38 PM 發表   ' q, x) g1 ^3 t6 T1 p0 y% w8 `
不知到先贴后贴有什么区别
6 s* Z' \3 c$ }5 i/ Q% r1 a緊係有啦 睇上面都知= =

好似夜用仲難貼得好

回復 2# sinson 的帖子

小妹也是係貼好先穿

引用:
原帖由 mski 於 21-3-2010 03:59 PM 發表   
) L0 Y% g( S' }好似夜用仲難貼得好
2 J6 a# m$ j8 d- t嗯 我都覺貼m巾係一門學問4 m! [. `5 p) ^, l# ]7 X, p% R
長果d真係好易貼一面就甩另外一面8 C: r- m7 i) t4 x- P5 L, Z
係一就d貼既地方la埋一舊/ @, S3 m* x5 Z6 d: R& b0 M9 K+ q/ h
仲有我係前後掉轉貼 唔係巾巾集中係後咩
9 b5 A' g8 n, t! M* Q前面都一樣會污租

引用:
原帖由 anywind 於 2010-3-24 18:37 發表   / [$ ?; Z4 a: H0 J9 M4 V, ]4 N( H

0 L0 _' A1 i& r* p) w嗯 我都覺貼m巾係一門學問
) E0 O. B) P, e, ]" w4 V1 {長果d真係好易貼一面就甩另外一面* o, B3 ^/ D5 w1 A1 {% k
係一就d貼既地方la埋一舊7 ^. M" l7 ]' x5 a
仲有我係前後掉轉貼 唔係巾巾集中係後咩
- j4 _( w9 `) |* C/ U( m; k" `1 ~: }前面都一樣會污租
, {1 s; `. u7 u2 Z+ n6 D/ k3 c) s
( I' Z  v1 {5 k
我都係學我阿妹咁貼, 因為我唔會前面污糟

引用:
原帖由 mski 於 25-3-2010 12:04 AM 發表     K2 C) ^! {' N! {- a" [3 M7 `; P
3 Y9 J, Z4 `; D; m$ z) y, U

9 d: c/ L9 d5 G" `3 v我都係學我阿妹咁貼, 因為我唔會前面污糟
4 G( A) y) w7 g" |/ T 你呀妹係你面前貼?8 k1 U* u3 s% q8 Z
仲有前面唔會污糟?