嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

tomato鞋店一問

tomato鞋店一問

我今日去左觀糖睇下
! C6 d' L8 ?) ~2 ^9 b% [仲諗住順便去結識sales姐姐tim
- S% }' |6 ~* V9 l1 ]3 {6 @, R點知無開..由12點等到5點..之後唔等走人' O/ f0 r" u$ I" A! A2 Q8 [
我想問間野幾時開!?廢事"食白果"
7 d4 W( a2 s9 a0 m3 C2 [# d% Q/ R
8 q3 ?3 f' q0 |( k/ J4 m* l[ 本帖最後由 黑崎健一 於 2010-2-25 22:14 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
☆只要兩情相悅 不要一相情願☆
祺望不再是孤獨一個人

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你住邊???3 T# Q9 G+ o- s
下次陪你一齊去

引用:
原帖由 葉芷敏 於 2010-2-25 23:48 發表     V) o: r% u! j4 ?) C4 c3 _
你住邊???- _* c. F. b. V2 M' f: j5 U+ _6 O
下次陪你一齊去
/ h" r. ~2 U! U6 u  ^( E

! a0 L+ v( V* G' _  m- P- c好遠..我住葵涌- -"! j' I/ V0 ?4 k
不如你話我知幾時開仲好啦
祺望不再是孤獨一個人

過年前問過佢地
' E; s$ u5 S) N佢地話起碼放十日八日
. `* B5 I8 j4 _. `0 _我諗星期日或星期一開啦
3 o2 J3 I2 S; p+ X& z, d6 E到時我通知大家
7 o$ ^" q7 W& W; s暫定星期二晚有冇人落去?
) T* n1 N4 O) N' j! P0 g我已經暫約一位cd落去,待佢覆
% p7 y& B% Y5 y7 ]$ y5 k4 \可以陪你去入去買鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 00:28 發表   
2 G7 L$ D9 o+ e& b8 w過年前問過佢地
& m  Y# k0 L7 Z& p' C佢地話起碼放十日八日
" J+ j8 E* e  j% O, R" N/ @我諗星期日或星期一開啦
; C( _0 o% U5 t) I# @2 e3 ^# s: ]到時我通知大家  A+ `# H& U9 o. k/ L, `
暫定星期二晚有冇人落去?
  S! ?7 v+ A( g$ t5 M! J5 n- b9 K, O我已經暫約一位cd落去,待佢覆* }: m& }8 m. F0 k! k2 l
可以陪你去入去買鞋
. t, o" G" G2 f6 ^( i; @* D* ?3 V' [* X# j/ l5 k
我自已去ok了../ h2 T/ y6 n, A  c; h2 \# ]
同埋果到有無3吋半or4吋高跟鞋(最好尖頭)??
祺望不再是孤獨一個人

岩岩收到電話( M/ c, Q/ c  x4 _5 b2 T
佢地話星期五開7 d: X% s! e$ E
仲有幫你問埋
2 K' B4 C4 K* \/ z  E: w' E佢地話應該有5 }1 G* m# \& A& p
不過你冇講你著幾多號
) S6 i  j$ R2 |. w) ]4 Y: K+ c我聽晚會落去,一唔一齊?. [# }! \# x, H: `+ K
仲有冇cd想去買鞋?
6 l( r: O2 {5 Y$ h# Y/ V- d) z, q# _! V' G  K, {

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 00:49 發表   
; M! \: ?( T/ k: ^岩岩收到料
5 @- m4 z. p6 z$ f+ a# u2 f佢地話聽日開
; f4 x5 K. b. s8 h( N仲有幫你問埋
  z+ q: u" [$ H& _) Y佢地話好似有
6 g6 B( V) m& g. I% `0 W5 {# B5 V3 P不過你冇講你著幾多號  w1 }0 ^. j" M  @: M9 @0 w! J

+ R8 }8 [: x+ c3 x我聽晚會落去
5 O: a# H0 z! m( Q

! v0 a, Z4 `% ?% ^+ F3 ?8 L真係@@?幾點開鋪??
6 g6 |+ k/ E4 L$ K& }, V7 V% O我著39號
- b, E6 d  O% Q' k我多數自已落=]/ `; Q& z0 b1 D8 a3 U
# s' k$ k% h* K% i
祺望不再是孤獨一個人

幾點開就冇問
! k! ]( I% \: G) V* k0 e3 c1 b; ?你應該唔會朝早去卦5 N1 ^% ?/ s2 |- C1 ~) H
39號應該有6 S5 G2 t6 \3 {9 G
始終唔係大SIZE

黑崎一齊去喇!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

係喇黑崎, 葵涌廣場唔係都有好多鞋舖嗎?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 01:18 發表   
0 {( _0 ~! X5 }$ j* A幾點開就冇問
. ]& S3 y) n- X, A5 |你應該唔會朝早去卦
1 G5 c3 |) O  d; B39號應該有5 h# k$ e: Q- ]" V1 C
始終唔係大SIZE
$ S" b( K9 }' n3 d$ }9 B0 T* C
6 T! H) E9 x) r! @' L
邊有人朝早去咁傻架
& D1 o0 D8 I3 C, V( ]多數d鞋鋪應該12點開門..又係最小人去既時候
- ]+ p' o. E" w: B3 m唔係大size先好..唔驚無7 o$ h6 F' A3 M% I! A
不過要搵一對令鞋都唔係咁易" f1 S0 M* S! E3 o# N' m* N) K9 J

6 g) i+ C+ T1 z/ }' }
引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 02:03 發表   
  k, T# e( ?+ x4 G係喇黑崎, 葵涌廣場唔係都有好多鞋舖嗎?
( m) ]/ ^  Q; q: D/ d8 y

! X4 M+ z& o0 x0 {' v1 L! g葵涌廣場無我想要既鞋
- s* @% x* E- b1 b琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下
- t" K# H% E5 s& B* k係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?
2 H. i: M/ `" U9 ?; v
  ?9 K* B0 q* N6 u0 |; P[ 本帖最後由 黑崎健一 於 2010-2-26 06:58 編輯 ]
祺望不再是孤獨一個人

葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?

咁有冇43或44的女生黑或白色皮鞋呀?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:30 發表   * D: Z/ d: R' g& N
1 S$ V& z6 ~- e/ d- z( x
( ?3 }1 p3 X- X6 A. O9 y多數無..最盡得39號
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:30 發表   8 N0 a. ^" G) _
5 q" w4 W# R( r! X- B' ?7 |; e8 p" V" [- P
" p/ L  M. J: \% R- H3 d8 R
邊道有咁大的鞋賣?

葵涌廣場無我想要既鞋5 q4 i& z2 P) I) }2 E+ k/ c9 C* i' z& m4 t( W$ ?5 V
琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下$ l. {3 L9 k' @0 X! b; U/ q* _6 n. {+ E& [. F! X' j
係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?* O; R5 o5 S. y3 r5 f" C
  g' n: u: b" Z1 ^4 ~) W1 D戀之天地
) |, n& P9 [1 ]( O- G
8 {' S* c, l/ t黑崎君 我係CD你話我係男定女喇! 個頭像雖然冇我個樣,但真係小妹0黎ga! 如假包換!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-3 04:17 發表   ) }$ o9 U) e- i' f/ d
葵涌廣場無我想要既鞋5 q4 i& z2 P) I) }2 E+ k
  s4 A# s1 [1 d! U; s2 ]# E3 X琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下$ l. {3 L9 k' @0 X! b; U
3 ^- l& S2 d! ]係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?
+ E* f/ s  ?: w$ c$ y5 j, ~  g' n: u: b" Z1 ^4 ...
) u7 v& l/ ~" I+ U( P7 R7 P. [2 V0 o  H3 b5 K, N7 x; f
最後我無去果到buy鞋..) \+ H- n& s" R% q3 V% ^
最後去左太子到buy左對日系長boot
祺望不再是孤獨一個人

下禮拜我應該都過太子睇0下買唔買到心頭好!

我會同ceci一齊落太子間鋪
, j+ C6 x" ~1 ^7 I7 R. o- ?) b早排拎左對鞋加條帶2 d' H2 X0 q( q: K' u9 h
去睇下我對鞋整成點/ w" e+ V  x7 p% n1 E) z: L
有冇人想一齊落去?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-3 04:57 發表   
- V5 o& T. ^4 X1 t* f下禮拜我應該都過太子睇0下買唔買到心頭好!
  K: f, c/ b* g! @+ T. x8 s3 h
# E/ v- n/ b% g( Q$ y) f太子多令鞋~長boot最貴都係$399(我buy左 )
) z( l7 t! Q: b9 K8 D+ V: z如果想睇咪我咪post上黎囉xDD"
祺望不再是孤獨一個人