嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

tomato鞋店一問

tomato鞋店一問

我今日去左觀糖睇下
* a% o/ O% I& k: ^1 K仲諗住順便去結識sales姐姐tim 6 z* L% @# X- Z3 h/ h$ d
點知無開..由12點等到5點..之後唔等走人6 D" H1 _: B8 b0 s% X
我想問間野幾時開!?廢事"食白果", |7 u: t+ J$ S3 J0 U$ I. a

9 U8 `. g1 w2 d$ b; c6 i[ 本帖最後由 黑崎健一 於 2010-2-25 22:14 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
☆只要兩情相悅 不要一相情願☆
祺望不再是孤獨一個人

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你住邊???
. Z, {8 u% @0 i* q4 `下次陪你一齊去

引用:
原帖由 葉芷敏 於 2010-2-25 23:48 發表   9 p: [# W+ h+ _, `  A: N
你住邊???
% Z6 O6 L; p% ?7 R( u( P下次陪你一齊去
; \3 V& w+ T7 a5 v
' \& L! u" ^. t9 }8 g  V好遠..我住葵涌- -"
5 b+ X9 |3 U# _6 d# d: D不如你話我知幾時開仲好啦
祺望不再是孤獨一個人

過年前問過佢地
; s* u6 G% i) f. n8 A2 T; \$ }佢地話起碼放十日八日$ g0 Q2 f( |, f( k0 A- m8 Z. d
我諗星期日或星期一開啦
, S9 v$ L3 ]7 g2 G3 A- p到時我通知大家
* w8 J- m/ V/ i/ h' z暫定星期二晚有冇人落去?
5 g, `+ P( P0 |我已經暫約一位cd落去,待佢覆4 `# ~% v6 C- G" q
可以陪你去入去買鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 00:28 發表   + S. |4 ]( D! w! J
過年前問過佢地
' m" @, W. d9 X) k3 }9 K9 T& @1 k佢地話起碼放十日八日
) Z+ \  f. E1 w& Z5 P0 ]' q5 G我諗星期日或星期一開啦
2 A6 {7 _. h+ {2 X9 E到時我通知大家
  K6 U! P! T" u7 |/ r1 Y6 [/ \暫定星期二晚有冇人落去?" g9 i  k1 p3 i4 o
我已經暫約一位cd落去,待佢覆
; y2 P9 Q) n  K! R8 N1 X可以陪你去入去買鞋
9 u7 H' W; U' h5 e5 ^9 f; ]+ r. G
7 y! r+ R" [  j! I' I& W- B, L+ J* y
我自已去ok了..
1 n6 k  I2 g; N) C4 S% ?$ h1 }  i同埋果到有無3吋半or4吋高跟鞋(最好尖頭)??
祺望不再是孤獨一個人

岩岩收到電話4 k, {4 k9 l1 v& A1 k
佢地話星期五開
: F: ^+ u& s; n& X% O" J% a" b  g3 X仲有幫你問埋
3 K0 q' O2 K7 q6 o. J佢地話應該有; X0 _; C+ [0 \  \6 i* n; f' }0 L
不過你冇講你著幾多號4 k' }( b2 A9 G  R& Y
我聽晚會落去,一唔一齊?
; B) ~  r  N  q: P% y仲有冇cd想去買鞋?; C1 ]/ Z* g4 X6 W3 B# l" ~

5 S. }0 [, g& L7 d! s4 k[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-2-26 00:53 編輯 ]

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 00:49 發表   
$ R/ J8 X& J7 i' Z岩岩收到料$ l) E2 `7 ?- x
佢地話聽日開- J2 E# W5 a+ V) \( k% E
仲有幫你問埋
) A! T" l" Y9 N5 F佢地話好似有
: k& O- S6 H* F# ~" C; [不過你冇講你著幾多號
/ S4 s0 H3 O6 @9 E. U, R: t- I$ E
我聽晚會落去
% k" ~  W# I; z& G

& S! p4 G" E# v% ^! }真係@@?幾點開鋪??. j8 Q; X$ x( o' v  R
我著39號
+ E8 u6 y2 @2 ^; F2 F6 F我多數自已落=]3 V" Q# \( V: p
& q# G5 B; }6 o4 w2 I
祺望不再是孤獨一個人

幾點開就冇問
) ~: ^! e5 L3 `( T* G7 W+ J2 j6 x你應該唔會朝早去卦
, P9 D$ ^2 }2 q: w7 R39號應該有9 B0 T% U1 ]7 i+ g, }
始終唔係大SIZE

黑崎一齊去喇!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

係喇黑崎, 葵涌廣場唔係都有好多鞋舖嗎?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 01:18 發表   
' r/ b' w9 I+ D幾點開就冇問3 F: p; K' n* k6 [
你應該唔會朝早去卦; \1 w" Y7 a5 T3 [$ D% Q# q, A. J
39號應該有3 x$ V2 i( w$ K6 g
始終唔係大SIZE
1 M/ t8 E( m+ R
' `0 D5 ^9 y$ I- e1 V' Q% n
邊有人朝早去咁傻架
, Q$ `- G' N* S# u' F9 u多數d鞋鋪應該12點開門..又係最小人去既時候 6 r  R) C5 ?3 w3 B2 v
唔係大size先好..唔驚無) Y! a. o. \1 H# ^+ T) B
不過要搵一對令鞋都唔係咁易, C& u+ a" c8 W3 D' p5 y
" O, q2 W3 t% A9 g) z) L
引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 02:03 發表   8 H. x! T5 }  X3 J: H' w! {' T
係喇黑崎, 葵涌廣場唔係都有好多鞋舖嗎?
' I0 n, V% L1 `; L
, Q- X( I9 n: _- U3 K2 ]* ^
葵涌廣場無我想要既鞋
1 Q/ f$ e+ g  n: P8 x3 o: D2 V: Z! d琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下
9 l( Z8 j8 O5 C# U' ~& @/ n" A) v係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?
2 F8 }+ i/ Q0 ~3 ^; T8 T9 \( q0 M3 b6 D
祺望不再是孤獨一個人

葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?

咁有冇43或44的女生黑或白色皮鞋呀?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:30 發表   
" T# L+ j5 r, w; C1 r5 ], K* H3 Q葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?
& g- @( \5 e% f3 Q5 e9 a! p2 g0 {- |. ?& a& h2 _; B
多數無..最盡得39號
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:30 發表   % z8 w1 M( P1 w' {7 d
葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?
* x, V5 X5 K0 }( p% y: j4 Y! I7 x' l* g% Q1 A' W5 ?

6 i* \1 O- o0 y. p* T  |邊道有咁大的鞋賣?

葵涌廣場無我想要既鞋5 q4 i& z2 P) I) }2 E+ k
0 y! {0 P3 q  z, V6 o/ e5 n琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下$ l. {3 L9 k' @0 X! b; U
1 b3 F5 [/ i3 `, }4 o7 ^5 B# K係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?
& p+ n, R3 x' c; j6 {; Y  g' n: u: b" Z1 ^4 ~) W1 D戀之天地! \" b  E. I6 v# F  V& T/ t
9 i" f- V% f0 B: U9 m" w+ o  A
黑崎君 我係CD你話我係男定女喇! 個頭像雖然冇我個樣,但真係小妹0黎ga! 如假包換!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-3 04:17 發表   - G2 s! q0 E9 T' B, M
葵涌廣場無我想要既鞋5 q4 i& z2 P) I) }2 E+ k" h8 C0 g8 l# N& f% O
琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下$ l. {3 L9 k' @0 X! b; U
' P5 R; N8 c  g4 z4 o係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?
6 U5 n$ K2 y; q9 k- y( x+ [- Q- t  g' n: u: b" Z1 ^4 ...
6 T& w$ M9 D0 K& G9 ~2 ~% {( B2 s' ~; e' V! E7 u4 c7 Y
最後我無去果到buy鞋..# V* i) H, V# S
最後去左太子到buy左對日系長boot
祺望不再是孤獨一個人

下禮拜我應該都過太子睇0下買唔買到心頭好!

我會同ceci一齊落太子間鋪
- m0 W' e$ E) z* s5 y8 V早排拎左對鞋加條帶
' N2 y; p& K- k' L去睇下我對鞋整成點
/ E+ \7 M; a0 z6 R有冇人想一齊落去?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-3 04:57 發表   
  F9 a! H& l4 ^9 q% E  S下禮拜我應該都過太子睇0下買唔買到心頭好!
4 i  }! V: B& W6 M  ]6 H6 a2 H0 |

4 z. A# J; U3 ]太子多令鞋~長boot最貴都係$399(我buy左 )
' _8 ?1 `% f; P% s如果想睇咪我咪post上黎囉xDD"
祺望不再是孤獨一個人