嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

tomato鞋店一問

tomato鞋店一問

我今日去左觀糖睇下3 A+ j6 r' G8 u2 V6 p4 j# V/ C) E% a
仲諗住順便去結識sales姐姐tim / t$ w; G2 T' g3 u; V$ s
點知無開..由12點等到5點..之後唔等走人* ?2 A2 Z# l/ x, {3 l
我想問間野幾時開!?廢事"食白果"
7 u  j& [2 Q$ F0 J) o) Y
4 h; a: v; b) q8 G% K$ \# H[ 本帖最後由 黑崎健一 於 2010-2-25 22:14 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
☆只要兩情相悅 不要一相情願☆
祺望不再是孤獨一個人

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你住邊???
! K* W0 q$ c) _4 t8 F下次陪你一齊去

引用:
原帖由 葉芷敏 於 2010-2-25 23:48 發表     ]* E) K- V2 D$ B' r9 x
你住邊???4 s+ T* a  O6 a+ b; P
下次陪你一齊去
( J1 ?4 _2 f; R3 e, v
$ Y& |& |4 x6 ]& l5 N3 j, A7 `
好遠..我住葵涌- -"4 T" M/ G7 z: M% U3 ~' M( P4 n$ m
不如你話我知幾時開仲好啦
祺望不再是孤獨一個人

過年前問過佢地- C4 v' t, [( m5 ?
佢地話起碼放十日八日
. w, v/ F" n# h5 x我諗星期日或星期一開啦
# `$ c: ^5 J" l; }7 n" L% e到時我通知大家
/ u* z' r. |3 m8 |  @暫定星期二晚有冇人落去?+ f7 z: d% b6 S( S, S, ?+ a( a
我已經暫約一位cd落去,待佢覆# [' C4 A8 K" K! }. k
可以陪你去入去買鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 00:28 發表   7 H7 m0 ~5 \, L- o
過年前問過佢地4 E3 I6 c. }5 P4 W) }
佢地話起碼放十日八日
; j. ?' N! g* ^1 D+ m/ i$ C% |我諗星期日或星期一開啦3 J7 m5 j# @- ], Y; P4 u" a. y" G
到時我通知大家0 k' [, T/ v4 i
暫定星期二晚有冇人落去?
# l1 j- g- ~& Z7 u9 N: E' ^我已經暫約一位cd落去,待佢覆- u0 W$ U! }/ [! z
可以陪你去入去買鞋
* l" t3 _& Q+ C$ o. j9 a5 J
7 }+ _; p& j, h7 s) ]! ]3 K
我自已去ok了..
( J$ {& B: @4 a8 I( y8 T同埋果到有無3吋半or4吋高跟鞋(最好尖頭)??
祺望不再是孤獨一個人

岩岩收到電話
3 m% g0 @/ k% U. ?- s佢地話星期五開$ V2 z( l2 w4 h# P2 ]9 l
仲有幫你問埋
! K8 G! j9 ]4 B& M佢地話應該有
- Z( Z# g9 B; T8 h不過你冇講你著幾多號
; ?% k' i2 T  S我聽晚會落去,一唔一齊?. R7 f  A* O9 R, O$ E- j) S% J' I
仲有冇cd想去買鞋?
: B" r; [& M: K. r* n" }- U# g4 o7 @# |

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 00:49 發表   
& X) i, Y+ v- e  H3 a( H0 W& d岩岩收到料
) O# L4 _4 E. w4 O  V! P- v. S佢地話聽日開8 E+ @) z( t( @; p: V" N4 }- a0 c7 j
仲有幫你問埋
: ~, c1 z  {4 |# r( g佢地話好似有$ h* T. }3 I3 o: q& ^: l( l  ?% ^
不過你冇講你著幾多號+ N/ _, D" F. t3 b; g: T7 s# i
1 a* c1 I/ b7 e& w
我聽晚會落去
% c7 k) O1 B# f% K* w. E% E- p8 ]# z9 W
真係@@?幾點開鋪??  [4 G7 C% ^$ m/ M8 H6 t2 P
我著39號
  v& n/ {# P; Q; e& W9 g我多數自已落=]( j5 i% L9 m; g; W0 H2 y
& ~" `3 Q$ |. n2 `! ?+ `4 t
祺望不再是孤獨一個人

幾點開就冇問1 Z7 i, W% l/ \% m; d
你應該唔會朝早去卦/ Q3 U) E6 F' r2 f* c- k
39號應該有
, G, L. o5 `9 |% ^1 n8 f4 z" X/ s始終唔係大SIZE

黑崎一齊去喇!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

係喇黑崎, 葵涌廣場唔係都有好多鞋舖嗎?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 01:18 發表   6 `8 k  X% z1 G. J4 E
幾點開就冇問
) I+ O% v" R  J5 @& ^你應該唔會朝早去卦
* ~* J" A' A" L4 W' s& K: e! X; U39號應該有
- ~6 G! v/ d" T9 G5 M1 U始終唔係大SIZE
1 {3 l  h: X1 D
/ j8 {( N& V# N: }
邊有人朝早去咁傻架
: P( D7 C$ ~+ n多數d鞋鋪應該12點開門..又係最小人去既時候
, l! \/ Y; X4 I7 `( j, Q唔係大size先好..唔驚無2 ~/ D9 _2 W" V  x% T9 z5 f
不過要搵一對令鞋都唔係咁易
. `7 a* B3 L5 \. U  u/ [
% ]) A( R1 y1 I, q) e
引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 02:03 發表   ' s# `! C* b1 T) h: N/ R4 g6 }( k
係喇黑崎, 葵涌廣場唔係都有好多鞋舖嗎?
5 H6 }( V! q& }+ E+ P2 c& D
$ P+ k4 x  W2 g9 i) ?
葵涌廣場無我想要既鞋
% C9 `+ q! J% B& B* ]琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下
- n0 _; `3 _8 I. o8 C係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?9 b7 y5 s& B3 X: p, V; W% O: N* W+ L
* _% J5 [/ r7 r
祺望不再是孤獨一個人

葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?

咁有冇43或44的女生黑或白色皮鞋呀?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:30 發表   
7 A! Z$ d9 W& B, R/ Y葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?
1 n% x* Z1 K, S9 E
0 w+ e9 l2 J. N3 f+ j& }* B; O多數無..最盡得39號
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:30 發表   
; i4 h+ Z0 p: {$ E. {葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?
4 g* x( a8 x$ T( d9 ~3 P. M# R0 {. I7 O* g- p# ~

* A3 m4 m7 N' ]3 n邊道有咁大的鞋賣?

葵涌廣場無我想要既鞋5 q4 i& z2 P) I) }2 E+ k/ {& _1 P+ X9 d1 j- p- @
琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下$ l. {3 L9 k' @0 X! b; U9 l* C: j7 C2 N  v3 A6 v. |
係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?+ p: h' d" }6 }; z# n! y1 A
  g' n: u: b" Z1 ^4 ~) W1 D戀之天地! l. c2 q6 s3 K! S# n  [/ e% G
# |: D( D) o: B5 N8 p# G' D
黑崎君 我係CD你話我係男定女喇! 個頭像雖然冇我個樣,但真係小妹0黎ga! 如假包換!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-3 04:17 發表   
/ w+ ]& g) G9 O% _- \& `/ D葵涌廣場無我想要既鞋5 q4 i& z2 P) I) }2 E+ k
" a8 T/ v/ g+ H. i8 `  u! n琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下$ l. {3 L9 k' @0 X! b; U$ G6 K2 |4 Q; t1 T; \
係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?+ G) x& l, D/ m( T  l: W* R# }% C% M' f, ?
  g' n: u: b" Z1 ^4 ...
# u; x4 {/ I) x! U
; @" ?& ?2 W! s$ ]5 L3 a
最後我無去果到buy鞋..
7 u* u0 X/ g% o1 u/ ?/ \) {9 F最後去左太子到buy左對日系長boot
祺望不再是孤獨一個人

下禮拜我應該都過太子睇0下買唔買到心頭好!

我會同ceci一齊落太子間鋪! A4 E# [/ O# M8 b. }7 a; ]$ p
早排拎左對鞋加條帶  I" H9 `0 u1 f  L7 h6 Q" G
去睇下我對鞋整成點
( P* S- s: }) [: o+ g5 w有冇人想一齊落去?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-3 04:57 發表   ! s7 Q/ l( Y0 \! @6 B9 k
下禮拜我應該都過太子睇0下買唔買到心頭好!
! h( r) n2 h& I4 d) x) p
) H6 b1 A4 t! c" a: e5 D
太子多令鞋~長boot最貴都係$399(我buy左 )9 S# F1 e& u( f; G2 k/ _0 ?
如果想睇咪我咪post上黎囉xDD"
祺望不再是孤獨一個人