嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

tomato鞋店一問

tomato鞋店一問

我今日去左觀糖睇下0 y( Q3 }/ y4 _7 u& ^0 S& W2 ~( ]
仲諗住順便去結識sales姐姐tim 7 d% D4 _+ n" _$ m6 @) Y
點知無開..由12點等到5點..之後唔等走人
6 J2 @9 [$ w% P$ J+ Y+ s1 P  o我想問間野幾時開!?廢事"食白果"
' p" c. {, v3 g/ W0 }$ K% j4 x* ?- I1 t- ]+ i" x7 q' [
覺得好的就按一下感謝吧~~
☆只要兩情相悅 不要一相情願☆
祺望不再是孤獨一個人

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你住邊???
% U" q) q, c8 N+ J下次陪你一齊去

引用:
原帖由 葉芷敏 於 2010-2-25 23:48 發表   9 J" i/ J, j8 O: p5 B# q6 ~- v
你住邊???
0 @6 c& F( j, l1 ]* ?下次陪你一齊去
! E/ {' Y( J& g4 v( e7 y

) c4 [# ~$ F5 M  a3 |0 U0 w好遠..我住葵涌- -"0 O# r. d1 B3 J; I9 W
不如你話我知幾時開仲好啦
祺望不再是孤獨一個人

過年前問過佢地
2 G. T3 k; c) L佢地話起碼放十日八日" ]# V  u) L4 w5 }8 x0 V
我諗星期日或星期一開啦
" L# Q& s8 t2 Z: v! l4 `到時我通知大家6 z' ?% `. K6 o* f! L4 s
暫定星期二晚有冇人落去?2 s1 q  D& S, w" U* d! ]
我已經暫約一位cd落去,待佢覆9 M- a# o$ y) p) q: r+ J
可以陪你去入去買鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 00:28 發表   . W5 D* u$ Y5 H+ ^
過年前問過佢地( |  L+ z, ]0 n
佢地話起碼放十日八日
! z; |* b/ }& X, L% q- u# }我諗星期日或星期一開啦" _" m* m2 I& v# g8 {2 }3 p' F6 j
到時我通知大家0 f* g1 J' O7 {) `
暫定星期二晚有冇人落去?2 ]0 |& g( K+ O
我已經暫約一位cd落去,待佢覆
3 v, g, P0 w# B* [可以陪你去入去買鞋
4 U6 p, A& Z% e! c4 `  ~

6 T1 h" y0 L2 ~2 }, z我自已去ok了..' ~3 {5 z8 g% D0 A: f
同埋果到有無3吋半or4吋高跟鞋(最好尖頭)??
祺望不再是孤獨一個人

岩岩收到電話
( A( }5 P( A9 U佢地話星期五開
/ W7 z# T! l6 y" w8 {% g$ y仲有幫你問埋( \2 E$ F  \/ ?( b
佢地話應該有
$ ]# Z6 v; s, _) |3 D/ F; e不過你冇講你著幾多號+ V) g" Y/ d" `5 u7 f1 g& F+ I7 H# Z! \
我聽晚會落去,一唔一齊?
# C7 A5 @9 s2 }8 U9 R8 B. J9 y4 |仲有冇cd想去買鞋?
/ L" O$ \2 q9 ?; T- b/ H' r* @- C

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 00:49 發表   % b+ c; K' E6 a, l( O) G
岩岩收到料: L8 I2 @, T% M, @
佢地話聽日開
- g( a4 M& e* |9 o! [* I7 h仲有幫你問埋
; E% W2 r. N! x: r' D3 N佢地話好似有0 |4 B/ B- a% ^- ?# B
不過你冇講你著幾多號
: S* k5 d# o! D0 E; p! D! o% A8 r! e( ?' [1 z: W
我聽晚會落去
# W  {2 A! s; g  f: \) I( o" d6 q
" L% o' }* h1 a& z真係@@?幾點開鋪??
2 ?# n5 t; I. r我著39號
3 s/ w/ S" i0 k6 E我多數自已落=]4 e0 H" o% z# [8 @) `6 \
$ M2 A8 i9 z9 K) m( M, E
祺望不再是孤獨一個人

幾點開就冇問
: p9 m3 }+ [1 O5 Y& b你應該唔會朝早去卦
1 @- E, V- g0 j5 t39號應該有
' Y3 p" K9 ]( I. b! i0 F始終唔係大SIZE

黑崎一齊去喇!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

係喇黑崎, 葵涌廣場唔係都有好多鞋舖嗎?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 01:18 發表   1 }; x+ a& `/ z
幾點開就冇問
5 d3 r, Q# A. w' i你應該唔會朝早去卦
3 D4 i$ A( H5 h4 i39號應該有6 `* ~+ @8 e$ v! k0 h2 {6 D
始終唔係大SIZE
9 J, p2 V% L1 Z- E  l) {, X0 s2 E- f( j+ E0 O
邊有人朝早去咁傻架   g! p2 z2 s. x8 ?$ Z5 K) }
多數d鞋鋪應該12點開門..又係最小人去既時候 ! e# _0 J7 v7 x, M  j6 k! D* L6 e
唔係大size先好..唔驚無. k9 z2 x  v* ?
不過要搵一對令鞋都唔係咁易
5 }, H% }' o5 Q4 R  E: ?% H% g3 O
: r9 j9 C3 u$ d$ A# J$ {5 f/ z
引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 02:03 發表   * S1 J* z' m8 o
係喇黑崎, 葵涌廣場唔係都有好多鞋舖嗎?
8 I/ s( U; Z, I% ]* H- M' M" u- v
. h/ H6 ], R% X" N
葵涌廣場無我想要既鞋
" }. Q/ Y0 u- F0 u琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下
: M! i% o3 e% D! F$ N/ L. e1 _; i2 _係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?* m( `: Z+ E+ g- }; V/ f
+ u3 z0 }& p/ L2 c* ]6 k
祺望不再是孤獨一個人

葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?

咁有冇43或44的女生黑或白色皮鞋呀?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:30 發表   ; t  J/ h# a3 a7 O6 T% U$ ^2 y
葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?
6 v* [) R; z( a9 M: \3 R
* q6 B% i0 d6 s" J, T( h2 K$ i
多數無..最盡得39號
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:30 發表   
1 s5 e" A6 B1 ]  T4 n3 m" c葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?
3 l; ]8 c' M: R( p* ^. t

5 W  @# ?& m! J8 u  L3 f+ J8 G# G' Q! H9 f) N4 H0 A. L6 R
邊道有咁大的鞋賣?

葵涌廣場無我想要既鞋5 q4 i& z2 P) I) }2 E+ k
; t( I% O, M" L/ W; U/ L6 P5 f2 S琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下$ l. {3 L9 k' @0 X! b; U
; e; d9 r7 n' S. D0 t1 d. E係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?
2 D3 _# |  F$ s; ~  g' n: u: b" Z1 ^4 ~) W1 D戀之天地
& _; H% V, Z7 F, R9 i
4 v: j- j- ^# j' Y# v黑崎君 我係CD你話我係男定女喇! 個頭像雖然冇我個樣,但真係小妹0黎ga! 如假包換!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-3 04:17 發表   , U' \: G9 S! I
葵涌廣場無我想要既鞋5 q4 i& z2 P) I) }2 E+ k
( W. T' g7 ^; h" @' {琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下$ l. {3 L9 k' @0 X! b; U
( j" t; C& M1 a+ }. O4 ^, E係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?
: w$ S0 \! x" W. n  g' n: u: b" Z1 ^4 ...
. g4 t* F' C* `2 {3 B' \, q+ }
* K4 W1 [" l. Y4 O8 j
最後我無去果到buy鞋..
7 p  F/ `& H7 {最後去左太子到buy左對日系長boot
祺望不再是孤獨一個人

下禮拜我應該都過太子睇0下買唔買到心頭好!

我會同ceci一齊落太子間鋪
* C7 V; Z* r5 s: p( Q: Z' b早排拎左對鞋加條帶. [. m" g/ T6 E5 U" V
去睇下我對鞋整成點, s3 a+ j( t9 g. H2 v. r
有冇人想一齊落去?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-3 04:57 發表   4 \  Q8 S6 G1 w- H- I2 o
下禮拜我應該都過太子睇0下買唔買到心頭好!
8 G0 i# d; P, H; b6 n- R
  F; c  B2 s5 Z4 r. y* i
太子多令鞋~長boot最貴都係$399(我buy左 )
5 t! {& a/ P/ |6 |" h( K如果想睇咪我咪post上黎囉xDD"
祺望不再是孤獨一個人