嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

tomato鞋店一問

tomato鞋店一問

我今日去左觀糖睇下1 U, [. b4 [5 B9 Q2 ]1 V( J
仲諗住順便去結識sales姐姐tim
- Q4 k5 [8 F; ]* ?! [, M點知無開..由12點等到5點..之後唔等走人/ r; _5 ]9 e5 B3 N4 V8 J
我想問間野幾時開!?廢事"食白果"9 l+ s/ y$ j% }4 K3 m

) s! Y2 A5 _" v8 i1 m  R0 m3 K[ 本帖最後由 黑崎健一 於 2010-2-25 22:14 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
☆只要兩情相悅 不要一相情願☆
祺望不再是孤獨一個人

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你住邊???1 s- g0 R! N( V% A0 a8 a
下次陪你一齊去

引用:
原帖由 葉芷敏 於 2010-2-25 23:48 發表   
' q5 ]4 U4 A6 R7 W+ r" o2 L你住邊???, A/ |, n0 e+ e5 V6 S' m' p
下次陪你一齊去
4 ~4 a9 b$ [7 U& l
9 _2 O4 G  b" W4 F
好遠..我住葵涌- -"+ I7 g. c# ]5 d4 ^! u
不如你話我知幾時開仲好啦
祺望不再是孤獨一個人

過年前問過佢地" I( `1 f' x0 m, A- ]
佢地話起碼放十日八日
9 q5 u% T* ^& @; `我諗星期日或星期一開啦$ q8 Y$ q* {8 }$ S; y2 G! o
到時我通知大家
( |5 a- F9 ~& X2 u) }暫定星期二晚有冇人落去?. r: e; z5 x/ m, N% U' _' ^7 M
我已經暫約一位cd落去,待佢覆, b1 i% W* b* ^- V( G0 o; M/ p
可以陪你去入去買鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 00:28 發表   1 d9 T3 P% X  a9 Z! l, U3 i) [
過年前問過佢地
8 Q/ Q6 C# h  Q) H* r/ ^- k佢地話起碼放十日八日
) u+ z' E$ s9 O8 ^我諗星期日或星期一開啦" n# e4 ]: k0 J
到時我通知大家9 \7 M5 H  m; @9 F1 t
暫定星期二晚有冇人落去?0 K1 o3 G6 b$ N
我已經暫約一位cd落去,待佢覆
) K6 F6 {& O# p1 V可以陪你去入去買鞋
* e% X, z- h  C: h
3 f, i& x9 e0 y我自已去ok了..
( o2 H7 w. A9 I: o! J& ]8 X同埋果到有無3吋半or4吋高跟鞋(最好尖頭)??
祺望不再是孤獨一個人

岩岩收到電話0 w/ h" E+ V) K5 M/ R1 D
佢地話星期五開" j0 ~. d; A; f: `
仲有幫你問埋
: {+ W) C" O4 c, b; ]8 p佢地話應該有, \5 l  W/ a; t2 N
不過你冇講你著幾多號+ M0 I$ s  R" _
我聽晚會落去,一唔一齊?' I3 n( U4 o' Z
仲有冇cd想去買鞋?8 n2 u. }# M/ X; B( v
, y6 W) H: e' K# _- Y

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 00:49 發表   + d, I7 ?7 C2 U! D: h7 Y, Z
岩岩收到料* \, f" Z  q; j
佢地話聽日開
) H3 A/ r' M& B5 j仲有幫你問埋
0 M) j! l: e" Z8 e佢地話好似有
" n2 e# w: n* t9 f* ^/ [( Z7 v不過你冇講你著幾多號" p7 u! ^5 \2 z) d2 [7 l* w% a
) g+ p, A0 V+ e0 t: U3 ]9 B
我聽晚會落去
* `0 V+ k8 N) V* y: t
; b+ ^" w2 Y6 ]1 _" `真係@@?幾點開鋪??' ?+ Z* |) ^' w3 O/ D7 p9 w
我著39號" N$ K( A  Q& J8 a! Y) B
我多數自已落=]
' z6 u5 I9 u, r, V7 A( I
5 F3 D4 s9 [6 r/ ~) d4 V[ 本帖最後由 黑崎健一 於 2010-2-26 01:02 編輯 ]
祺望不再是孤獨一個人

幾點開就冇問0 `$ P4 T6 @' @, {# f7 p
你應該唔會朝早去卦/ G, G. H* B0 E6 Y
39號應該有
6 H- \" l" l( p  r3 Z6 P; ^( b; y始終唔係大SIZE

黑崎一齊去喇!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

係喇黑崎, 葵涌廣場唔係都有好多鞋舖嗎?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 01:18 發表   
3 u5 w7 |/ |( R  a- a/ v) ^7 D幾點開就冇問
- u; E: B& \$ m1 |0 O$ D' d4 u你應該唔會朝早去卦
* h! @8 f' F1 |4 u0 E39號應該有4 N7 n5 J8 o% ~4 U  n5 z, @. i
始終唔係大SIZE
- c7 Q6 z! F( @" E" w2 L8 g1 [

% ]; {/ \; @7 r邊有人朝早去咁傻架   \! j( u: l8 R. U. T; l9 Q6 S
多數d鞋鋪應該12點開門..又係最小人去既時候
2 u1 }# m% _+ J唔係大size先好..唔驚無
% F* c. z7 N: p不過要搵一對令鞋都唔係咁易# H3 C8 r& R5 o2 J) C* h
& V# s2 Z! l- V4 [! M; @
引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 02:03 發表   * M/ O0 g$ ^- s+ s; @  O. Q
係喇黑崎, 葵涌廣場唔係都有好多鞋舖嗎?
- R( z) L2 Q, Y( C) T' m5 Z) y

7 i; a- ]8 a" Z( ?/ c# q, F# q5 n葵涌廣場無我想要既鞋
9 v3 q4 {1 d( @$ o8 Y琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下0 U9 w' Z9 {% w/ n; m% m
係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?
. L3 G2 z) Y5 u2 x$ t
* k, Z4 R* v" N/ Y[ 本帖最後由 黑崎健一 於 2010-2-26 06:58 編輯 ]
祺望不再是孤獨一個人

葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?

咁有冇43或44的女生黑或白色皮鞋呀?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:30 發表   / s: |; E2 C- h0 B6 Q! \
葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?
* `, D8 o7 K! M+ _5 C, q  f6 F; ?$ d8 q6 X/ u' k
多數無..最盡得39號
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:30 發表   
. l) Z5 H9 H5 u# @: \4 ~* X5 \* {葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?
) t2 x5 Z* N/ R: s3 X
1 L! H" A  J/ ^5 b* ~" l& _9 A0 B4 ^% F  g
邊道有咁大的鞋賣?

葵涌廣場無我想要既鞋5 q4 i& z2 P) I) }2 E+ k; R/ z' \/ [6 P( V2 g8 E/ Z
琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下$ l. {3 L9 k' @0 X! b; U3 Y5 [/ s' m1 S$ f
係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?
( y7 V, t6 Q' f% n! p$ }6 Z- b  g' n: u: b" Z1 ^4 ~) W1 D戀之天地
! J* r6 W8 Z- w; m8 P" i7 X# @. m2 z6 p; Q' U& M3 O4 D% @
黑崎君 我係CD你話我係男定女喇! 個頭像雖然冇我個樣,但真係小妹0黎ga! 如假包換!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-3 04:17 發表   
0 Y+ o/ i  R/ X# G葵涌廣場無我想要既鞋5 q4 i& z2 P) I) }2 E+ k1 a& z8 q- P: z3 t1 y
琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下$ l. {3 L9 k' @0 X! b; U4 C6 [/ H% ^6 J, H9 @! ^" t; U  m' `
係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?5 n+ V+ w3 M2 J1 j
  g' n: u: b" Z1 ^4 ...
7 N8 |) u  p. _( A! n6 j
8 f3 V; w" z& W. Z
最後我無去果到buy鞋..5 }6 Z5 l' h5 [
最後去左太子到buy左對日系長boot
祺望不再是孤獨一個人

下禮拜我應該都過太子睇0下買唔買到心頭好!

我會同ceci一齊落太子間鋪# j, G) d* E/ z/ L. H; b5 d4 N
早排拎左對鞋加條帶3 L& V; L/ v  z! r1 q
去睇下我對鞋整成點
' c1 X( C% ~$ i; c有冇人想一齊落去?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-3 04:57 發表   
( r' V1 h% T9 n* c* _下禮拜我應該都過太子睇0下買唔買到心頭好!
: Q9 y4 @. h+ S# J" U, `. @+ O4 I, _& w* P' T1 O
太子多令鞋~長boot最貴都係$399(我buy左 )7 z% a# I, K% W( Z; I  p
如果想睇咪我咪post上黎囉xDD"
祺望不再是孤獨一個人