嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人幫幫我T^T

有無人幫幫我T^T

我想buy膠襪..但要評分10先buy到* Y+ J. s+ h8 }% x% G8 a5 y
如果有人幫我既話我會比番錢你
) X0 a+ L! I+ X" G7 q; D要黑色既6 |5 H% h- |: I
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1121815827. B% O1 \- m$ A$ i7 Z  _
↑網址
覺得好的就按一下感謝吧~~
☆只要兩情相悅 不要一相情願☆
祺望不再是孤獨一個人

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Send email比賣家買四對,當面交收。撟掂!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-4 21:09 發表   
1 t- Y1 ?. p3 V6 {/ j( KSend email比賣家買四對,當面交收。撟掂!
  W+ o$ Z% m/ |1 b6 I
# t0 E+ ?4 s- _8 X下..唔係要我buy晒四對咁多呀
祺望不再是孤獨一個人

唔駛掛... 試下問賣家可唔可以開個賣場唔駛咁高既俾你BID OR直接同佢講你想買啦~

你留言俾佢
5 M6 r0 Q5 w8 F( E佢就會聯絡你架啦

睇0下我Bit幫唔幫到你啦! 但係Bit到後點比你啊!我唔郵寄ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-5 02:10 發表   7 G0 H, b9 u3 W0 @: r# s2 n8 Y
睇0下我Bit幫唔幫到你啦! 但係Bit到後點比你啊!我唔郵寄ga!
  [1 B) @  ^  s' ?. X0 N" b6 `7 R! e( B

1 K3 m6 k" U6 s: o8 b面交咪得囉=)4 [& \0 l$ ^( s* \' d% l* `
祺望不再是孤獨一個人

係架~4 d1 Y3 H: |! Z* V' }
你send e-mail比佢話想買多數都會同你私下唔經yahoo交易% K5 b" M3 ~2 Q% Q- X( q$ l
我以前唔夠分成日都係咁

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-5 02:10 發表   ( V8 |5 W) }. R# x; m
7 |* A$ s6 z$ y# M* I  N- a; l/ t3 g5 @6 y  C. X, H
點呀..你bid唔bid到!?
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 黑崎健一 於 2010-3-5 22:07 發表   # m5 _# M% t1 m; u  H
, b1 y) {/ Y9 _/ o
0 B: K9 h0 x- D* @% E$ K' @
點呀..你bid唔bid到!?
" W! H) E; r& ?5 W7 h: A
你唔同個賣家講?叫佢set低d個limit咪得囉

唔好意思黑崎,兩日冇開部腦,而家幫你攪攪佢,一對黑色0丫嘛!

已問對方有冇貨,等我好消息啦!^^Bit到手再通知你同你去街街0下!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-7 04:11 發表   + \8 ^  n6 h8 w
已問對方有冇貨,等我好消息啦!^^Bit到手再通知你同你去街街0下!
! }, i" O6 ~. s3 J8 D
) P$ B0 y! V% i# S& D6 U2 J) ~6 u# |
不用了..琴日佢buy左比我-口-"
祺望不再是孤獨一個人

唔怪得佢同我講係Last一對啦! 你買0左就OK了!不過我真係非常唔好意思呢! 未能立即幫到你!  
% M9 ^& D9 H( [$ {) m點呀!d質素O唔OK呢!得0既話等我買埋佢Last果對先!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-7 22:15 發表   0 Z  @$ x' ~6 w% M! [0 p
唔怪得佢同我講係Last一對啦! 你買0左就OK了!不過我真係非常唔好意思呢! 未能立即幫到你!  
" g6 |* y* k% L點呀!d質素O唔OK呢!得0既話等我買埋佢Last果對先!
/ ^) c0 P! e5 G
% t$ p) ]1 Y8 x  y
同膠質九分褲一樣質料..都ok既
祺望不再是孤獨一個人

黑崎, 我卒之到手了! 比想像中冇咁膠wo!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-12 01:07 發表   ' G$ X& g& t, e" F" G
黑崎, 我卒之到手了! 比想像中冇咁膠wo!
; V! X( j) ?. |- ]7 {- J
9 W7 Q. w. k( V3 l我都係咁話..
( g9 f# Q1 T$ \9 Y/ S但你感得舒唔舒服??
祺望不再是孤獨一個人

一著落去就"PAK PAK"聲,我好驚做左變形俠醫! 所以要好慢好慢咁慢慢著!不過著左落腳又幾OK! 我買左兩對! 一對同你一樣係黑色, 一對就係銀色! 兩對落腳後都唔錯! 多謝你話我知有呢對0野Bit!不過都係果句, 非常之唔可意思, 幫你唔到欠你人情嘛!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-13 02:21 發表   
. y( B& r. F" g' x1 \7 w一著落去就"PAK PAK"聲,我好驚做左變形俠醫! 所以要好慢好慢咁慢慢著!不過著左落腳又幾OK! 我買左兩對! 一對同你一樣係黑色, 一對就係銀色! 兩對落腳後都唔錯! 多謝你話我知有呢對0野Bit!不過都係果句, 非常之唔可意 ...
7 _; I7 E. H/ Z) B, A0 C, F: x: ~

" H& q/ P+ g2 _7 L, {6 G9 ~9 J1 L0 ?@@..我都係WO..著果時都有PAK PAK聲# D/ T  {) k, K" g$ d9 p: D
欠人情要還架wo..聽講xDD"
' \, B, q( E$ f0 ]; A6 M
! {5 B! R: J! j# O. R[ 本帖最後由 黑崎健一 於 2010-3-14 07:42 編輯 ]
祺望不再是孤獨一個人