嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人幫幫我T^T

有無人幫幫我T^T

我想buy膠襪..但要評分10先buy到
9 u, c7 m# N- l2 X, w  y# ^如果有人幫我既話我會比番錢你 : l* x! B2 o; y" z# d; O0 C/ A
要黑色既
2 o% R! r5 U. H; H' Xhttp://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1121815827
. b: V5 {/ h  j0 c- z# ?↑網址
覺得好的就按一下感謝吧~~
☆只要兩情相悅 不要一相情願☆
祺望不再是孤獨一個人

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Send email比賣家買四對,當面交收。撟掂!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-4 21:09 發表   
% A- b; [+ D" LSend email比賣家買四對,當面交收。撟掂!
2 X) H  b" m( A( z/ Y( Q% C6 E6 t8 t2 f4 ]) V4 a
下..唔係要我buy晒四對咁多呀
祺望不再是孤獨一個人

唔駛掛... 試下問賣家可唔可以開個賣場唔駛咁高既俾你BID OR直接同佢講你想買啦~

你留言俾佢5 D2 U' T: f9 b7 F& n  g' P
佢就會聯絡你架啦

睇0下我Bit幫唔幫到你啦! 但係Bit到後點比你啊!我唔郵寄ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-5 02:10 發表   
' M5 t3 r' ]5 e4 ~: M" W睇0下我Bit幫唔幫到你啦! 但係Bit到後點比你啊!我唔郵寄ga!
5 ]1 A4 {( T) c; W
$ M; |4 ]# f, B; z( Z  S3 `' H2 _面交咪得囉=)/ Z8 r2 X# y0 u0 v* R4 c+ s2 K
祺望不再是孤獨一個人

係架~
9 ~+ Q9 U2 g  G5 N$ B1 @( }你send e-mail比佢話想買多數都會同你私下唔經yahoo交易7 c9 V& o4 M6 j3 H4 Z' U; t
我以前唔夠分成日都係咁

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-5 02:10 發表   - g" y5 I( R1 ~# R" R# C2 c' \
睇0下我Bit幫唔幫到你啦! 但係Bit到後點比你啊!我唔郵寄ga!
' p+ D* w7 Y9 F* w9 n0 K* {& \0 K, e
2 x4 L: Q& j8 `
點呀..你bid唔bid到!?
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 黑崎健一 於 2010-3-5 22:07 發表   
# @$ `# M3 w( G4 W( W' z
5 C8 n! H% [! a1 P$ |
: F3 x; r# D. S/ z) M點呀..你bid唔bid到!?
: U' U% d8 k, {9 {- B你唔同個賣家講?叫佢set低d個limit咪得囉

唔好意思黑崎,兩日冇開部腦,而家幫你攪攪佢,一對黑色0丫嘛!

已問對方有冇貨,等我好消息啦!^^Bit到手再通知你同你去街街0下!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-7 04:11 發表   0 t, D7 I6 u' w4 V8 E
已問對方有冇貨,等我好消息啦!^^Bit到手再通知你同你去街街0下!
  O  q! k* `- P& c
4 Z- T' E! l' E不用了..琴日佢buy左比我-口-"
祺望不再是孤獨一個人

唔怪得佢同我講係Last一對啦! 你買0左就OK了!不過我真係非常唔好意思呢! 未能立即幫到你!  / _$ q$ _" J; C' B, T
點呀!d質素O唔OK呢!得0既話等我買埋佢Last果對先!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-7 22:15 發表   
( g2 K( c9 \2 K1 u5 g/ R2 a唔怪得佢同我講係Last一對啦! 你買0左就OK了!不過我真係非常唔好意思呢! 未能立即幫到你!  8 H+ O% M5 T4 Y* U
點呀!d質素O唔OK呢!得0既話等我買埋佢Last果對先!
! Z8 a6 }1 t5 S8 j0 _
) J  s# {/ V1 t9 v: ?
同膠質九分褲一樣質料..都ok既
祺望不再是孤獨一個人

黑崎, 我卒之到手了! 比想像中冇咁膠wo!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-12 01:07 發表   
/ w8 M. F- e) c% X- t9 d黑崎, 我卒之到手了! 比想像中冇咁膠wo!
3 G. h0 \5 Z1 f! u7 K" ?
2 a  Y; Z+ T0 B% d; g6 s4 q  m$ R
我都係咁話..
* o0 _) w. O0 x; k' Q但你感得舒唔舒服??
祺望不再是孤獨一個人

一著落去就"PAK PAK"聲,我好驚做左變形俠醫! 所以要好慢好慢咁慢慢著!不過著左落腳又幾OK! 我買左兩對! 一對同你一樣係黑色, 一對就係銀色! 兩對落腳後都唔錯! 多謝你話我知有呢對0野Bit!不過都係果句, 非常之唔可意思, 幫你唔到欠你人情嘛!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-13 02:21 發表   : M/ x$ q6 I" ^, k
一著落去就"PAK PAK"聲,我好驚做左變形俠醫! 所以要好慢好慢咁慢慢著!不過著左落腳又幾OK! 我買左兩對! 一對同你一樣係黑色, 一對就係銀色! 兩對落腳後都唔錯! 多謝你話我知有呢對0野Bit!不過都係果句, 非常之唔可意 ...
9 _+ l4 E& h9 j) q: b$ h9 g5 N( o! A! K: w5 Y6 a: s
@@..我都係WO..著果時都有PAK PAK聲
& w! Z; J3 f& I; }* g& G9 {欠人情要還架wo..聽講xDD"; `; ^1 }6 g- i

6 l5 X0 u/ {: K9 I0 o[ 本帖最後由 黑崎健一 於 2010-3-14 07:42 編輯 ]
祺望不再是孤獨一個人