嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人幫幫我T^T

有無人幫幫我T^T

我想buy膠襪..但要評分10先buy到' b" T8 N- n* y, r
如果有人幫我既話我會比番錢你   \3 c' n6 d4 O, s  S& o6 s+ |# r& ~
要黑色既
8 u1 ?9 }; f9 |' c' Whttp://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1121815827
  G0 N% {& u1 p( C/ _6 K4 I1 X↑網址
覺得好的就按一下感謝吧~~
☆只要兩情相悅 不要一相情願☆
祺望不再是孤獨一個人

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Send email比賣家買四對,當面交收。撟掂!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-4 21:09 發表   9 Y, G6 \' z: {: a+ J
Send email比賣家買四對,當面交收。撟掂!
+ j+ V( X3 z" s0 f
" T4 v+ I1 R! e! z# L下..唔係要我buy晒四對咁多呀
祺望不再是孤獨一個人

唔駛掛... 試下問賣家可唔可以開個賣場唔駛咁高既俾你BID OR直接同佢講你想買啦~

你留言俾佢: K: A$ w' |5 G) d
佢就會聯絡你架啦

睇0下我Bit幫唔幫到你啦! 但係Bit到後點比你啊!我唔郵寄ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-5 02:10 發表   
9 U7 K* `& x1 a* K, U" |1 J睇0下我Bit幫唔幫到你啦! 但係Bit到後點比你啊!我唔郵寄ga!
% _3 @. w0 A4 a! ]9 D1 {" @7 u7 L4 {8 m$ B
面交咪得囉=)+ M( W. Y; j9 ~& A' \2 F% |
祺望不再是孤獨一個人

係架~
- G5 y9 I% D0 T1 c5 O你send e-mail比佢話想買多數都會同你私下唔經yahoo交易' [! s0 S8 n9 H, m
我以前唔夠分成日都係咁

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-5 02:10 發表   # T6 ]: E1 c# ?5 I. L2 \4 v
睇0下我Bit幫唔幫到你啦! 但係Bit到後點比你啊!我唔郵寄ga!
( e& t! P- C9 a/ a1 q

' t4 {% J# e+ G6 P. N: U! Y點呀..你bid唔bid到!?
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 黑崎健一 於 2010-3-5 22:07 發表   ( _$ a" k8 Y. n  J; c; Y3 ]

( b6 J+ X, t) Y) ^8 M# J- r. N" z- z7 P% F* j
點呀..你bid唔bid到!?
9 @3 R4 c' x+ D8 T0 g/ @
你唔同個賣家講?叫佢set低d個limit咪得囉

唔好意思黑崎,兩日冇開部腦,而家幫你攪攪佢,一對黑色0丫嘛!

已問對方有冇貨,等我好消息啦!^^Bit到手再通知你同你去街街0下!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-7 04:11 發表     A0 Z  W% c) E! T5 @- h- a
已問對方有冇貨,等我好消息啦!^^Bit到手再通知你同你去街街0下!
5 {% X; ?; D. v! j9 N
3 g, B& S5 @  N' e/ R不用了..琴日佢buy左比我-口-"
祺望不再是孤獨一個人

唔怪得佢同我講係Last一對啦! 你買0左就OK了!不過我真係非常唔好意思呢! 未能立即幫到你!  " i. _! g8 G3 s/ d0 e
點呀!d質素O唔OK呢!得0既話等我買埋佢Last果對先!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-7 22:15 發表   * x' `3 ^0 `+ [# X1 o7 v
唔怪得佢同我講係Last一對啦! 你買0左就OK了!不過我真係非常唔好意思呢! 未能立即幫到你!  
8 m( E7 m1 V# l, i8 o點呀!d質素O唔OK呢!得0既話等我買埋佢Last果對先!
2 N6 w- e5 O% F# ]3 x4 J3 s

7 p4 d, ^% a  H同膠質九分褲一樣質料..都ok既
祺望不再是孤獨一個人

黑崎, 我卒之到手了! 比想像中冇咁膠wo!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-12 01:07 發表   " L. m( w# K+ ?: {% a6 S& x0 w
黑崎, 我卒之到手了! 比想像中冇咁膠wo!
; P! x- ?& o2 ]! m

0 g: W: t/ z2 v$ t' w% ^1 c我都係咁話..
6 D  f$ E3 a: K4 ?但你感得舒唔舒服??
祺望不再是孤獨一個人

一著落去就"PAK PAK"聲,我好驚做左變形俠醫! 所以要好慢好慢咁慢慢著!不過著左落腳又幾OK! 我買左兩對! 一對同你一樣係黑色, 一對就係銀色! 兩對落腳後都唔錯! 多謝你話我知有呢對0野Bit!不過都係果句, 非常之唔可意思, 幫你唔到欠你人情嘛!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-13 02:21 發表   3 h, f7 c- o$ i+ U+ V
一著落去就"PAK PAK"聲,我好驚做左變形俠醫! 所以要好慢好慢咁慢慢著!不過著左落腳又幾OK! 我買左兩對! 一對同你一樣係黑色, 一對就係銀色! 兩對落腳後都唔錯! 多謝你話我知有呢對0野Bit!不過都係果句, 非常之唔可意 ...
9 ^# i9 f3 E" E3 K
6 T5 q  J. f# r% B@@..我都係WO..著果時都有PAK PAK聲
' o' N; X! V' o4 [9 o- `' h  [. C欠人情要還架wo..聽講xDD"6 _0 K7 B$ d' ^

; Z0 n4 Y3 g* G9 h) y[ 本帖最後由 黑崎健一 於 2010-3-14 07:42 編輯 ]
祺望不再是孤獨一個人