嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人幫幫我T^T

有無人幫幫我T^T

我想buy膠襪..但要評分10先buy到
+ z- l6 [$ [" S! e! E如果有人幫我既話我會比番錢你
5 w7 P9 o, Y) |4 @( D, Y$ s( K要黑色既  O4 ^& c( v* I9 u, X5 c
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1121815827
( q- u8 i& m6 U1 v* Y, R↑網址
覺得好的就按一下感謝吧~~
☆只要兩情相悅 不要一相情願☆
祺望不再是孤獨一個人

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Send email比賣家買四對,當面交收。撟掂!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-4 21:09 發表   
& q# h) W* I+ [8 S, zSend email比賣家買四對,當面交收。撟掂!
9 \6 L, g% K5 z0 }# }: j5 |$ U) Z5 ?7 g" I2 ?( s  `. d$ S
下..唔係要我buy晒四對咁多呀
祺望不再是孤獨一個人

唔駛掛... 試下問賣家可唔可以開個賣場唔駛咁高既俾你BID OR直接同佢講你想買啦~

你留言俾佢
7 l, W6 |- N( R$ [佢就會聯絡你架啦

睇0下我Bit幫唔幫到你啦! 但係Bit到後點比你啊!我唔郵寄ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-5 02:10 發表   ! u5 J/ P' d" i# l" z3 z7 F3 J
睇0下我Bit幫唔幫到你啦! 但係Bit到後點比你啊!我唔郵寄ga!
! s* t( _6 L- `. K" j1 w/ Z9 f5 w1 |4 r; T4 j  L1 Q% w6 C, U
面交咪得囉=)
" I  X7 Z2 p9 z
祺望不再是孤獨一個人

係架~
# o7 y: p# E4 V! b) S' b你send e-mail比佢話想買多數都會同你私下唔經yahoo交易
" k6 ~7 l+ B; H1 E我以前唔夠分成日都係咁

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-5 02:10 發表   / Z$ d* T! [4 Z+ _6 Q# {
3 w0 ]2 C1 M3 Z* E( |, M
; r& \/ r, f$ i; O) `點呀..你bid唔bid到!?
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 黑崎健一 於 2010-3-5 22:07 發表   8 u: y" M- E% N2 n* u. N5 q

: K9 o  ~6 c7 t9 N8 n
) P" ^* L& T  v& a點呀..你bid唔bid到!?
& X5 @7 }3 Y5 E0 F& [/ {
你唔同個賣家講?叫佢set低d個limit咪得囉

唔好意思黑崎,兩日冇開部腦,而家幫你攪攪佢,一對黑色0丫嘛!

已問對方有冇貨,等我好消息啦!^^Bit到手再通知你同你去街街0下!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-7 04:11 發表   - N$ ^8 l' K# U/ |3 v- U
已問對方有冇貨,等我好消息啦!^^Bit到手再通知你同你去街街0下!
8 D2 K$ W9 ]# q7 ~  p) P
) N5 x  H* l4 ~0 l0 r3 ]9 h4 B2 l9 {不用了..琴日佢buy左比我-口-"
祺望不再是孤獨一個人

唔怪得佢同我講係Last一對啦! 你買0左就OK了!不過我真係非常唔好意思呢! 未能立即幫到你!  ; k; \. I; o8 G3 ]. q
點呀!d質素O唔OK呢!得0既話等我買埋佢Last果對先!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-7 22:15 發表   8 i6 W" y1 {1 j5 M# \
唔怪得佢同我講係Last一對啦! 你買0左就OK了!不過我真係非常唔好意思呢! 未能立即幫到你!  
! P$ U$ v  e0 S" H' q% H點呀!d質素O唔OK呢!得0既話等我買埋佢Last果對先!
* V8 p3 S9 T; F9 P: `
7 I, p% ]+ T# D# v6 G. u/ h( K
同膠質九分褲一樣質料..都ok既
祺望不再是孤獨一個人

黑崎, 我卒之到手了! 比想像中冇咁膠wo!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-12 01:07 發表   
: C, v7 S# s1 f5 r" C" H' [' r黑崎, 我卒之到手了! 比想像中冇咁膠wo!
# h, [3 I5 ?$ ?! p$ N& ^6 z; R" O

; a( f# _* F& r我都係咁話.., b1 l) i, Y; ~% U/ I3 J( V
但你感得舒唔舒服??
祺望不再是孤獨一個人

一著落去就"PAK PAK"聲,我好驚做左變形俠醫! 所以要好慢好慢咁慢慢著!不過著左落腳又幾OK! 我買左兩對! 一對同你一樣係黑色, 一對就係銀色! 兩對落腳後都唔錯! 多謝你話我知有呢對0野Bit!不過都係果句, 非常之唔可意思, 幫你唔到欠你人情嘛!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-13 02:21 發表   
+ p# Q1 v3 P2 Q# I5 ?/ Q! u7 r$ e* R一著落去就"PAK PAK"聲,我好驚做左變形俠醫! 所以要好慢好慢咁慢慢著!不過著左落腳又幾OK! 我買左兩對! 一對同你一樣係黑色, 一對就係銀色! 兩對落腳後都唔錯! 多謝你話我知有呢對0野Bit!不過都係果句, 非常之唔可意 ...
* g, {+ M, g; ~; l
, v% |% S& z6 ^, F/ K* O  s
@@..我都係WO..著果時都有PAK PAK聲4 I, S  \! b* L6 x5 e
欠人情要還架wo..聽講xDD"
( u) B" g4 o+ F- ]9 X
; T' N# a1 a: S9 Q. q! o& n& R[ 本帖最後由 黑崎健一 於 2010-3-14 07:42 編輯 ]
祺望不再是孤獨一個人