嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

葵涌廣場地下的GUNZE商舖

葵涌廣場地下的GUNZE商舖

首先, 0係度多謝老總(管理員)個Post! 唔係你小妹唔會買絲襪買得咁開心!3 ?+ m# U5 Z- O! R. t- ?% V
小妹卒之跟住老總0既路線圖,成功到達葵涌廣場地下的露天商舖,尋找到那間買GUNZE的地方,一入去個Sales叫做Mandy, 非常玩得而且友善! 我問佢係唔係成日有CD落黎買絲襪, 佢就話唔多囉! 淨係久不久就有一兩個CD埋落黎買到熟0既客! 但係男人入黎買絲襪0既就好多! 但係佢地就冇話自己係CD,唔係好似你咁, 劈頭第一句就認自己係CD, 不過咁都好夠誠實嘛! 亦都方便我點樣去面對你同介紹d野比你0丫嘛! 其實我0係呢度見慣CD架啦!冇0野格! 又唔係去偷又唔係去搶! 我覺得男仔CD絕對冇問題wo! 日本好多男仔都係咁架啦!係d香港人老土0者!. s+ z8 T! l% P0 v& k; U1 Q
以上部份對話絕無刪剪, 你地話呢間舖頭, 係咪我地0既天堂呢!
+ R( {8 A, Z' g5 K7 F4 R小妹買了5對GUNZE唔同顏色L~LL Size 0既薄絲,一對Malerba意大利直紋40針0既黑絲,全部85折,加埋折實180元左右,你0地話OK唔OK呢?7 o1 q* o4 U3 g& T; j* f( K
好開心呀!
覺得好的就按一下感謝吧~~
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你係總數180?

你點知佢個名既?都算平,咁佢自己有冇著呢..

thank for your post

Sister , What Time you go ?. D( S- f# g& ~/ t! e9 r) j
" O1 C0 U" W' c# T
經常很多學生在那兒!
/ E$ i% Y6 V! k5 j你買時有否撞到其她人買呢?5 k) C- j& l& ~$ ~; H- y% s0 {+ W
- H9 E1 S! r3 h/ g- c
Thanks

哈~~~我就系個到學琴   你地可以去3樓睇下   個到有間琴行  我就系個到學琴    我有時學完琴就會系2樓小雨天望落去     成日都見到間鋪       D絲掛曬系到   好正啊    不過我只系可以睇下   吾可以買    因為我仲系太細  (14歲)

我都係住係果到附近,我都唔知葵廣有間咁嘅野,樓主有無相比我睇下果間野係點?

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-12 21:21 發表   
# F& s0 o* {/ A" }4 R# X我都係住係果到附近,我都唔知葵廣有間咁嘅野,樓主有無相比我睇下果間野係點?
9 r6 P0 _0 k) ?! A( Q, `: b, ^& f; Y& j* \. g7 A0 H2 ]% _0 Z1 c: F  j
即係地下 G/F 玻璃門一入, 最左手邊, 有檔賣燒烤小食嘅, 對正果條巷, 第二間舖就係, 日本城隔離) B" v5 J6 k4 ]+ _6 ^2 z. S

4 L: a; O% |0 f# o/ F5 y店主後生女, 幾friendly, 任揀無問題.

好正喎........我都想去....但我又驚......

引用:
原帖由 pig0624 於 2010-3-12 22:25 發表   
: y  [0 F4 e' z/ V( N- n3 f4 H( y好正喎........我都想去....但我又驚......
! F* P& x0 R3 p1 _9 `9 p$ p
9 z) n- s1 r3 `% V1 F9 H唔駛驚ga! 正如"iamonheel"所講,個Sales係後生女, 佢話我知佢叫Mandy,幾好人ga!至少唔會歧視我0地囉! 本來我按照管理員0既推介,一心想落去買GUNZE呢隻牌子0既絲襪,揀選後佢問我有幾高, 咁我就答佢170啦! 佢話其實GUNZE的彈性應該冇問題的!隨即佢介紹一隻意大利牌子0既絲襪比我, 話呢隻係"歐碼"保証合穿! 昨晚返到屋企立即試穿...歐碼果然夠碼,合穿到不得了! 而GUNZE就未試, 試左再話比你0地聽啦! 照計應該冇問題掛! L~LL碼佢話170應該剛剛好WO!

我又試下去買先~!

引用:
原帖由 pk108 於 2010-3-12 20:22 發表   
# V) `& m3 d- E+ T3 p# aSister , What Time you go ?
6 c1 F2 @5 z! ?% s! S' K
7 ^1 n+ x. g) K7 }" n2 r2 G" F" }經常很多學生在那兒!/ q6 v! O' w# M* J, d% \
你買時有否撞到其她人買呢?
7 \+ e% [; N* n: p
/ i$ ]7 t: ^1 @5 R. F, G+ f: `Thanks
  z5 e3 t1 c" V5 W+ T7 c# i
4 s5 |: Z" f4 m% u) V6 A
我係夜晚7:30咁上下落去0既! 當然咁0既時間落去買0野,點會唔撞到"澎澎聲"0丫! 不過係唔係繁忙時間落去都一樣,果度唔知點解一年四季,什麼時間都係咁多人行! 我入到去絲襪照揀,計照傾!其他女人都冇理我, 我有我揀佢0地有佢地揀囉!
; c% ]/ ]9 p# B其實, 克服到第一次入去買0既心理! 以後就唔會再覺尷尬GA啦!因為只要Sales唔歧視我0地,會令到我0地心理上會冇咁緊張, 從而比較易克服環境對我們的影響! 放心吧! CD唔係罪, 我每次入到新環境試探時, 總是不斷同自己講, 我是CD又如何! 所以我會一路照樣咁亂咁撞去買0野! 遇到d對我0地好, 唔歧視我0地0既舖頭, 我會第一時間話比各姊妹知, 等大家買得安心! 同樣如果遇到d衰舖, 我亦會第一時間Report! 等姊妹們唔會領0野, 比人白眼!

[quote]原帖由 08miki08 於 2010-3-12 21:21 發表   ; s# M! t; o3 U, N
我都係住係果到附近,我都唔知葵廣有間咁
  M! E& W2 n' k, y2 T
( o2 d: K5 u# m1 v0 x% q1 PMiki妹, 你去葵廣梗係唔係去買女人0野喇! 果度咁多女人0野買!  
! l$ ~! O2 |' K4 f7 \2 Q% v如想知詳細地址,可參閱管理員以下呢個Post, 我都係多得管理員咋!
9 _! I2 p2 S0 H- r3 \% Y/ `# k- @7 s6 S# X% L! N. o
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=379&extra=page%3D1
/ t# q6 k& x2 w- S: ]
6 Z& J8 u1 \  H+ I2 I1 A[ 本帖最後由 CECI 於 2010-3-13 02:14 編輯 ]

恭喜你有此開心一日遊
* j% Q% O+ M  j) i+ E我去買咁耐絲襪都唔識 d sales
# _2 _$ F6 z  z# \- E$ v' |冇你咁大膽、大方承認自己 CD

我都去過果到~

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-13 02:12 發表   ' Y) C9 C+ w2 j% t  m$ F
[quote]原帖由 08miki08 於 2010-3-12 21:21 發表   0 i3 M1 ?2 f4 d* L1 s; ]& {
我都係住係果到附近,我都唔知葵廣有間咁
0 T$ Z2 R' U9 J ...
; w6 m/ @& J  s& e, D. ^! }
我去果到主要係睇款,之後再上網買!!!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-14 15:42 發表   : \: E! y7 U! I! \& f8 c. Z

/ w: c# j; _9 |: T& {/ ~4 u8 p我去果到主要係睇款,之後再上網買!!!
* O$ |/ Y9 f3 ~( P' O) f6 \- S; K- w! c. L7 {2 t# N
你咁鬼死靚女, CD埋落去, 邊鬼個知道啊! 上網買好鬼死煩! 由其是鞋同衫, 唔試過而上網買始終都好冒險呢! 如果不合穿就算可以換都VeryVery煩呀! 我去到果度, 揀選左就遞比Sales幫我Keep,繼續邊揀邊傾都幾Yeah架,揀到夠咪Paid囉! + N$ u5 P" P. s+ z( u6 n
你住咁近咪鬼死咁懶啦!

引用:
原帖由 pig0624 於 2010-3-12 22:25 發表   3 N) g& t. `) h, q8 K3 i. d
好正喎........我都想去....但我又驚......
0 e3 l( _5 E* Z6 ]: T. ^' s) c+ k7 P5 A/ m- e. G' {
我廿年前, 第一次係中環利源東西街買, (特登去遠啲 ), 都好慄, 行嚟行去咗好耐, 最後幫襯個嬸嬸買, ) Y. a% a8 }* l3 O  d+ ]
" B( W" @' `2 ~: |9 V
比錢時自己同嬸嬸話有啲尷尬, 個嬸嬸話有乜嘢啫, 咁就開始咗自己買女人嘢.
2 n9 ~& Y; q3 x- j6 E* K
" f! Y6 g/ E# H. A9 {3 G7 D" _當然有啲檔係好似唔太鍾意男客咁, 咪走投囉, 唔洗死嘅.

[quote]原帖由 iamonheel 於 2010-3-14 22:50 發表   5 N; w0 P3 M: c2 i. |! R
! e( C+ ^( T" E2 ?+ H

( l- e. G& w% Q! q1 e我廿年前, 第一次係中環利源東西街買, (特登去遠
7 c# n4 B4 p2 F0 t- O) J" G3 c2 T4 b# D4 o2 h
Yeah! 中環利源東西街有時都會去果度買Bra架! d店舖都冇0羊架! 不過我就冇幫襯街邊檔! 雖然我唔算怕羞, 但人來人往, 費事啦! 都係縮入舖內穩陣dd!

絲襪有晒經驗,街邊我都試過5 h; `' g5 g& i  p! D- A1 Q* [
冇咩野; Q# m5 s5 h, e+ f6 Y
至於bra始終未有咁既經驗4 e' n+ {( c- X$ G* _+ i5 _. }
到而家都唔敢走去買