嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

葵涌廣場地下的GUNZE商舖

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-14 22:28 發表   
+ q8 ]% P8 V  `" k7 ^% H- ]
$ _/ a7 s! n7 H6 `9 b0 U8 P/ Z# s8 Q" t! \0 U8 S/ u/ |: D
你咁鬼死靚女, CD埋落去, 邊鬼個知道啊! 上網買好鬼死煩! 由其是鞋同衫, 唔試過而上網買始終都好冒險呢! 如果不合穿就算可以換都VeryVery煩呀! 我去到果度, 揀選左就遞比Sales幫我Keep,繼續邊揀邊傾都幾Yeah架,揀 ...
/ ~5 r4 s& D/ a: H- a+ l我有幾靚女呀,咁樣衰!
: x" N) Q( D; F7 u( U% k9 @我d裙都係上網買,無試過唔啱著!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
[quote]原帖由 08miki08 於 2010-3-15 11:04 發表   
3 j& X  g5 F* k8 G1 J1 C: f" {7 ^7 Q. W
我有幾靚女呀,咁樣衰!7 r( z6 @' P! m" u$ \" P/ K& w4 x
我d裙都係上網買,無試過唔
9 v& I' h( n* x) a0 k: Z
% W+ H& U3 V, g9 F  j1 T4 x因為妳Fit囉!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-15 16:25 發表   2 g- n( N( x) x3 r! O, O& b5 _6 J
[quote]原帖由 08miki08 於 2010-3-15 11:04 發表   
3 u3 K  ?$ A% H8 ?
6 U8 ?/ _9 t! H) H我有幾靚女呀,咁樣衰!
% O) w9 W' ?8 C2 N7 d; a: H7 t9 a, a- {: P我d裙都係上網買 ...
! l* E; m) O* a, k- p7 f自問都要係幾嫁!!!

引用:
原帖由 十字架 於 2010-3-12 20:38 發表   3 b5 X( v9 Y7 z7 G6 o
哈~~~我就系個到學琴   你地可以去3樓睇下   個到有間琴行  我就系個到學琴    我有時學完琴就會系2樓小雨天望落去     成日都見到間鋪       D絲掛曬系到   好正啊    不過我只系可以睇下   吾可以買    因為我仲系 ...
, I" M. O! L; \0 p/ d6 b  Q
點解唔可以買呀0 r/ S' y/ ?. V. ?
又唔係煙仔
/ l5 S2 e' q# `+ o唔夠18歲都可以買架XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-18 17:52 發表   
6 o5 J( K5 b! T' ^- D
3 o9 x- Q# w1 t# X  p0 n9 Y點解唔可以買呀# i8 |2 }5 v( ?- K% J1 h
又唔係煙仔
3 I, b) e, v1 b- `4 m; D* R9 U唔夠18歲都可以買架XD
- T7 O- l) C1 V, C3 c$ t: s
  費時卑阿媽揾到D野啦...

搵到你阿媽會點樣對你?7 T* C  u4 s% G, e* L) N
就算你夠18歲咁又點?7 J7 r" o4 W. Q* q6 K! ]; }
如果你買左絲襪,但係你阿媽搵到
+ a2 w' O" E: ]' N0 j9 W你又會點做?

引用:
原帖由 十字架 於 2010-3-18 18:15 發表   
0 ~; v; E! \+ e' \+ u! Y7 K- X7 {6 _# V+ [% M7 z$ s7 f& E
  費時卑阿媽揾到D野啦...
1 b: e2 M/ b6 T- v& C" ]& S
咁你大個左又唔代表你媽接受到你cd架喎

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-18 18:33 發表   
3 K& e# j1 \7 Y' `# F/ p
! Q0 y# a1 S8 a咁你大個左又唔代表你媽接受到你cd架喎
) _+ j7 Z7 v1 m% D
無錯...我依家如果畀屋企人知道既話....家變都似呀

回復 28# shinobu 的帖子

咁你d野擺係屋企?我就只係敢買絲襪,其他衫或者鞋都唔敢因為冇地方收同發現左解釋唔到= =

回復 1# CECI 的帖子

不過呢....屯門間分店就真係唔鬼睬人啦....

引用:
原帖由 connie 於 2010-3-18 20:34 發表   0 \) j: p2 H+ k6 Z' a; z
咁你d野擺係屋企?我就只係敢買絲襪,其他衫或者鞋都唔敢因為冇地方收同發現左解釋唔到= =
6 b2 N, ?; Y! v6 @/ ^% ?* w$ b
5 `4 n3 f3 a' r/ J. W- ~# }

1 c* b$ b8 [. G' A% ?8 H+ R我都係呀!! 我D絲襪用好多衫蓋住, 希望唔會被屋企人發現啦..如果唔係真係唔知點算..死都似..

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-3-20 00:07 發表   / }1 Y$ p0 p6 X7 K! ~9 H6 e7 @
不過呢....屯門間分店就真係唔鬼睬人啦....
0 }/ c; T: u% ?+ F

9 _9 r" A5 t; l% E: A呢d Sales如果比老細知道,實行聽炒!都唔係做生意0既咪咪鬼幫襯佢囉! 再毒d投訴佢添呀!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-20 03:00 發表   : ]2 B8 w: i; H  T$ C0 J' d6 l1 n

" D" _6 z# u" R- U9 g$ g* {% Y' P# Z! q; E
呢d Sales如果比老細知道,實行聽炒!都唔係做生意0既咪咪鬼幫襯佢囉! 再毒d投訴佢添呀!
& C8 m- w$ c3 }

8 p3 M9 H$ q: A7 N1 O所以呢間成日都拍烏蠅!

今先啱啱去咗呢間野買絲襪!
" n! H% |; G! m- J個sales真係好好人,一d都無用奇異嘅眼光望我!9 Q, H( ^: r: V  ]( {5 F# i
所以各位姊妹真係唔洗驚嫁!
+ O- i; O2 p1 [7 h' F- m9 B但係其實個sales知唔知我地係cd嫁?

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-9 22:54 發表   / D$ l6 F# S# A* }
今先啱啱去咗呢間野買絲襪!
( h3 [) ]2 W4 F/ i個sales真係好好人,一d都無用奇異嘅眼光望我!" x3 p% O" r. s; _+ I/ {9 H
所以各位姊妹真係唔洗驚嫁!) u  y9 j9 N0 i: E5 t1 [) E3 v/ J
但係其實個sales知唔知我地係cd嫁?
; F) F7 X) X. K1 b) ?# [
9 l% d0 k$ T; N) t' @
死鬼Miki你無睇晒我個Post ga? 我劈頭第一句就話自己係CD睇佢反應如何! 簡直賓至如歸! 呢間Shop係"老總"介紹, 唔係都唔知間野咁好! 下次姊妹們如果覺得尷尬,不妨話比Sales知d絲襪係買0黎"笠頭"打劫用, 睇0下佢信唔信?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-10 02:30 發表   & _! n& N3 b/ v4 c2 A
9 `, `" p: p, H' Q

1 k3 U% t  u0 q9 L; z6 b  n( W+ T 死鬼Miki你無睇晒我個Post ga? 我劈頭第一句就話自己係CD睇佢反應如何! 簡直賓至如歸! 呢間Shop係"老總"介紹, 唔係都唔知間野咁好! 下次姊妹們如果覺得尷尬,不妨話比Sales知d絲襪係買0黎"笠頭"打劫用,  ...
2 K- w* E/ z/ D; X
但其實個sales知唔知cd點解嫁?

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-10 20:33 發表   # M9 x$ x1 O3 \
+ L  j( _6 @# E+ z9 E( |, e: E5 G
但其實個sales知唔知cd點解嫁?
; `+ e' \+ R. h" E# r
5 }" q1 X& x  y' `1 r
有啲 sales 見好多人, 有見識嘅大有人在, 梗知有男客買比自己著喇
" X0 V$ C; H0 Q唔好諗得CD係啲乜嘢咁前衛, 有啲叔叔嬸嬸, 後生時唔知幾in, CD碎料喇
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-10 22:05 發表   . |. {. q. ~6 w5 G- V1 ]  s. i0 c) _
1 }6 }+ M5 C$ S3 A8 }6 A! z0 ^4 x
& c- _7 ?* @5 t" @
有啲 sales 見好多人, 有見識嘅大有人在, 梗知有男客買比自己著喇/ t; V, P3 Y8 s
唔好諗得CD係啲乜嘢咁前衛, 有啲叔叔嬸嬸, 後生時唔知幾in, CD碎料喇
8 a3 ?4 ?5 o: t' b% X
咁如果佢知cd點解會更好傾!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-11 13:40 發表   
: b3 U. \0 n' w5 z4 h, M
& P8 T; j7 y6 B" j/ j7 A' N: ^咁如果佢知cd點解會更好傾!
3 T- K) a- v* `: f* G0 r( V3 [' @" l% A0 B3 B
我腦筋轉得慢, 一陣先睇得明
! |( `) J. ?4 M$ I; T"咁如果佢知cd點解, 會更好傾! " ! Y# P( N8 h  S- s" C
有可能嘅, 但都唔好阻人做生意啦
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

其實都唔怕ge! 如果見佢多客咪再揀陣間或者走去比錢! 佢梗係知CD點解喇! 因為佢問我CD出街會唔會化d好濃妝,亦向我講久不久有相熟CD客,直頭CD埋落去買襪, 佢話初頭如果唔出聲根本發覺唔到佢係CD! 後尾熟左就點會唔認得! 咁你話佢知道CD點解嗎?