嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

葵涌廣場地下的GUNZE商舖

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-14 22:28 發表   
/ z0 k: ~/ b# D# Y- y# ?4 \- e4 \' n& V, O
0 \/ H3 J8 r% {8 p. Q' j
你咁鬼死靚女, CD埋落去, 邊鬼個知道啊! 上網買好鬼死煩! 由其是鞋同衫, 唔試過而上網買始終都好冒險呢! 如果不合穿就算可以換都VeryVery煩呀! 我去到果度, 揀選左就遞比Sales幫我Keep,繼續邊揀邊傾都幾Yeah架,揀 ...
# d! |; \7 Q6 n我有幾靚女呀,咁樣衰!9 W# t6 I0 ^- K" y' G9 o, o' F' H
我d裙都係上網買,無試過唔啱著!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
[quote]原帖由 08miki08 於 2010-3-15 11:04 發表   ( w1 O5 V9 |8 j
; x6 l) q6 M8 T, k7 d4 m& J/ L
我有幾靚女呀,咁樣衰!% |, ^% ?/ t' V3 u
我d裙都係上網買,無試過唔
& |5 i* i( a; K3 W  U/ M: O7 k) q! o$ X4 P, h
因為妳Fit囉!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-15 16:25 發表   1 j1 k% r# I% W0 b' |# B1 D2 v
[quote]原帖由 08miki08 於 2010-3-15 11:04 發表   
7 e  ~' [1 G; b# o5 J# t" L$ f7 R- U9 `8 y$ l7 N% u0 k* l
我有幾靚女呀,咁樣衰!
; H3 }/ C+ |3 s8 T  N* \我d裙都係上網買 ...
: B( n, n/ {) _5 y自問都要係幾嫁!!!

引用:
原帖由 十字架 於 2010-3-12 20:38 發表   
6 k# h0 U, Q  W9 S7 F哈~~~我就系個到學琴   你地可以去3樓睇下   個到有間琴行  我就系個到學琴    我有時學完琴就會系2樓小雨天望落去     成日都見到間鋪       D絲掛曬系到   好正啊    不過我只系可以睇下   吾可以買    因為我仲系 ...
4 d2 f+ G- R; ]! a4 y) D點解唔可以買呀! `5 A3 x. B& V9 k! G. e
又唔係煙仔* I# E. u! M: g; V2 b1 a1 E! l
唔夠18歲都可以買架XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-18 17:52 發表   
2 W3 [! e+ A+ [" t0 e) s
  h# G5 N# q+ F0 c點解唔可以買呀
: u: U5 d/ F- \又唔係煙仔
7 G* l% t9 t/ l" \0 h) V2 L- X4 F唔夠18歲都可以買架XD
2 H  [/ d0 j5 E: J
  費時卑阿媽揾到D野啦...

搵到你阿媽會點樣對你?
7 \% i$ R! Q8 ?# E% p/ l就算你夠18歲咁又點?
5 j7 D: Y# k; s9 B* b3 |如果你買左絲襪,但係你阿媽搵到
  L4 `2 j& p3 ?: ^* ]/ R2 `' `你又會點做?

引用:
原帖由 十字架 於 2010-3-18 18:15 發表   
1 z2 o7 p: j8 B6 n' B# G. D; y5 \5 `4 i2 L; K" d! H- [
  費時卑阿媽揾到D野啦...
  B& d- }& }/ U8 n
咁你大個左又唔代表你媽接受到你cd架喎

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-18 18:33 發表   ! i- Z( D1 T' Z8 z$ p# O) V: a2 j

7 H! z/ ^! h4 ~3 U咁你大個左又唔代表你媽接受到你cd架喎
5 w: ^4 w! p5 R- P% q
無錯...我依家如果畀屋企人知道既話....家變都似呀

回復 28# shinobu 的帖子

咁你d野擺係屋企?我就只係敢買絲襪,其他衫或者鞋都唔敢因為冇地方收同發現左解釋唔到= =

回復 1# CECI 的帖子

不過呢....屯門間分店就真係唔鬼睬人啦....

引用:
原帖由 connie 於 2010-3-18 20:34 發表   : J/ P. `) E. Y% I1 K
咁你d野擺係屋企?我就只係敢買絲襪,其他衫或者鞋都唔敢因為冇地方收同發現左解釋唔到= =
1 ^" v/ u# x9 e6 c2 X2 e . p' `0 g. |$ j. v  E3 v' K
, S2 c. z3 n1 y6 X; n2 I1 C. @- |
我都係呀!! 我D絲襪用好多衫蓋住, 希望唔會被屋企人發現啦..如果唔係真係唔知點算..死都似..

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-3-20 00:07 發表   
: p* Y6 C) ^& }$ n6 p8 Z$ A不過呢....屯門間分店就真係唔鬼睬人啦....
1 e5 g' W( l* i

% k9 Z* v; J0 B呢d Sales如果比老細知道,實行聽炒!都唔係做生意0既咪咪鬼幫襯佢囉! 再毒d投訴佢添呀!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-20 03:00 發表   1 p: E% f$ ~! y& ~

& l- r/ E; `) I: K* `* |+ J% m, f% L5 E, j+ w' ~
呢d Sales如果比老細知道,實行聽炒!都唔係做生意0既咪咪鬼幫襯佢囉! 再毒d投訴佢添呀!
0 l; \8 n+ M7 P, E: [. k5 Y
9 @9 Y- B2 Y; H; a  Q( b* y
所以呢間成日都拍烏蠅!

今先啱啱去咗呢間野買絲襪!- T( X0 i. I* b: _  D" ?. z
個sales真係好好人,一d都無用奇異嘅眼光望我!$ A0 x2 K: Q! m7 y, z4 d$ l$ D6 M
所以各位姊妹真係唔洗驚嫁!# _# N. b3 {9 I2 @3 \& W* Z
但係其實個sales知唔知我地係cd嫁?

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-9 22:54 發表   ) _7 X8 T7 X- l7 M. e4 \9 i
今先啱啱去咗呢間野買絲襪!
! J2 m; P: f* t個sales真係好好人,一d都無用奇異嘅眼光望我!
+ i* V* n% X- `! h1 ^& W+ V所以各位姊妹真係唔洗驚嫁!* P6 [! N! h! R- w) ~
但係其實個sales知唔知我地係cd嫁?
# Q2 B1 ^' @; x, j1 E+ b* u' N- X$ Z
& m. L$ D# C9 D& p: c2 B 死鬼Miki你無睇晒我個Post ga? 我劈頭第一句就話自己係CD睇佢反應如何! 簡直賓至如歸! 呢間Shop係"老總"介紹, 唔係都唔知間野咁好! 下次姊妹們如果覺得尷尬,不妨話比Sales知d絲襪係買0黎"笠頭"打劫用, 睇0下佢信唔信?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-10 02:30 發表   2 P! g  q4 {: ]% P5 U* T. R8 P
3 j1 Q! A* ^( r6 K! o

9 }$ @, h6 J9 S2 W+ H 死鬼Miki你無睇晒我個Post ga? 我劈頭第一句就話自己係CD睇佢反應如何! 簡直賓至如歸! 呢間Shop係"老總"介紹, 唔係都唔知間野咁好! 下次姊妹們如果覺得尷尬,不妨話比Sales知d絲襪係買0黎"笠頭"打劫用,  ...
' ^' e2 b7 R  S8 ?0 Y
但其實個sales知唔知cd點解嫁?

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-10 20:33 發表   
( e  x( m0 D4 p: C( s/ ^3 B9 l; O  e/ K
但其實個sales知唔知cd點解嫁?
$ Q* f3 j( ~& e# O& _) O0 K0 i' S9 }$ F

! g5 Q, M3 Z$ _2 ~: n. p有啲 sales 見好多人, 有見識嘅大有人在, 梗知有男客買比自己著喇
: E( D1 t( x" a) Z* `3 F  T  G唔好諗得CD係啲乜嘢咁前衛, 有啲叔叔嬸嬸, 後生時唔知幾in, CD碎料喇
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-10 22:05 發表   
1 Q  Y! a' C6 G5 N; {  o8 P) }+ }2 ~+ V
% }" J' _8 l. E+ f' H
有啲 sales 見好多人, 有見識嘅大有人在, 梗知有男客買比自己著喇
9 m  Z4 a5 C- v唔好諗得CD係啲乜嘢咁前衛, 有啲叔叔嬸嬸, 後生時唔知幾in, CD碎料喇
& u0 S$ Q7 C6 b% _. T. o咁如果佢知cd點解會更好傾!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-11 13:40 發表   
5 C! R" w/ n: W
3 T' o" o, i) b咁如果佢知cd點解會更好傾!
: ]( y( I3 }/ ^3 _: x; ?2 v& j2 c+ @3 b0 O
我腦筋轉得慢, 一陣先睇得明
+ D8 [- ~- Y# v* O"咁如果佢知cd點解, 會更好傾! "
) M* I8 e0 P& i! L有可能嘅, 但都唔好阻人做生意啦
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

其實都唔怕ge! 如果見佢多客咪再揀陣間或者走去比錢! 佢梗係知CD點解喇! 因為佢問我CD出街會唔會化d好濃妝,亦向我講久不久有相熟CD客,直頭CD埋落去買襪, 佢話初頭如果唔出聲根本發覺唔到佢係CD! 後尾熟左就點會唔認得! 咁你話佢知道CD點解嗎?