嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

葵涌廣場地下的GUNZE商舖

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-14 22:28 發表   
8 G7 `0 P% \% l1 z5 l/ D8 t( M7 T7 h& V- J% Q9 v

4 o& `. L5 O) A, d9 B6 ^* m+ O你咁鬼死靚女, CD埋落去, 邊鬼個知道啊! 上網買好鬼死煩! 由其是鞋同衫, 唔試過而上網買始終都好冒險呢! 如果不合穿就算可以換都VeryVery煩呀! 我去到果度, 揀選左就遞比Sales幫我Keep,繼續邊揀邊傾都幾Yeah架,揀 ...
! E% n8 _; [" b$ G7 |) M我有幾靚女呀,咁樣衰!7 E8 ]- Z- z( t
我d裙都係上網買,無試過唔啱著!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
[quote]原帖由 08miki08 於 2010-3-15 11:04 發表   8 u* z8 U& L2 c0 E; p5 o! U

; t* V) d( I; U3 u我有幾靚女呀,咁樣衰!3 L7 i( m+ C8 J3 _
我d裙都係上網買,無試過唔
7 d! [" B9 X: n4 Y( H
- r. q- Z0 n* o$ G8 M, b因為妳Fit囉!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-15 16:25 發表   
0 p: ], j/ a" \( P! T; z[quote]原帖由 08miki08 於 2010-3-15 11:04 發表   
0 ^2 ]: l! D) C! g# ?  U
; A6 X6 t. |8 N6 `我有幾靚女呀,咁樣衰!9 L3 p8 R7 f  e5 E" J) w% ?: U
我d裙都係上網買 ...
" I1 f/ l0 g6 h  L( E
自問都要係幾嫁!!!

引用:
原帖由 十字架 於 2010-3-12 20:38 發表   " D4 e" {/ b; w! c* d* s1 F
哈~~~我就系個到學琴   你地可以去3樓睇下   個到有間琴行  我就系個到學琴    我有時學完琴就會系2樓小雨天望落去     成日都見到間鋪       D絲掛曬系到   好正啊    不過我只系可以睇下   吾可以買    因為我仲系 ...
* X0 b# _6 V8 {" {# R% ]
點解唔可以買呀
% |; O; L% V: M8 {又唔係煙仔
1 |- G; w9 z! O) i唔夠18歲都可以買架XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-18 17:52 發表   0 z- H8 p& G$ }, G
% g0 r/ j3 D# U: d& ]. y1 q
點解唔可以買呀
* q  n; q; X+ W( J又唔係煙仔' Q" q7 Q: S$ G, k- }" q
唔夠18歲都可以買架XD
' ^# G$ b$ I" O. s2 G4 ]* U  費時卑阿媽揾到D野啦...

搵到你阿媽會點樣對你?* A1 q# m% y( E8 r
就算你夠18歲咁又點?" i6 L6 K! h$ T5 \5 k
如果你買左絲襪,但係你阿媽搵到; n* @" ]' t8 [1 Z4 Z# `! |' g
你又會點做?

引用:
原帖由 十字架 於 2010-3-18 18:15 發表   ' |* k2 [+ T. p  h  }
& V$ \. N- i6 M7 G( \! D2 M
  費時卑阿媽揾到D野啦...
: N1 k  `+ T) C3 |  Y" m咁你大個左又唔代表你媽接受到你cd架喎

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-18 18:33 發表   # w8 ?; c8 r. P; N- R

% e4 d% @1 q: r5 e. n, n咁你大個左又唔代表你媽接受到你cd架喎
- {! _, x- s5 k1 W' L2 t5 ^無錯...我依家如果畀屋企人知道既話....家變都似呀

回復 28# shinobu 的帖子

咁你d野擺係屋企?我就只係敢買絲襪,其他衫或者鞋都唔敢因為冇地方收同發現左解釋唔到= =

回復 1# CECI 的帖子

不過呢....屯門間分店就真係唔鬼睬人啦....

引用:
原帖由 connie 於 2010-3-18 20:34 發表   2 N3 l: {' y$ l  T' n0 [) q; R
咁你d野擺係屋企?我就只係敢買絲襪,其他衫或者鞋都唔敢因為冇地方收同發現左解釋唔到= =
  k4 I3 \7 H( y , _& k5 V; t9 i$ }: [1 |& [
1 w4 w8 F4 T0 A- }. b3 T' J
我都係呀!! 我D絲襪用好多衫蓋住, 希望唔會被屋企人發現啦..如果唔係真係唔知點算..死都似..

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-3-20 00:07 發表   
. q. K8 A3 F1 T7 W不過呢....屯門間分店就真係唔鬼睬人啦....
/ i7 e$ v  R$ v
% J+ S& G) e8 B# ~! g
呢d Sales如果比老細知道,實行聽炒!都唔係做生意0既咪咪鬼幫襯佢囉! 再毒d投訴佢添呀!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-20 03:00 發表   
7 z5 o# P9 T/ i6 Q8 r$ T: j& k! N+ {2 ~; L+ e% k
6 W; c+ A, j3 y% E6 e
呢d Sales如果比老細知道,實行聽炒!都唔係做生意0既咪咪鬼幫襯佢囉! 再毒d投訴佢添呀!
6 W5 h) _1 N% i+ S# [8 l% i; E# U' L' a
所以呢間成日都拍烏蠅!

今先啱啱去咗呢間野買絲襪!0 p) u! c1 n6 a7 s& T
個sales真係好好人,一d都無用奇異嘅眼光望我!3 r7 s+ ?* M4 W# g, i+ l
所以各位姊妹真係唔洗驚嫁!
7 l* Q/ R" C8 L+ K% D但係其實個sales知唔知我地係cd嫁?

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-9 22:54 發表   
/ ]1 ]* H4 ?  _- l0 V! X今先啱啱去咗呢間野買絲襪!
( w- O9 f4 R3 s; D( `個sales真係好好人,一d都無用奇異嘅眼光望我!- E6 N& Q3 T' y2 v! Z2 i" G4 Q* Z$ V, f
所以各位姊妹真係唔洗驚嫁!
8 z! Z0 Y( E2 b但係其實個sales知唔知我地係cd嫁?
# y% l4 h8 m. C8 w. d# [1 E4 j
9 Q0 Z9 t8 C6 [4 v, T7 G
死鬼Miki你無睇晒我個Post ga? 我劈頭第一句就話自己係CD睇佢反應如何! 簡直賓至如歸! 呢間Shop係"老總"介紹, 唔係都唔知間野咁好! 下次姊妹們如果覺得尷尬,不妨話比Sales知d絲襪係買0黎"笠頭"打劫用, 睇0下佢信唔信?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-10 02:30 發表   
2 c$ q& g) ~' z- T/ v0 [' y
4 \4 N. N/ U8 l: o) w* X, q
/ U- G( z6 v9 V 死鬼Miki你無睇晒我個Post ga? 我劈頭第一句就話自己係CD睇佢反應如何! 簡直賓至如歸! 呢間Shop係"老總"介紹, 唔係都唔知間野咁好! 下次姊妹們如果覺得尷尬,不妨話比Sales知d絲襪係買0黎"笠頭"打劫用,  ...
9 w+ D$ G7 C5 B: z* x& b5 y但其實個sales知唔知cd點解嫁?

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-10 20:33 發表   ( ]3 s! s5 s7 P% u

; D. {% `) ?" G8 k: P7 @但其實個sales知唔知cd點解嫁?
/ e' S; p5 @. m# M  \( P) S+ l& }% r* s& d
有啲 sales 見好多人, 有見識嘅大有人在, 梗知有男客買比自己著喇
" ]: r9 h! j8 a: J5 h, i) b" R) A唔好諗得CD係啲乜嘢咁前衛, 有啲叔叔嬸嬸, 後生時唔知幾in, CD碎料喇
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-10 22:05 發表   3 j4 K. Q* O  N/ X

" w" |1 F/ Y  W4 W% K
$ i. s  ~0 \$ m- A( [# {6 |" B有啲 sales 見好多人, 有見識嘅大有人在, 梗知有男客買比自己著喇0 p4 k' B8 i1 M$ b6 t
唔好諗得CD係啲乜嘢咁前衛, 有啲叔叔嬸嬸, 後生時唔知幾in, CD碎料喇
) q) Q2 M1 [% e) }; G
咁如果佢知cd點解會更好傾!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-11 13:40 發表   ! P, G* w8 x+ y) h% A0 A& r

! s4 W& ?% Z# s/ S, W! t- u咁如果佢知cd點解會更好傾!
7 D' T8 Z: K# E8 n7 ~
6 Z4 x7 {* l. y! Y5 D
我腦筋轉得慢, 一陣先睇得明
$ P* |) g5 g" }1 i% W' x"咁如果佢知cd點解, 會更好傾! " 2 z/ x9 x9 a+ V  l# M8 z/ J
有可能嘅, 但都唔好阻人做生意啦
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

其實都唔怕ge! 如果見佢多客咪再揀陣間或者走去比錢! 佢梗係知CD點解喇! 因為佢問我CD出街會唔會化d好濃妝,亦向我講久不久有相熟CD客,直頭CD埋落去買襪, 佢話初頭如果唔出聲根本發覺唔到佢係CD! 後尾熟左就點會唔認得! 咁你話佢知道CD點解嗎?