嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

葵涌廣場地下的GUNZE商舖

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-14 22:28 發表   ! y2 M1 I  F$ \, P( F7 I
5 m+ I) X* A0 _

7 G3 v8 G1 Z) M; ^6 r- W1 Q& _你咁鬼死靚女, CD埋落去, 邊鬼個知道啊! 上網買好鬼死煩! 由其是鞋同衫, 唔試過而上網買始終都好冒險呢! 如果不合穿就算可以換都VeryVery煩呀! 我去到果度, 揀選左就遞比Sales幫我Keep,繼續邊揀邊傾都幾Yeah架,揀 ...
4 X5 D/ t4 K+ p( j/ o  r我有幾靚女呀,咁樣衰!
  r9 E, s: ]/ l/ M/ D我d裙都係上網買,無試過唔啱著!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
[quote]原帖由 08miki08 於 2010-3-15 11:04 發表   6 Z- ~, z7 P- q+ R3 B
( u+ a  E& }$ {
我有幾靚女呀,咁樣衰!5 ^9 L& z' R* _" z9 M* D* p% ]
我d裙都係上網買,無試過唔
3 D5 }4 f& Y% U2 I) U) M9 [2 X
5 Y0 K( ~5 z1 i# S3 N, x因為妳Fit囉!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-15 16:25 發表   
- ?6 `3 m5 g0 z: a[quote]原帖由 08miki08 於 2010-3-15 11:04 發表   
7 I. w$ k; l- B; A/ }/ i  Y8 ]
# t$ V9 z8 B. v# l7 g6 b我有幾靚女呀,咁樣衰!
/ ~7 ^1 }# A1 l; `1 _& T8 j我d裙都係上網買 ...
  d* |8 T  e! V& O) \: P5 v6 B  s自問都要係幾嫁!!!

引用:
原帖由 十字架 於 2010-3-12 20:38 發表   0 v3 e: j* f4 b8 Y. Q
哈~~~我就系個到學琴   你地可以去3樓睇下   個到有間琴行  我就系個到學琴    我有時學完琴就會系2樓小雨天望落去     成日都見到間鋪       D絲掛曬系到   好正啊    不過我只系可以睇下   吾可以買    因為我仲系 ...
3 F% B: {' Y  }8 s4 T點解唔可以買呀9 i9 ]) c5 Y/ X: }
又唔係煙仔
, d/ t( U8 |4 T' s" E4 s唔夠18歲都可以買架XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-18 17:52 發表   . J2 `1 N! i7 {  g2 F) r
3 _. F. j/ L( u5 \3 J
點解唔可以買呀* X# ^4 a- ~% F0 K$ h
又唔係煙仔
7 h1 {8 Z; Q# e5 B% Q. u+ X唔夠18歲都可以買架XD
0 E* g. {- j3 X7 j: ]" r6 d  費時卑阿媽揾到D野啦...

搵到你阿媽會點樣對你?
7 |# `' F4 O9 v- |% W就算你夠18歲咁又點?
5 G& m+ _# \7 q, U! @如果你買左絲襪,但係你阿媽搵到: j2 D6 k2 O7 D4 }( v
你又會點做?

引用:
原帖由 十字架 於 2010-3-18 18:15 發表   7 H5 ?5 Z- ]3 y# [8 |( i; V  }

* f! `' w' V* M- C+ q& h3 l( F  費時卑阿媽揾到D野啦...
0 i$ d7 w6 N. u. ^咁你大個左又唔代表你媽接受到你cd架喎

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-18 18:33 發表   
! q2 O4 F8 R# W
. [) S4 _4 ^% K2 E3 a4 M7 [咁你大個左又唔代表你媽接受到你cd架喎
. c. j3 |& K8 P% o8 b1 H
無錯...我依家如果畀屋企人知道既話....家變都似呀

回復 28# shinobu 的帖子

咁你d野擺係屋企?我就只係敢買絲襪,其他衫或者鞋都唔敢因為冇地方收同發現左解釋唔到= =

回復 1# CECI 的帖子

不過呢....屯門間分店就真係唔鬼睬人啦....

引用:
原帖由 connie 於 2010-3-18 20:34 發表   
$ A: J5 ~% ?4 @5 Z! V咁你d野擺係屋企?我就只係敢買絲襪,其他衫或者鞋都唔敢因為冇地方收同發現左解釋唔到= =
& |1 w% x8 v" d

0 X6 G+ K/ l: X1 D) n  ~ 3 P+ e2 d* ?* N0 h
我都係呀!! 我D絲襪用好多衫蓋住, 希望唔會被屋企人發現啦..如果唔係真係唔知點算..死都似..

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-3-20 00:07 發表   
. s. Q: W$ y; ~! F' D  h5 c不過呢....屯門間分店就真係唔鬼睬人啦....
2 c7 H" ^% }5 T3 G6 p
: }3 t# |- v- T* g' O: o+ d呢d Sales如果比老細知道,實行聽炒!都唔係做生意0既咪咪鬼幫襯佢囉! 再毒d投訴佢添呀!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-20 03:00 發表   9 F5 f: _4 ~6 I- ?

4 Y: P% M. M) M3 p8 Z  _
: h% Z# ^4 {% C8 u( U) I4 D呢d Sales如果比老細知道,實行聽炒!都唔係做生意0既咪咪鬼幫襯佢囉! 再毒d投訴佢添呀!
+ Q* c2 t  k# |$ L
1 u& v# {, v6 G/ `& x所以呢間成日都拍烏蠅!

今先啱啱去咗呢間野買絲襪!& `' m6 ]6 z3 k
個sales真係好好人,一d都無用奇異嘅眼光望我!
+ Q' a$ F6 v' L; i所以各位姊妹真係唔洗驚嫁!
* x2 V/ D  V! r但係其實個sales知唔知我地係cd嫁?

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-9 22:54 發表   " j4 J/ i2 K$ Q0 V# n! ?. R
今先啱啱去咗呢間野買絲襪!2 M7 L" w# H, V: W$ g* [
個sales真係好好人,一d都無用奇異嘅眼光望我!, K0 O" J2 r8 _$ d
所以各位姊妹真係唔洗驚嫁!
4 p6 w0 q" c. P3 t$ ^. H) p但係其實個sales知唔知我地係cd嫁?
7 C5 Y1 r) |9 [$ F0 S5 K, r4 {; W4 r2 T4 I
死鬼Miki你無睇晒我個Post ga? 我劈頭第一句就話自己係CD睇佢反應如何! 簡直賓至如歸! 呢間Shop係"老總"介紹, 唔係都唔知間野咁好! 下次姊妹們如果覺得尷尬,不妨話比Sales知d絲襪係買0黎"笠頭"打劫用, 睇0下佢信唔信?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-10 02:30 發表   
8 g( s0 b. M3 i5 z8 z& z2 {, q- ]' s4 ~. s8 o. j1 b3 Z
. B, d9 x. U; \. u& a. j- b5 k  s
死鬼Miki你無睇晒我個Post ga? 我劈頭第一句就話自己係CD睇佢反應如何! 簡直賓至如歸! 呢間Shop係"老總"介紹, 唔係都唔知間野咁好! 下次姊妹們如果覺得尷尬,不妨話比Sales知d絲襪係買0黎"笠頭"打劫用,  ...
& f- B8 G: ?7 u  Y- w7 t但其實個sales知唔知cd點解嫁?

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-10 20:33 發表   
( J4 w4 @$ b* b8 U8 R' @8 _, S. F% w4 q! f
但其實個sales知唔知cd點解嫁?
- Z: W9 ?7 M4 V/ S; D1 T" m" b$ n* S1 V; n9 C, K9 k
有啲 sales 見好多人, 有見識嘅大有人在, 梗知有男客買比自己著喇8 o6 x& e" r1 V; B- A
唔好諗得CD係啲乜嘢咁前衛, 有啲叔叔嬸嬸, 後生時唔知幾in, CD碎料喇
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-10 22:05 發表   2 l: X9 w  B) {/ K( y% D

8 j0 z1 G+ G) D2 \* V2 |  f
: E) c8 {* ~* q有啲 sales 見好多人, 有見識嘅大有人在, 梗知有男客買比自己著喇. e: u/ n! x+ j2 I& F& r8 F0 }# [
唔好諗得CD係啲乜嘢咁前衛, 有啲叔叔嬸嬸, 後生時唔知幾in, CD碎料喇
' ?8 K, Z, B# q) }0 l" X
咁如果佢知cd點解會更好傾!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-11 13:40 發表   
0 q4 R& h& g. Q/ z9 ?9 [; x  M" O$ u
咁如果佢知cd點解會更好傾!
6 a5 t' |- H+ I, K" v5 K2 K6 Q
) Y3 x1 }) w4 g6 T
我腦筋轉得慢, 一陣先睇得明
! j1 Y7 c' X) {"咁如果佢知cd點解, 會更好傾! "
4 L) J& |0 I: h& }5 Z, z0 |& H. {有可能嘅, 但都唔好阻人做生意啦
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

其實都唔怕ge! 如果見佢多客咪再揀陣間或者走去比錢! 佢梗係知CD點解喇! 因為佢問我CD出街會唔會化d好濃妝,亦向我講久不久有相熟CD客,直頭CD埋落去買襪, 佢話初頭如果唔出聲根本發覺唔到佢係CD! 後尾熟左就點會唔認得! 咁你話佢知道CD點解嗎?