嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

葵涌廣場地下的GUNZE商舖

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-14 22:28 發表   7 F# B" J- E4 l4 c+ w2 O' V

( w0 r5 h- ?" L$ t2 z- f
: l3 }' Z4 s% V9 C" o你咁鬼死靚女, CD埋落去, 邊鬼個知道啊! 上網買好鬼死煩! 由其是鞋同衫, 唔試過而上網買始終都好冒險呢! 如果不合穿就算可以換都VeryVery煩呀! 我去到果度, 揀選左就遞比Sales幫我Keep,繼續邊揀邊傾都幾Yeah架,揀 ...
! }3 _4 W3 d* H' S我有幾靚女呀,咁樣衰!' a5 s  ^9 \0 a5 i2 g* e+ f  C
我d裙都係上網買,無試過唔啱著!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
[quote]原帖由 08miki08 於 2010-3-15 11:04 發表   9 l  f5 T. b" E
& a% B2 F+ P( a& n
我有幾靚女呀,咁樣衰!" h5 n7 ]; e  V0 K6 t
我d裙都係上網買,無試過唔
' ], M/ B. u7 w6 Y; @, {0 B" `
3 t/ u" o) t( R8 c2 h因為妳Fit囉!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-15 16:25 發表   
& D! Y0 J; w. R3 m+ u' j[quote]原帖由 08miki08 於 2010-3-15 11:04 發表   * p% Z* ^8 m4 B8 s' X) C' |
8 c+ k+ F/ Y, ^9 Q
我有幾靚女呀,咁樣衰!( R$ X6 E, B( w* m5 X
我d裙都係上網買 ...
" K' k6 _3 N+ Q$ X自問都要係幾嫁!!!

引用:
原帖由 十字架 於 2010-3-12 20:38 發表   
# @' h: p" q& o; ?2 A, [  p/ D哈~~~我就系個到學琴   你地可以去3樓睇下   個到有間琴行  我就系個到學琴    我有時學完琴就會系2樓小雨天望落去     成日都見到間鋪       D絲掛曬系到   好正啊    不過我只系可以睇下   吾可以買    因為我仲系 ...
3 X; ]) u2 A, F& t5 o, {. e8 |" n點解唔可以買呀
$ z; ~% b$ j1 ]/ M1 P% Y- O* F又唔係煙仔
( o0 b0 n8 D- S! H0 V- h9 [9 ?# v唔夠18歲都可以買架XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-18 17:52 發表   
, ?- E1 Y! F. ]9 b* J, j9 R3 @1 v" B3 ]+ `7 Q/ Y. K/ m$ u
點解唔可以買呀
+ S/ p6 k5 @: D" B/ l6 s又唔係煙仔
5 _9 r1 d& l* \5 r5 Q唔夠18歲都可以買架XD
- G) }0 m) U% V  費時卑阿媽揾到D野啦...

搵到你阿媽會點樣對你?
, D7 z0 N5 t) c1 F就算你夠18歲咁又點?
9 e$ g2 t0 r, D! c2 g$ i如果你買左絲襪,但係你阿媽搵到9 p8 B( N- k5 @$ V" H
你又會點做?

引用:
原帖由 十字架 於 2010-3-18 18:15 發表   2 X) c6 t. c- m4 e" J4 f( N& l% T9 q

4 }) Q  |) I0 L1 u" \( Z: s5 d+ F# |  費時卑阿媽揾到D野啦...
, M: t  H* |' i* C" W0 M7 m" }  I咁你大個左又唔代表你媽接受到你cd架喎

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-18 18:33 發表   
# J5 M, }, S  A8 }
9 p- m" E" ]& m3 i, T咁你大個左又唔代表你媽接受到你cd架喎
) z# K% Q- s& }' a4 T無錯...我依家如果畀屋企人知道既話....家變都似呀

回復 28# shinobu 的帖子

咁你d野擺係屋企?我就只係敢買絲襪,其他衫或者鞋都唔敢因為冇地方收同發現左解釋唔到= =

回復 1# CECI 的帖子

不過呢....屯門間分店就真係唔鬼睬人啦....

引用:
原帖由 connie 於 2010-3-18 20:34 發表   
$ o' U! z; w( ^咁你d野擺係屋企?我就只係敢買絲襪,其他衫或者鞋都唔敢因為冇地方收同發現左解釋唔到= =
3 K' a3 C. S, m6 l+ F" D

7 H5 v7 J" B4 ^& ^, H
  e9 x. d1 N) c$ ^8 P0 V( a% j4 i我都係呀!! 我D絲襪用好多衫蓋住, 希望唔會被屋企人發現啦..如果唔係真係唔知點算..死都似..

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-3-20 00:07 發表   1 Y2 U/ C% |; g& N
不過呢....屯門間分店就真係唔鬼睬人啦....
/ ^+ ^1 [. P, A' X0 j

! w0 a7 J, J- U6 y* h% d( f呢d Sales如果比老細知道,實行聽炒!都唔係做生意0既咪咪鬼幫襯佢囉! 再毒d投訴佢添呀!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-20 03:00 發表   
* ]' h  F8 a2 O5 N. y) f- G, e9 z/ [2 i- c" C8 [+ j$ K9 L# N) P" e

. d0 E! k% B) @; G1 W5 Q1 \呢d Sales如果比老細知道,實行聽炒!都唔係做生意0既咪咪鬼幫襯佢囉! 再毒d投訴佢添呀!
) T6 ?/ _+ v' n7 F
1 D) s* d3 b2 W, D- C* R$ b( s. v所以呢間成日都拍烏蠅!

今先啱啱去咗呢間野買絲襪!
, X0 ^' m8 X( e! B個sales真係好好人,一d都無用奇異嘅眼光望我!9 D( G+ e( t. ]' G
所以各位姊妹真係唔洗驚嫁!
& F" ~. }5 [' {+ T" X! @0 I; M4 \但係其實個sales知唔知我地係cd嫁?

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-9 22:54 發表   6 s" N# k& ]4 A
今先啱啱去咗呢間野買絲襪!
! s5 Q- c/ _5 }: S3 v個sales真係好好人,一d都無用奇異嘅眼光望我!! s* _- Q! r9 I4 _9 d# n, D( P+ o4 D
所以各位姊妹真係唔洗驚嫁!
  w0 W- u% [' U7 u但係其實個sales知唔知我地係cd嫁?
6 m$ w, t' G2 S' U

; z( z9 c4 L: F5 {  [1 y1 t 死鬼Miki你無睇晒我個Post ga? 我劈頭第一句就話自己係CD睇佢反應如何! 簡直賓至如歸! 呢間Shop係"老總"介紹, 唔係都唔知間野咁好! 下次姊妹們如果覺得尷尬,不妨話比Sales知d絲襪係買0黎"笠頭"打劫用, 睇0下佢信唔信?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-10 02:30 發表   * ^+ J# l! f& H4 E/ I" X5 T

, k5 b( h8 Z% s& `4 g6 \
& b) T: g, E1 h. J& g; ~/ E& N 死鬼Miki你無睇晒我個Post ga? 我劈頭第一句就話自己係CD睇佢反應如何! 簡直賓至如歸! 呢間Shop係"老總"介紹, 唔係都唔知間野咁好! 下次姊妹們如果覺得尷尬,不妨話比Sales知d絲襪係買0黎"笠頭"打劫用,  ...
' ?  T  O) @8 V8 d/ S0 J但其實個sales知唔知cd點解嫁?

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-10 20:33 發表   ) n0 z* W% W, y+ ]* p8 s
0 j" N5 W8 O. Y! C' K5 O
但其實個sales知唔知cd點解嫁?
9 T7 B7 `: j) ?

) u( D# M: y: \' C: O有啲 sales 見好多人, 有見識嘅大有人在, 梗知有男客買比自己著喇
/ ^6 W; D5 X, g) o2 {7 g唔好諗得CD係啲乜嘢咁前衛, 有啲叔叔嬸嬸, 後生時唔知幾in, CD碎料喇
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-10 22:05 發表   7 a# S4 I9 Z3 E% i
8 Y* E1 b: C5 F8 A- \

; |7 {, K+ Z+ [1 _% ~+ h$ |" S有啲 sales 見好多人, 有見識嘅大有人在, 梗知有男客買比自己著喇) p( r0 r% [- t/ k6 R2 V
唔好諗得CD係啲乜嘢咁前衛, 有啲叔叔嬸嬸, 後生時唔知幾in, CD碎料喇
: G/ t3 }+ o6 n  X. e; A. L% \% K
咁如果佢知cd點解會更好傾!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-11 13:40 發表   ' E9 q' f- @) E

2 M1 I' p+ K$ t5 M5 Q咁如果佢知cd點解會更好傾!
; ^: w0 }$ `0 I" C
+ |1 ^/ ?2 W. f$ H我腦筋轉得慢, 一陣先睇得明 ( u, q% e# Q" G
"咁如果佢知cd點解, 會更好傾! " 9 G) x5 ^3 z( T4 C
有可能嘅, 但都唔好阻人做生意啦
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

其實都唔怕ge! 如果見佢多客咪再揀陣間或者走去比錢! 佢梗係知CD點解喇! 因為佢問我CD出街會唔會化d好濃妝,亦向我講久不久有相熟CD客,直頭CD埋落去買襪, 佢話初頭如果唔出聲根本發覺唔到佢係CD! 後尾熟左就點會唔認得! 咁你話佢知道CD點解嗎?