嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

葵涌廣場地下的GUNZE商舖

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-14 22:28 發表   6 L0 o8 W( S% y( J# Z5 ?
9 C: o/ o( F1 r8 U' q7 N; p
$ `6 l1 ~) O  s) @; @5 |
你咁鬼死靚女, CD埋落去, 邊鬼個知道啊! 上網買好鬼死煩! 由其是鞋同衫, 唔試過而上網買始終都好冒險呢! 如果不合穿就算可以換都VeryVery煩呀! 我去到果度, 揀選左就遞比Sales幫我Keep,繼續邊揀邊傾都幾Yeah架,揀 ...
2 |, j* S6 A5 D: [4 z" Y  n8 f
我有幾靚女呀,咁樣衰!
, J: e2 h: v" a! I: t. G我d裙都係上網買,無試過唔啱著!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
[quote]原帖由 08miki08 於 2010-3-15 11:04 發表   
# ]5 g/ b/ a. L1 |! ~( r) U" G8 `
我有幾靚女呀,咁樣衰!. S% t# a  x6 I& o* @+ U4 p
我d裙都係上網買,無試過唔
  @. V1 r8 u0 M, w- h) {6 p# l/ {) S; ]4 M7 e" ?8 v) m1 D
因為妳Fit囉!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-15 16:25 發表   4 T/ H' {) n6 C% o# L
[quote]原帖由 08miki08 於 2010-3-15 11:04 發表   5 c& F( v' A! T- M: Q

: q- }. h2 ^( w' n" E我有幾靚女呀,咁樣衰!
1 G5 x  Y9 N: |; s$ ^+ u我d裙都係上網買 ...
( {. j* e$ B, n" z( E! x( U$ |$ p4 r
自問都要係幾嫁!!!

引用:
原帖由 十字架 於 2010-3-12 20:38 發表     b' A' G3 I: a  S
哈~~~我就系個到學琴   你地可以去3樓睇下   個到有間琴行  我就系個到學琴    我有時學完琴就會系2樓小雨天望落去     成日都見到間鋪       D絲掛曬系到   好正啊    不過我只系可以睇下   吾可以買    因為我仲系 ...
2 J+ P: {4 j$ m0 f, P
點解唔可以買呀
/ U; v7 |: Q* c4 \5 `又唔係煙仔: G5 X: p5 ~" |6 |% ?# c% E" h
唔夠18歲都可以買架XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-18 17:52 發表   
* T9 y' I& n6 a! I, _5 J
( h  `  M$ Z) P$ k2 d0 @/ z+ }點解唔可以買呀3 H/ a+ |' f9 f1 r: x
又唔係煙仔. L% ]8 O9 |4 l, E5 U0 m
唔夠18歲都可以買架XD
) ^# X0 n3 L- s& e4 e( n
  費時卑阿媽揾到D野啦...

搵到你阿媽會點樣對你?7 l2 S. l) s% T6 u1 w
就算你夠18歲咁又點?
$ F0 M, p0 H! j4 @如果你買左絲襪,但係你阿媽搵到$ u5 N* m. G8 B1 @
你又會點做?

引用:
原帖由 十字架 於 2010-3-18 18:15 發表   
$ ?' E/ b. o  _. X' X" D3 J2 s3 h: u9 w! D
  費時卑阿媽揾到D野啦...
8 y- ?  q1 |+ Q! r
咁你大個左又唔代表你媽接受到你cd架喎

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-18 18:33 發表   
1 u, S( Z. n, y& k  `. ?1 c4 B" X& e
( m5 {# q3 O6 R$ _) R( B5 u咁你大個左又唔代表你媽接受到你cd架喎
% A: F( Y' M3 @- b8 c7 v無錯...我依家如果畀屋企人知道既話....家變都似呀

回復 28# shinobu 的帖子

咁你d野擺係屋企?我就只係敢買絲襪,其他衫或者鞋都唔敢因為冇地方收同發現左解釋唔到= =

回復 1# CECI 的帖子

不過呢....屯門間分店就真係唔鬼睬人啦....

引用:
原帖由 connie 於 2010-3-18 20:34 發表   
2 q. ?# K: C2 l. |7 L+ ?咁你d野擺係屋企?我就只係敢買絲襪,其他衫或者鞋都唔敢因為冇地方收同發現左解釋唔到= =
% b- n$ [: k- [* t& D
. I# V, g- A% A- Q+ @) F
" y' E$ v7 H* `& Y2 z
我都係呀!! 我D絲襪用好多衫蓋住, 希望唔會被屋企人發現啦..如果唔係真係唔知點算..死都似..

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-3-20 00:07 發表   
3 p" g# O6 P( l  w不過呢....屯門間分店就真係唔鬼睬人啦....
7 Q: R& a5 [/ P

) ^! P$ _: y; b" V$ B呢d Sales如果比老細知道,實行聽炒!都唔係做生意0既咪咪鬼幫襯佢囉! 再毒d投訴佢添呀!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-20 03:00 發表   ) v7 T6 V- F2 s! }' a. w

+ n5 C: q* G6 E. J' `- v/ p7 U; C+ J# u+ @
呢d Sales如果比老細知道,實行聽炒!都唔係做生意0既咪咪鬼幫襯佢囉! 再毒d投訴佢添呀!
' @) i4 F; k1 B* @7 D: L  U
( o3 `$ ?; t: Y% f3 _% K3 a( ^所以呢間成日都拍烏蠅!

今先啱啱去咗呢間野買絲襪!
. M4 n4 k: |" J- j& h' b) z個sales真係好好人,一d都無用奇異嘅眼光望我!3 [7 N6 U+ y0 B
所以各位姊妹真係唔洗驚嫁!
. r/ W7 T! \$ v) {- G) `) D但係其實個sales知唔知我地係cd嫁?

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-9 22:54 發表   $ n2 I7 i4 K) D8 l7 x: Q! B
今先啱啱去咗呢間野買絲襪!
! d- U& {; f2 I, x2 m& y8 x個sales真係好好人,一d都無用奇異嘅眼光望我!0 {2 ?6 E0 j. ]
所以各位姊妹真係唔洗驚嫁!
6 ~5 l* o" j. ^! f# w但係其實個sales知唔知我地係cd嫁?
2 c+ r5 v/ Q8 i) u

' b/ v  I' F. y$ c4 c" N 死鬼Miki你無睇晒我個Post ga? 我劈頭第一句就話自己係CD睇佢反應如何! 簡直賓至如歸! 呢間Shop係"老總"介紹, 唔係都唔知間野咁好! 下次姊妹們如果覺得尷尬,不妨話比Sales知d絲襪係買0黎"笠頭"打劫用, 睇0下佢信唔信?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-10 02:30 發表   
; T* f5 K( a! m( c" ~. R% t( |  s# x. |: O0 [- C" Z
" U: g' }  F' I/ G+ j4 z9 ^. {
死鬼Miki你無睇晒我個Post ga? 我劈頭第一句就話自己係CD睇佢反應如何! 簡直賓至如歸! 呢間Shop係"老總"介紹, 唔係都唔知間野咁好! 下次姊妹們如果覺得尷尬,不妨話比Sales知d絲襪係買0黎"笠頭"打劫用,  ...
. `9 j5 }! ~, S- C/ L- h' T但其實個sales知唔知cd點解嫁?

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-10 20:33 發表   / m  l9 a& K$ U! C1 J1 r9 ~# c

: N+ J2 r- V4 L# f# ]; x但其實個sales知唔知cd點解嫁?
( Y; _( a* _: W2 O& m, \* W% p( a! J( K0 y5 a9 J  X' O
有啲 sales 見好多人, 有見識嘅大有人在, 梗知有男客買比自己著喇
6 [$ ^- b2 R& l/ Q& S. F唔好諗得CD係啲乜嘢咁前衛, 有啲叔叔嬸嬸, 後生時唔知幾in, CD碎料喇
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-10 22:05 發表   + O( n9 d' ~/ H9 g

; k$ A6 z5 R) s! k+ d& a5 r9 X8 g+ Y4 P
有啲 sales 見好多人, 有見識嘅大有人在, 梗知有男客買比自己著喇  t. T2 T  Y8 C# L
唔好諗得CD係啲乜嘢咁前衛, 有啲叔叔嬸嬸, 後生時唔知幾in, CD碎料喇
# _0 D9 y. ~* G咁如果佢知cd點解會更好傾!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-11 13:40 發表   
" E' U* d2 H9 g3 C- b
) R: u7 g8 }2 R% c咁如果佢知cd點解會更好傾!
) X1 ?/ B7 R% k& p. L) E

! T* }2 E" C; a1 ]- [4 W) g0 K我腦筋轉得慢, 一陣先睇得明
3 f6 B0 z; l& O  n8 L"咁如果佢知cd點解, 會更好傾! " . Q# N# l6 T7 t& v+ a
有可能嘅, 但都唔好阻人做生意啦
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

其實都唔怕ge! 如果見佢多客咪再揀陣間或者走去比錢! 佢梗係知CD點解喇! 因為佢問我CD出街會唔會化d好濃妝,亦向我講久不久有相熟CD客,直頭CD埋落去買襪, 佢話初頭如果唔出聲根本發覺唔到佢係CD! 後尾熟左就點會唔認得! 咁你話佢知道CD點解嗎?