嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

葵涌廣場地下的GUNZE商舖

我去過葵涌廣場那么久都沒發現

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 BSoD 於 2010-4-11 19:44 發表   - d, I  }) W7 A9 E( F; N
我去過葵涌廣場那么久都沒發現
  K: h1 f/ {( G! N% y+ Y
* ?% x# u8 t& s- P2 X; g: L哎也! 叫你好姊妹Miki帶你去買咪知邊間! 一去到包你話"原來係呢度呀!點解無為意到ge"
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-11 19:32 發表   5 |5 D4 l& l% k/ l* ?2 i/ I
其實都唔怕ge! 如果見佢多客咪再揀陣間或者走去比錢! 佢梗係知CD點解喇! 因為佢問我CD出街會唔會化d好濃妝,亦向我講久不久有相熟CD客,直頭CD埋落去買襪, 佢話初頭如果唔出聲根本發覺唔到佢係CD! 後尾熟左就點會唔認得 ...
1 s* ]! O1 D$ }* B' K6 z咁我下次同佢講我係cd先,睇下佢有咩反應!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-11 20:16 發表   
# Z* n: o+ {2 @; H' }7 ]$ h0 [/ }; F1 J% f
; q8 i# i* @- ^, q3 o( P, j
哎也! 叫你好姊妹Miki帶你去買咪知邊間! 一去到包你話"原來係呢度呀!點解無為意到ge"
+ B! W7 Q5 Z7 Y6 @係囉,而且果到都唔係全部賣絲襪,會有男裝野賣,所以入去買野人地都唔會有咩唔妥!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-12 22:05 發表   ' k/ ~) k% |* n1 V
- T$ z3 k0 {) ^; _2 t# b
係囉,而且果到都唔係全部賣絲襪,會有男裝野賣,所以入去買野人地都唔會有咩唔妥!
) l4 B' _1 _% f6 L
5 o" P. @9 U3 w) g( u
但係我一入到去,始終都係"縷住"絲襪個幾個Post! 因為睇開好難扮睇其他野ga!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-15 03:39 發表   8 V  F4 j, Z, H2 @  `
( ]3 N) X7 m; Y) p" y
% e+ F+ I$ M$ h+ b/ _1 n; n% L
但係我一入到去,始終都係"縷住"絲襪個幾個Post! 因為睇開好難扮睇其他野ga!
5 B; b7 l5 g! ]
咁又係呀!但係入去果時人地唔知你買咩!

有冇圖片睇吓你的戰利品呀?????????
mandy

引用:
原帖由 mandy_mandy2006 於 2010-4-20 08:41 發表   ' K& C, f+ _/ J
有冇圖片睇吓你的戰利品呀?????????
5 y6 O5 I' [3 k1 r8 l幫人買嫁!所以無呀!

谢谢楼主分享。谢谢!

谢谢楼主分享。谢谢!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-12 01:37 發表   & @2 @1 @, p( h7 o, R/ d/ }. h
首先, 0係度多謝老總(管理員)個Post! 唔係你小妹唔會買絲襪買得咁開心!' `: J$ I$ r- C
小妹卒之跟住老總0既路線圖,成功到達葵涌廣場地下的露天商舖,尋找到那間買GUNZE的地方,一入去個Sales叫做Mandy, 非常玩得而且友善! 我問佢係唔 ...
. o4 I, }8 l7 [8 E* u( I
9 q; G1 H& _0 `2 w4 ]. D6 B

5 s; P) q: k1 s, `2 y係咪地下中間的攤口呀?+ C! A9 O2 N1 T  C% j: x  ]
咁位置大約係邊?

呢間舗真係幾好, 係細左d 同開揚左d, 行開果頭都一定入去睇下, 我中意買佢d 韓款絲襪多d, 又靚又夠長

講到咁正,我都要去踩吓個場啦~

不過屋企仲有十幾對絲襪未開

引用:
原帖由 yoda0806 於 2010-9-10 00:53 發表     v: B# J5 j! s0 }$ a) U2 r1 \/ {
不過屋企仲有十幾對絲襪未開
  |, k& g6 u0 s+ s! `0 p. `- l  C" H% O* a
再買過! 一於唔開! 見到靚又唔同款既都要買! 係咁買...買完又買...不斷咁買...買到爆倉都係咁買...卒之買到Short左!
8 C( j5 J- {4 ]

Mandy 係高果個或矮那個 ?

Gunze 係好product. 我通常同女友去SOGO買一pack 80 or 110 我要其中一對.

你地講到咁正 咁我咪一定要去睇睇?
) X) {3 D  O6 G8 S我玩左cd先幾日 仲未正式上個妝
1 i( O' t9 y/ i& }( h3 Z好多野要買 又唔係太識點上
+ c: E3 s6 P) u8 ]/ b4 G" d最煩就唔知d杉係咩地方買
4 S; D1 ?1 I, H. ^5 W4 }1 k如果有真人教路就好喇 雖然有教學 但有同志都係最好
- v% s4 c8 F# K' @3 `# u同d女仔又怕俾人白眼! J# [5 ]$ B, K3 \/ S+ Q+ g& J& f
識到你地真係好~

買過幾次,冇咩特別~, l3 P; t2 ?4 ^3 V  w8 w
其實好自然咁去買,佢地都唔會點理你~

引用:
原帖由 diatone 於 2010-11-25 17:02 發表   6 e. L1 |2 P. E1 N9 D7 W1 g
Gunze 係好product. 我通常同女友去SOGO買一pack 80 or 110 我要其中一對.
# V9 v' g) F; b; M
你女友真係好! 佢唔介意你CD?