嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

部份ageless鞋 part.2 (預告篇)

部份ageless鞋 part.2 (預告篇)

尋晚落左去ageless% r* Q9 o. E9 W9 ?6 h. R2 U
佢地話開始換款) @) K% b# Z; ]1 s7 b& S2 k7 U/ N8 M
於是我就影低d相俾大家分享+ t& m! h& X7 C' ^; A- @+ b2 k; A2 B  S
睇下大家岩唔岩口味
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢兩對幾靚, 但踭矮咗啲
4 |4 U0 J: G! x  K1 f: g2 A+ V1 O# M4 g

/ X( m6 ]3 l* m  s$ o- ]7 N% M# p* o- d, m' R  O' t3 Y- x" `. g

嘩~~試左好多鞋阿~~

幫ageless賣廣告?!
アンジェラ

間舖係邊度

有幾對唔錯呀>_<

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-13 19:42 發表   3 \+ A2 e* L% [! b/ i
幫ageless賣廣告?!
8 j- x7 c* @! g5 Y" D% l
唔係
* U" @) C4 k/ n只係有好野post上黎俾大家分享者
" n9 f; \$ K" A) m1 m# u) ?7 ?話明預告篇
# J' o& G/ ]; h& D即係未有得賣住啦

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-13 19:42 發表   
; F& u, f  j* u7 ?3 c; B9 `幫ageless賣廣告?!
8 w. }8 m, w& W
! K+ O5 a& q/ x6 D: Q
Angela姐姐, 佢唔係買廣告小妹亦在場, 因為昨晚小妹和另一位本論壇的姊妹相約一行三人一起買鞋而已! 上述店舖專做我們CD生意的已是係人都知! 既然如此, "校服收藏者"只係為姊妹們發佈一0下新一季有什麼款式給姊妹們分享! 在影相後 "校服收藏者"亦同我苦訴, 惟恐其他姊妹們誤會佢買廣告! 呢輯相係小妹建議佢Post的, 所以小妹有責任代"校服收藏者"澄清呢! 請Angela姐姐別誤會及原諒呢!
  ^) W& @; g# Q& d- l, Y1 k6 v* W9 k. J+ p  I# `0 J
就像小妹般, 因為這只是為論壇分享一些有質素的店舖,樂意做我0地生意唔歧視我0地0既我會好開心咁話比大家知,我唔想d姊妹心靈受到傷害,受到d歧視眼光!所以我唔介意好似盲頭烏蠅咁亂咁撞去做先頭部隊! 反正我唔會隱瞞我係CD(親友除外)!
& q! `4 I- B3 `) P4 G& Y7 W, O所以我會一路照樣咁亂咁撞去買0野! 遇到d對我0地好, 唔歧視我0地0既舖頭, 我會第一時間話比各姊妹知, 等大家買得安心! 同樣如果遇到d衰舖, 我亦會第一時間Report! 等姊妹們唔會領0野, 比人白眼!; \6 V( W2 q* @9 C1 A
希望姊妹們了解及支持Ceci的苦心喇! / T' s% Q8 u, o( n( i2 ~3 d
' \) r8 |9 W7 ~. O9 {( h% j
不過無論如何會為大家繼續咁撞落去ga!2 v. `& E" _, w1 G

7 P5 c1 F9 k/ E  o3 t[ 本帖最後由 CECI 於 2010-3-14 01:03 編輯 ]
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-14 01:01 發表   " ^& G. l, q/ K* [

2 [9 k, I5 t- K$ ?. P
7 g. J7 H7 V+ mAngela姐姐, 佢唔係買廣告小妹亦在場, 因為昨晚小妹和另一位本論壇的姊妹相約一行三人一起買鞋而已! 上述店舖專做我們CD生意的已是係人都知! 既然如此, "校服收藏者"只係為姊妹們發佈一0下新一季有什麼 ...
% a3 ~$ B& F% e% z
6 Y1 l. N% ]5 m/ i, pangela 跟你們開玩笑吧了, 不用那麼認真急著解釋
6 G1 o: E; K# E; i* U否則他一早就扣分封 post 了, 又怎會加分4 L" ~( r- v' ]; v+ [( k
你們和 ageless 又沒有直接利益關係, 我們當然明白啦
2 C8 y/ n( ^2 G- ~  K造些有用的資訊正是論壇需要的東西, 支持你們繼續 post 的啦

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-14 08:23 發表   * ~# W( O8 Z. T
' r6 N" K6 ]  x# N' J

2 i" y! z/ f" y+ m8 A/ q5 |angela 跟你們開玩笑吧了, 不用那麼認真急著解釋
& s, A! x5 P4 s. ]否則他一早就扣分封 post 了, 又怎會加分
  C3 P/ `6 l1 W- y1 ]' X你們和 ageless 又沒有直接利益關係, 我們當然明白啦
3 A( N7 m) c" x/ ]$ z" C造些有用的資訊正是論壇需要的東西, 支持你們繼續 post 的啦:g ...
% Q( X; M# j( k. I! _" l' m! |# ]/ V" q8 w2 l. Z$ h! |# T
Angela跟我們開玩笑,我們明白! 只不過小妹怕其他姊妹們誤會了, 這是一篇線稿而已!請放心吧! 我們仍會繼續為這溫暖的論壇服務的, 姊妹們得到的是喜悅, 小妹也會同樣的開心啊!
: W( Y+ v+ t5 e* W$ u4 T1 H& t! c" T& X" Y" q. \( Q; j

我尋晚亦都影左tomato既新貨既相* t2 ~6 f. U" @0 Q# \* P& P! b
各位有興建睇既話我就post上黎
* l. k9 W; _7 }; z) i' S1 A$ ~9 {  ~唔知大家有冇興趣睇呢?
3 n' \! \4 p$ ^0 m% i$ j$ f如果冇就我唔post啦2 S/ D) L" Q; {5 H- R

- `  T6 `5 \& {* A* b[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-3-14 20:35 編輯 ]

唔知有冇咁既碼數

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-14 20:34 發表   
, z: }) D3 e9 O我尋晚亦都影左tomato既新貨既相2 j  }, Q3 h. D6 B! O* k8 v
各位有興建睇既話我就post上黎
) B3 F+ B  h9 u! Z唔知大家有冇興趣睇呢?3 t: T+ n& T7 P+ @
如果冇就我唔post啦
, \! s% T1 M1 i% }- S+ P

+ q/ `! h" B/ e$ A3 U8 {
2 K* q" h* V& d2 l' w8 V/ e梗係有啦, 你快 d post 啦

校服收藏者, 老總話得Post, 你就快手啦! 落Tomato又唔通知聲呀! 我都想睇0下佢新一季有什麼新款? 同Ageless比較0下去邊間嘛!

得兩個人
' C. s4 @3 ^4 T8 X9 M) K+ K仲有冇人想睇呀?
1 y* m. u6 K7 X+ C, j唔好話我咁少氣2 C/ R. p( c7 r4 \
夠5個就post上黎啦

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-15 02:03 發表   ! z8 Y- B9 Z' N( {2 D! k
校服收藏者, 老總話得Post, 你就快手啦! 落Tomato又唔通知聲呀! 我都想睇0下佢新一季有什麼新款? 同Ageless比較0下去邊間嘛!
1 J' E1 K7 u  L唔係唔想話你知2 O" L9 _9 V2 l$ K0 h* Q9 {% z
我怕好似星期五晚咁4 S2 j# r3 G# P/ m
顧得你個邊顧唔到佢個邊
  t+ `  I  ?$ h我同你幾時去睇都得啦
. H8 J+ e! p( @4 v7 g* r. J( P心儀,你同唔同我一齊去睇鞋?

喟! 老總喎! 我

咪仲有三個囉

等埋我 我又要

還有兩個.....