嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

部份ageless鞋 part.2 (預告篇)

部份ageless鞋 part.2 (預告篇)

尋晚落左去ageless
! n- }) a' l9 Y8 ~& E% A佢地話開始換款5 A9 \$ M: c2 _. V
於是我就影低d相俾大家分享
2 r# n* j0 C6 A0 w8 b0 @4 T& P睇下大家岩唔岩口味
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢兩對幾靚, 但踭矮咗啲
. `3 k7 x' {: s+ V
! x- ?; L3 {, w! y9 T; `% l" m3 c
" s7 X. E0 H9 r) l8 `3 _% q9 T, N5 J% h, T, E

嘩~~試左好多鞋阿~~

幫ageless賣廣告?!
アンジェラ

間舖係邊度

有幾對唔錯呀>_<

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-13 19:42 發表   / s! Q! Q, G( y9 G9 O1 f& [
幫ageless賣廣告?!
; T! y: Q7 d% f: a7 p3 I- T唔係
# B3 g& w- t9 G4 L  M1 J只係有好野post上黎俾大家分享者
! r$ C0 a1 _  n. S話明預告篇
8 A& U$ }1 Z6 g即係未有得賣住啦

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-13 19:42 發表   
- K; c- i: q" T幫ageless賣廣告?!
- o/ I; P4 q7 S3 Z; F4 o* `# Q
. F+ z1 O0 Y1 ?
Angela姐姐, 佢唔係買廣告小妹亦在場, 因為昨晚小妹和另一位本論壇的姊妹相約一行三人一起買鞋而已! 上述店舖專做我們CD生意的已是係人都知! 既然如此, "校服收藏者"只係為姊妹們發佈一0下新一季有什麼款式給姊妹們分享! 在影相後 "校服收藏者"亦同我苦訴, 惟恐其他姊妹們誤會佢買廣告! 呢輯相係小妹建議佢Post的, 所以小妹有責任代"校服收藏者"澄清呢! 請Angela姐姐別誤會及原諒呢!
4 T# u: w3 y* U% D) J- k, y8 ?! ^
就像小妹般, 因為這只是為論壇分享一些有質素的店舖,樂意做我0地生意唔歧視我0地0既我會好開心咁話比大家知,我唔想d姊妹心靈受到傷害,受到d歧視眼光!所以我唔介意好似盲頭烏蠅咁亂咁撞去做先頭部隊! 反正我唔會隱瞞我係CD(親友除外)!7 Y& {- X* [! S9 Q; Q+ w
所以我會一路照樣咁亂咁撞去買0野! 遇到d對我0地好, 唔歧視我0地0既舖頭, 我會第一時間話比各姊妹知, 等大家買得安心! 同樣如果遇到d衰舖, 我亦會第一時間Report! 等姊妹們唔會領0野, 比人白眼!, x, c. j$ D, o, i) ]
希望姊妹們了解及支持Ceci的苦心喇! ; [& |! P- C; d9 a1 f4 }

& t, e3 Y$ w/ @- W' l  ]: W  V不過無論如何會為大家繼續咁撞落去ga!
) K2 |/ k' @- c6 n) M0 U
7 F9 p% W) [9 ]$ o[ 本帖最後由 CECI 於 2010-3-14 01:03 編輯 ]
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-14 01:01 發表   0 y; K7 H+ u& F
7 r. F( f, q  v. i$ R% a4 |8 X, y
( Q$ R* y# r0 q6 R4 i
Angela姐姐, 佢唔係買廣告小妹亦在場, 因為昨晚小妹和另一位本論壇的姊妹相約一行三人一起買鞋而已! 上述店舖專做我們CD生意的已是係人都知! 既然如此, "校服收藏者"只係為姊妹們發佈一0下新一季有什麼 ...
3 T: Q+ T1 g* Y/ O( v! ?
8 }8 L" h) P/ P) f  |" `1 o( ?
angela 跟你們開玩笑吧了, 不用那麼認真急著解釋6 S3 N# q% ]& J6 I
否則他一早就扣分封 post 了, 又怎會加分: |4 `' o& f2 T
你們和 ageless 又沒有直接利益關係, 我們當然明白啦( ^* ?4 M7 H0 R8 C1 r* j4 b2 `
造些有用的資訊正是論壇需要的東西, 支持你們繼續 post 的啦

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-14 08:23 發表   
/ S/ G1 `% _7 M: A8 M. p- I
5 V& A$ S2 `3 B% K6 o! N
/ D5 J- v% J* {$ s5 mangela 跟你們開玩笑吧了, 不用那麼認真急著解釋% l; Y; v9 e) x# h2 G
否則他一早就扣分封 post 了, 又怎會加分, J8 `' g  m2 n; K6 P* F; R
你們和 ageless 又沒有直接利益關係, 我們當然明白啦5 K/ ]' a# J7 n! S% y) `- B# c
造些有用的資訊正是論壇需要的東西, 支持你們繼續 post 的啦:g ...
$ Z) U* b; o! u0 q) X# ~2 u! e: h# j
( A+ ~6 @, V# r
Angela跟我們開玩笑,我們明白! 只不過小妹怕其他姊妹們誤會了, 這是一篇線稿而已!請放心吧! 我們仍會繼續為這溫暖的論壇服務的, 姊妹們得到的是喜悅, 小妹也會同樣的開心啊!" z# M: _  k, M6 C  Q
. Y6 @8 _! ]0 e/ b/ t7 v" |

我尋晚亦都影左tomato既新貨既相* C* s1 n  s* J7 E2 D. ~) M
各位有興建睇既話我就post上黎4 o' `8 v: a: [" y! r: E" w3 B
唔知大家有冇興趣睇呢?7 j; o; n+ k: |  g5 F
如果冇就我唔post啦
5 y: |' b3 o; P( _% ?/ n; F) D: M' F) v

唔知有冇咁既碼數

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-14 20:34 發表   - y; e7 X0 X8 U0 g& E
我尋晚亦都影左tomato既新貨既相
# r" A/ [8 P2 m% M& h2 w各位有興建睇既話我就post上黎3 W0 N1 Q* e: b3 d& x7 x. G  J
唔知大家有冇興趣睇呢?% F1 K6 ~% t; ^2 K! U
如果冇就我唔post啦
& l: c5 ]5 y2 ?' N9 {

/ K& M7 L0 ?+ B3 v! m- G
. r# W6 n/ x+ _6 K5 g5 ~梗係有啦, 你快 d post 啦

校服收藏者, 老總話得Post, 你就快手啦! 落Tomato又唔通知聲呀! 我都想睇0下佢新一季有什麼新款? 同Ageless比較0下去邊間嘛!

得兩個人
( C' v1 `& o! e# j! X仲有冇人想睇呀?
' A  e3 }7 {" U) O4 I  T唔好話我咁少氣4 b. I# r. T/ q/ h9 i5 u
夠5個就post上黎啦

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-15 02:03 發表   : I/ J/ a( m# l# h1 _! b
校服收藏者, 老總話得Post, 你就快手啦! 落Tomato又唔通知聲呀! 我都想睇0下佢新一季有什麼新款? 同Ageless比較0下去邊間嘛!
2 M4 Q" ^1 x# k) {( A
唔係唔想話你知' z, q9 N( _0 I+ j2 ?: w9 D
我怕好似星期五晚咁
* ?4 T# n) g' x& G顧得你個邊顧唔到佢個邊% _: X4 ~4 e; d/ ~
我同你幾時去睇都得啦
6 G$ R+ w% p; j. j- E% ^心儀,你同唔同我一齊去睇鞋?

喟! 老總喎! 我

咪仲有三個囉

等埋我 我又要

還有兩個.....