嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

部份ageless鞋 part.2 (預告篇)

部份ageless鞋 part.2 (預告篇)

尋晚落左去ageless
, t. N0 |1 s* y" w佢地話開始換款' j2 {$ ~" d( C8 }# }& N
於是我就影低d相俾大家分享
: f, B) A2 J8 v* ~: z7 v睇下大家岩唔岩口味
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢兩對幾靚, 但踭矮咗啲1 c# N' W  }4 ^2 }

+ b/ N+ c, r7 F8 g0 e8 r2 `' |# Z2 q0 N6 ]3 @
- [7 [% i$ C4 S3 f

嘩~~試左好多鞋阿~~

幫ageless賣廣告?!
アンジェラ

間舖係邊度

有幾對唔錯呀>_<

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-13 19:42 發表   , `. e7 [5 J, e, T$ Q' c
; k2 Q  j3 U1 O5 ?
唔係6 c3 {6 Z% A7 C9 J5 g
只係有好野post上黎俾大家分享者
& G) q0 @2 {2 e3 e1 p' e. i話明預告篇
8 F) K3 q( J5 z7 m7 _/ v即係未有得賣住啦

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-13 19:42 發表   ' r- g2 y! ]9 ?- g+ }/ ^5 p" e+ J, t
4 `9 Z' Q2 m% E$ ^2 j9 W
5 f& t/ X0 v/ M/ nAngela姐姐, 佢唔係買廣告小妹亦在場, 因為昨晚小妹和另一位本論壇的姊妹相約一行三人一起買鞋而已! 上述店舖專做我們CD生意的已是係人都知! 既然如此, "校服收藏者"只係為姊妹們發佈一0下新一季有什麼款式給姊妹們分享! 在影相後 "校服收藏者"亦同我苦訴, 惟恐其他姊妹們誤會佢買廣告! 呢輯相係小妹建議佢Post的, 所以小妹有責任代"校服收藏者"澄清呢! 請Angela姐姐別誤會及原諒呢!
9 a6 \+ p, M1 c7 j* S" ~" T% E2 T  I. X1 u, ^
就像小妹般, 因為這只是為論壇分享一些有質素的店舖,樂意做我0地生意唔歧視我0地0既我會好開心咁話比大家知,我唔想d姊妹心靈受到傷害,受到d歧視眼光!所以我唔介意好似盲頭烏蠅咁亂咁撞去做先頭部隊! 反正我唔會隱瞞我係CD(親友除外)!
6 ^- P5 c& B1 ?" D4 E所以我會一路照樣咁亂咁撞去買0野! 遇到d對我0地好, 唔歧視我0地0既舖頭, 我會第一時間話比各姊妹知, 等大家買得安心! 同樣如果遇到d衰舖, 我亦會第一時間Report! 等姊妹們唔會領0野, 比人白眼!
. o  h! P* f3 Y7 s希望姊妹們了解及支持Ceci的苦心喇!
! j6 c- C  P# H4 j4 C% x0 D
7 u4 m  E% W3 s9 j+ s不過無論如何會為大家繼續咁撞落去ga!
: w$ _$ U" O) h+ B: s
0 B* ~0 \; @2 [/ S6 O/ S[ 本帖最後由 CECI 於 2010-3-14 01:03 編輯 ]
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-14 01:01 發表   
- P: U  B$ C8 D& _% m* ?# g2 K5 p" F+ |& w! K2 `7 x# z
) ^( _; k9 }' K$ Z2 {3 D
Angela姐姐, 佢唔係買廣告小妹亦在場, 因為昨晚小妹和另一位本論壇的姊妹相約一行三人一起買鞋而已! 上述店舖專做我們CD生意的已是係人都知! 既然如此, "校服收藏者"只係為姊妹們發佈一0下新一季有什麼 ...
! Z: S& [9 N. H. o- m- e

$ k9 p: V! e! A6 z) Langela 跟你們開玩笑吧了, 不用那麼認真急著解釋: \" x+ \1 Q( y9 I; e  Q! n# u2 o
否則他一早就扣分封 post 了, 又怎會加分
  O5 x% D1 x, F, u5 Q你們和 ageless 又沒有直接利益關係, 我們當然明白啦
' O0 N! t/ X2 X# D0 d1 d+ s8 Y造些有用的資訊正是論壇需要的東西, 支持你們繼續 post 的啦

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-14 08:23 發表   4 }8 @' l+ S- v
; {/ c1 f7 u, Y, l' \' C

5 a+ E' u2 l3 u! Pangela 跟你們開玩笑吧了, 不用那麼認真急著解釋$ T! B. L+ m0 k8 O+ o' w
否則他一早就扣分封 post 了, 又怎會加分
: n: B  y: _/ a你們和 ageless 又沒有直接利益關係, 我們當然明白啦6 e7 B4 V2 Q+ Y5 j" d/ Q; b. o5 m
造些有用的資訊正是論壇需要的東西, 支持你們繼續 post 的啦:g ...
5 c9 B3 z$ v4 X
3 ]; D% }6 S: v9 k( W* _Angela跟我們開玩笑,我們明白! 只不過小妹怕其他姊妹們誤會了, 這是一篇線稿而已!請放心吧! 我們仍會繼續為這溫暖的論壇服務的, 姊妹們得到的是喜悅, 小妹也會同樣的開心啊!! [3 }$ i) j# b% Y: o' N6 u

, ^4 n6 b7 H4 a, y& b[ 本帖最後由 CECI 於 2010-3-14 14:18 編輯 ]

我尋晚亦都影左tomato既新貨既相
2 Y5 ^% C/ q3 u- l+ @" i各位有興建睇既話我就post上黎
0 ]& f) g2 s! y: Z. t) C唔知大家有冇興趣睇呢?
. O, T  l/ Z0 {如果冇就我唔post啦0 c4 [( S$ s! u( \

+ O, b1 A' d" v$ P: N  j* p8 W. r[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-3-14 20:35 編輯 ]

唔知有冇咁既碼數

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-14 20:34 發表   + v% E+ a& L  z/ |! T8 J- q& q
我尋晚亦都影左tomato既新貨既相
- n+ E$ _! {) J+ p9 N0 f各位有興建睇既話我就post上黎( Q7 a$ w3 L- u
唔知大家有冇興趣睇呢?
; C: ?( p0 O, z; ^" v9 R3 u9 ~如果冇就我唔post啦
# G" {% o/ I$ l' s& L) b0 l
" p5 j- f7 ~# [) Q8 Q) i
9 p8 H/ H2 q/ c& [; U. X梗係有啦, 你快 d post 啦

校服收藏者, 老總話得Post, 你就快手啦! 落Tomato又唔通知聲呀! 我都想睇0下佢新一季有什麼新款? 同Ageless比較0下去邊間嘛!

得兩個人: l/ S! ]  g! D" \2 M- w
仲有冇人想睇呀?* X; C1 Y. Q+ d6 U& A1 a5 d! l( Y% _
唔好話我咁少氣
: t/ q  U! g9 X夠5個就post上黎啦

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-15 02:03 發表   6 J  ^' J' M4 m
校服收藏者, 老總話得Post, 你就快手啦! 落Tomato又唔通知聲呀! 我都想睇0下佢新一季有什麼新款? 同Ageless比較0下去邊間嘛!
& ?& {3 `/ Y5 ~; p4 V5 N* s  b/ v0 D
唔係唔想話你知
5 n2 X8 ~( t! b6 _' ]& |4 m我怕好似星期五晚咁9 h$ T% K4 @- B2 p7 m
顧得你個邊顧唔到佢個邊
3 [( I* Q: z+ f/ Q* n1 z2 ?7 I我同你幾時去睇都得啦
: L( a# @# e) d8 f心儀,你同唔同我一齊去睇鞋?

喟! 老總喎! 我

咪仲有三個囉

等埋我 我又要

還有兩個.....