嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

部份ageless鞋 part.2 (預告篇)

部份ageless鞋 part.2 (預告篇)

尋晚落左去ageless% X5 ?) w3 K: J
佢地話開始換款
  S  s0 D/ r) e  j於是我就影低d相俾大家分享  n' D5 u/ ~2 h! S' F' F( f
睇下大家岩唔岩口味
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢兩對幾靚, 但踭矮咗啲3 P! Q, J8 Y! ^: o
( F, a* y9 T6 Q9 q# K; x6 o
" }# C% Z. T+ U3 r  R. X) @

9 ~3 t% j; m$ b5 x5 Z3 c2 A

嘩~~試左好多鞋阿~~

幫ageless賣廣告?!
アンジェラ

間舖係邊度

有幾對唔錯呀>_<

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-13 19:42 發表   ) h4 N+ _" w. }! y* Z7 R% N- K
幫ageless賣廣告?!
* I, ~& U3 B/ t! m
唔係
' Y' O! `7 I( S! l6 w5 N$ l只係有好野post上黎俾大家分享者
$ x: A0 ~" H6 J- D# u& D話明預告篇
; ]2 Z$ S1 V6 ]即係未有得賣住啦

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-13 19:42 發表   
4 d: {( p; u! x8 Z& F幫ageless賣廣告?!
. x6 N9 c& A  ]! K# Y4 N6 y& q. |
5 Q" [* a" I6 `5 v" h2 `" ]9 d8 tAngela姐姐, 佢唔係買廣告小妹亦在場, 因為昨晚小妹和另一位本論壇的姊妹相約一行三人一起買鞋而已! 上述店舖專做我們CD生意的已是係人都知! 既然如此, "校服收藏者"只係為姊妹們發佈一0下新一季有什麼款式給姊妹們分享! 在影相後 "校服收藏者"亦同我苦訴, 惟恐其他姊妹們誤會佢買廣告! 呢輯相係小妹建議佢Post的, 所以小妹有責任代"校服收藏者"澄清呢! 請Angela姐姐別誤會及原諒呢! " s3 s7 _: V2 ?; a- ^9 [$ c
4 g6 ?! @, W$ r; A9 J% \* x6 u
就像小妹般, 因為這只是為論壇分享一些有質素的店舖,樂意做我0地生意唔歧視我0地0既我會好開心咁話比大家知,我唔想d姊妹心靈受到傷害,受到d歧視眼光!所以我唔介意好似盲頭烏蠅咁亂咁撞去做先頭部隊! 反正我唔會隱瞞我係CD(親友除外)!
- M) f' ?" S% y) e" q1 n2 s( L所以我會一路照樣咁亂咁撞去買0野! 遇到d對我0地好, 唔歧視我0地0既舖頭, 我會第一時間話比各姊妹知, 等大家買得安心! 同樣如果遇到d衰舖, 我亦會第一時間Report! 等姊妹們唔會領0野, 比人白眼!( s6 m" I  W. }5 A# i
希望姊妹們了解及支持Ceci的苦心喇! % L; }  w  _3 N$ C5 i/ D
& b! B/ y5 }- g' E, H9 f
不過無論如何會為大家繼續咁撞落去ga!
" Y. i6 Z* S3 U! s  J/ `; o
5 S6 m% B2 k. ~! z* r& j! J[ 本帖最後由 CECI 於 2010-3-14 01:03 編輯 ]
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-14 01:01 發表   & p7 D3 ]' n: D

1 B2 B. i9 k* y
) S( h& k# y- R! e3 [8 r' A8 P% n$ d6 U2 _Angela姐姐, 佢唔係買廣告小妹亦在場, 因為昨晚小妹和另一位本論壇的姊妹相約一行三人一起買鞋而已! 上述店舖專做我們CD生意的已是係人都知! 既然如此, "校服收藏者"只係為姊妹們發佈一0下新一季有什麼 ...
$ Y! O% x( M% O, Y( \
9 \, T9 W% F- C. L
angela 跟你們開玩笑吧了, 不用那麼認真急著解釋0 Z' x7 n7 I& [, p
否則他一早就扣分封 post 了, 又怎會加分
; p" l4 K7 T; d" k/ p你們和 ageless 又沒有直接利益關係, 我們當然明白啦
7 C4 @0 I( Y$ ~' y造些有用的資訊正是論壇需要的東西, 支持你們繼續 post 的啦

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-14 08:23 發表   
; z% f4 Y4 X  {7 c  y4 Q, @+ z3 W& v+ X8 o2 A  W1 X% v) x2 W
. [0 D4 V7 g- Z* ?
angela 跟你們開玩笑吧了, 不用那麼認真急著解釋
% M2 I! j  d- g7 Z! d2 b  i否則他一早就扣分封 post 了, 又怎會加分
  L3 J# T2 j7 r$ C- K$ Y你們和 ageless 又沒有直接利益關係, 我們當然明白啦
& L8 a: o4 M+ r. t5 q& u造些有用的資訊正是論壇需要的東西, 支持你們繼續 post 的啦:g ...
2 i. ^$ X; E8 q- Q
  k, c; [& G. dAngela跟我們開玩笑,我們明白! 只不過小妹怕其他姊妹們誤會了, 這是一篇線稿而已!請放心吧! 我們仍會繼續為這溫暖的論壇服務的, 姊妹們得到的是喜悅, 小妹也會同樣的開心啊!* w- G, j: S" y$ \8 Z

! o3 q8 P) F6 i% u# n[ 本帖最後由 CECI 於 2010-3-14 14:18 編輯 ]

我尋晚亦都影左tomato既新貨既相
: F9 H9 p  X! h+ _( F9 _各位有興建睇既話我就post上黎, o) N! y1 y) |9 n; t
唔知大家有冇興趣睇呢?
! s: @& X* ^( f8 z% M% Z3 o如果冇就我唔post啦
8 C8 a7 R; b% V& F- o  ^% Y) F
; e, c/ G3 v8 U1 ~5 `0 e[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-3-14 20:35 編輯 ]

唔知有冇咁既碼數

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-14 20:34 發表   3 F1 u7 I. j' o5 {
我尋晚亦都影左tomato既新貨既相  h1 W4 n& |5 {
各位有興建睇既話我就post上黎. }2 ]' I. T! @8 c7 P
唔知大家有冇興趣睇呢?/ G8 G5 Q) B  S
如果冇就我唔post啦
. O; K3 `" p* a: x) C0 k
2 |: a3 ^" r' R5 q( \7 d1 X, N0 U' f5 y+ F4 J; m
梗係有啦, 你快 d post 啦

校服收藏者, 老總話得Post, 你就快手啦! 落Tomato又唔通知聲呀! 我都想睇0下佢新一季有什麼新款? 同Ageless比較0下去邊間嘛!

得兩個人
9 q5 r( f) f: U1 K# R0 o仲有冇人想睇呀?2 f: P( I# ~& ?
唔好話我咁少氣& {6 w: V2 f; }( b# W$ Q
夠5個就post上黎啦

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-15 02:03 發表   & }4 }- m) F" ^7 d( y- D- r0 g* F
校服收藏者, 老總話得Post, 你就快手啦! 落Tomato又唔通知聲呀! 我都想睇0下佢新一季有什麼新款? 同Ageless比較0下去邊間嘛!
/ K/ k  v# ~, z, j4 Y  i2 A( d  c* E1 f
唔係唔想話你知
" ]% P/ S* r. x6 `我怕好似星期五晚咁/ `3 _. z4 T6 F$ K' n) `& C
顧得你個邊顧唔到佢個邊7 f/ s" b8 U: Y( ^" X
我同你幾時去睇都得啦
# J' d: R0 F4 X, S" H心儀,你同唔同我一齊去睇鞋?

喟! 老總喎! 我

咪仲有三個囉

等埋我 我又要

還有兩個.....